Той се дистанцира

• 14 771
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Аз мисля, че драматизирате повече от необходимото и вкарвате чувство за вина на авторката повече от необходимото.
това, че този индивид е искал само секс, не означава, че когато авторката хареса друго момче, ситуацията пак ще се повтори.
Следващият с когото си легне, може да я хареса и за постоянно или поне за по-дълго време.
Това, че сега е станало така, не означава, че винаги ще става така.

А може би не трябва да бъде насърчавана да преспива с всеки жабок с надеждата да се превърне в принц. Може би трябва да изчака и да прецени дали е такъв, за да не съжалява после и да се жалва тук.
И за пореден път да отбележа, че не говорим за момиче и момче, говорим за жена и мъж.

# 91
Ама жената е свободна. Секс да не прави ли? Освен ако не получи годежен пръстен?
Аз не разсъждавам като вас. Харесаш ли някой, трябва да се забавляваш. Животът е кратък.

# 92
Секс само след подпис. И после чаршафа пред бг-мамите 😜

# 93
Няма магическа формула, по която да отбереш кой става и кой не. Със сигурност да изчакаш със секса не ти гарантира, че ще успееш да опознаеш човека дотолкова, че да му отгатнеш истинските намерения. Независимо как комуникирате, някой си ги отсортираш, други не успяваш. Това е нормално.
Никой не бива да се вини, затова кога е решил да прави секс. Почувствал го - станало. Ако е било писано, това по никакъв начин няма да попречи.
И тя няма никаква вина за случилото се. Не й я вменявайте.  На среща се ходи положително настроен, а не готов за разпит и със 100 подозрения в задния джоб. Другото е по-опасно, защото ако се оставим едно разочарование да ни диктува поведението ще се превърнем в озлобени, подозрителни и мнителни хора, които виждат само лошото в света. Е тогава свестните мъже 100 процента ще ни избягват.
В любовта лично за мен поуки няма, защото всеки човек е различен и изисква различен подход. Няма еднаква пътека към всички, то ако имаше. И със сигурност няма готова формула, стискай краката еди колко си дни, и ще си го опознала. То ако беше толкова лесно, ама уви, хората са по-сложни същества, отколкото ги изкарваме.

# 94
Ама жената е свободна. Секс да не прави ли? Освен ако не получи годежен пръстен?
Аз не разсъждавам като вас. Харесаш ли някой, трябва да се забавляваш. Животът е кратък.

Тогава защо се жалва сега? Защото се е правила на сериозна, ама накрая му пуснала при първа възможност. Той пък явно нито се впечатлил от отдаването, нито я харесал в леглото и вече не я търси.

# 95

Така е christina1980, но явно авторката има посочените от теб разсъждения. Иначе нямаше да преживява и пуска теми с въпроси ще се върне ли, ако не, евентуални отмъщения.....Точно затова получава съвети да продължи, а не да цикли на случилото се.

# 96
Ама проблемът не е в секса, а че жената този си го харесва и го иска за постоянно. Той обаче не и тя се е подтиснала от това.
Приемаме, че този не става и търсим следващ.
Сега няма да се затваря вкъщи и да чака принца, за да му спусне косата си като Рапунцел. Живота трябва да се живее.

# 97
Здравейте! Пише ви едно момиче на 22г.
Ще започна по същество-спах с един мъж.
Поддържахме месеци наред виртуален контакт и на първата среща спахме. Мисля,че съм му доказвала доста пъти ,че съм сериозна. Нямаме допирни точки освен 3-4 общи познати.
Знаете ли от кое ме боли? Боли ме,че след тази случка той се дистанцира постепенно. Инициираше контакт първите дни след случилото се,но после спря постепенно. Поисках няколко пъти отговор- оправдания,нищо казано директно. И какво? В крайна сметка всичките ми надежди и мечти за този човек отидоха във въздуха ей така? Чудя се как е възможно да съществуват такива хора,които получават това,което искат и после изчезват по тактичен начин.. Според вас дали някога той ще се върне? Доста често забелязвам,че мъжете винаги се връщат. Имам голяма нужда да го поставя на мястото му и да се почувства по същия начин. Боли ме,че му повярвах и че направих тази грешка.

Не си го познавала, видели сте се само веднъж. Нито ти, нито той сте знаели дали ще си допаднете, затова и никой не е длъжен след първи реален контакт да иска да го задълбочи. Може нещо да не си му допаднала. Не е давал обещания за сериозна връзка, все пак. А ако пък е обещавал такава без реални контакти, то това би било много странно. Не бих те посъветвала да се доверяваш на такъв човек.
А че си решила да си легнеш с него си е твое решение. Той не е направил нещо насила. Но това не обвързва нито него, нито теб. След като той не те търси, спираш и ти, много ясно. И си продължаваш нататък без него.
Занапред бих те посъветвала да не градиш "мечти и надежди" за общо бъдеще с непознати хора. То и с познати градежът на такива си го правиш най-вече ти. Освен ако не сте ги градили заедно. Няма на какво място да го поставиш, той нищо кой знае какво зло не е сторил. Тези твои мисли само ще те тровят занапред и ще си вредиш сама на себе си.

# 98
Няма магическа формула, по която да отбереш кой става и кой не. Със сигурност да изчакаш със секса не ти гарантира, че ще успееш да опознаеш човека дотолкова, че да му отгатнеш истинските намерения. Независимо как комуникирате, някой си ги отсортираш, други не успяваш. Това е нормално.
Никой не бива да се вини, затова кога е решил да прави секс. Почувствал го - станало. Ако е било писано, това по никакъв начин няма да попречи.
И тя няма никаква вина за случилото се. Не й я вменявайте.  На среща се ходи положително настроен, а не готов за разпит и със 100 подозрения в задния джоб. Другото е по-опасно, защото ако се оставим едно разочарование да ни диктува поведението ще се превърнем в озлобени, подозрителни и мнителни хора, които виждат само лошото в света. Е тогава свестните мъже 100 процента ще ни избягват.
В любовта лично за мен поуки няма, защото всеки човек е различен и изисква различен подход. Няма еднаква пътека към всички, то ако имаше. И със сигурност няма готова формула, стискай краката еди колко си дни, и ще си го опознала. То ако беше толкова лесно, ама уви, хората са по-сложни същества, отколкото ги изкарваме.

Ако някой иска просто секс, той няма да влага толкова усилия, колкото някой, който иска връзка. Писането на чатове не коства особени усилия, време и средства, а излизането на среща е нещо различно. Някой, който иска само секс, ще се откаже, ако не го получи веднага. Това помага в отсяването на плявата.

Правете секс за удоволствие колкото си искате, но подходът в търсенето на секс за една нощ, на приятел с привилегии и на дългосрочен (или дори доживотен) партньор е различен. Не можеш с поведение за първото или второто да очакваш да получиш третото. Това става само във филмите.

# 99
Има много голяма разлика между това да си реалист и това да имаш въпросник 'доколко този е сериозен'. Първата среща е опознавателна, а не задължително стъпка към съвместно съжителство. И след тази първа среща, ако няма реципрочност в отношението, не бива да се досажда и да се искат обяснения. Той не вдигнал телефона, отговарял едносрично, не пишел в чата - ами значи няма интерес, какви още обяснения трябват? Да заяви липсата на интерес директно и да го залее порой обвинения? И аз бих си спестила подобни драматични изблици, мерси.

# 100
Здравейте! Пише ви едно момиче на 22г.
Ще започна по същество-спах с един мъж.
Поддържахме месеци наред виртуален контакт и на първата среща спахме. Мисля,че съм му доказвала доста пъти ,че съм сериозна. Нямаме допирни точки освен 3-4 общи познати.
Знаете ли от кое ме боли? Боли ме,че след тази случка той се дистанцира постепенно. Инициираше контакт първите дни след случилото се,но после спря постепенно. Поисках няколко пъти отговор- оправдания,нищо казано директно. И какво? В крайна сметка всичките ми надежди и мечти за този човек отидоха във въздуха ей така? Чудя се как е възможно да съществуват такива хора,които получават това,което искат и после изчезват по тактичен начин.. Според вас дали някога той ще се върне? Доста често забелязвам,че мъжете винаги се връщат. Имам голяма нужда да го поставя на мястото му и да се почувства по същия начин. Боли ме,че му повярвах и че направих тази грешка.

Ей тук е ключът от палатката. Дълга виртуална комуникация, създаване на нереални представи един за друг, след това разминаване и край. По инерция са си легнали на първата среща или може би просто на мъжът това му е била целта, и след което е духнал.
Авторката, грешката ти е не че си легнала с него на първа среща, а че си поддържала дълга виртуална комуникация. Виртуални запознанства - ок. Обаче пренасяш бързо в реала, защото като се омотаеш във виртуална връзка (дори и да не си я признаваш като такава), после не стават нещата както трябва.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:44 от rf22

# 101
Ахам, и на мене "месеци виртуален контакт" ми говори като незаинтересованост на една от страните. Ясно коя. И точка. Не знам какво толкова го дробите 7 страници вече.
Момичето явно има самочувствие на красива и незаменима, сложи и влюбчива и наивна, без опит ... идеалният шаран за батковците в нета.

# 102
Моя приятелка и тя на първа среща от онлайн запознанство преспа с един мъж. При нея се получи по-кофти. Той се оказа проблемен и после тя искаше да се дистанцира, обаче оня - умиране има, отърване няма. Много дълго досаждаше, страдаше, ревеше.

Аз не го разбирам това бързане, поне за втора среща да се видите, но всеки си знае Simple Smile

# 103
До четвърта страница някак успях да прочета коментарите и... Нервите ми не издържаха.
Може ли всяка втора да напада момичето, че е легнала с мъжа на първа среща?!?
Аз съм на почти 50 и не виждам нищо ненормално в това.
В интерес на истината като млада мислех и аз, че ако на първа среща легна с мъж ще изглеждам лека, но колкото и да отлагах секса за 10 или 15 среща се оказвах зарязана. На 22 реших, да бъда като мъжете и да преспя с някой и да не го потърся повече. Направих го и след няма и 6 месеца се оказах женена за този някой. Simple Smile Поживяхме, разведохме се (можех да понеса изневерите, но не и алкохола) и следващите 8 г седях сама, защото опитите да завържа връзка отлагайки секса се проваляха веднага след като се дам.  Писна ми и реших, че мъж не ми трябва и я мятам на авантюри за по една нощ. Е да, ама не! Първата авантюра с ясната уговорка, че нито той, нито аз искаме връзка и... 12 години вече сме заедно.
Та, мисълта ми е, че няма ама никакво значение дали ще легнеш с някой на първа, пета или сто и пета среща. Или ще се случат нещата, или не.

# 104
До четвърта страница някак успях да прочета коментарите и... Нервите ми не издържаха.
Може ли всяка втора да напада момичето, че е легнала с мъжа на първа среща?!?
Аз съм на почти 50 и не виждам нищо ненормално в това.
...

Разбира се, че нищо осъдително няма. Но пък и решението за това си е на авторката и тя няма как въз основа на него да търси и очаква пък нещо конкретно от другия човек. Че и да търси как да го "постави на място".

Общи условия

Активация на акаунт