Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 32

• 34 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
И боровинки със заквасена сметана всеки ден. Това по-скоро трябва да е награда и изключение.

# 631
Благодаря за обратната връзка!

Явно не съм разбрала правилно режима. Мислех, че има едни позволени храни и ядеш каквото от тях е възможно.
Определено зеленчуците ми липсват и трябва да намеря време за повече салати.
Зная, че има съотношение на мазнини, протеини и въглехидрати, но ми се стори трудно да го изчислявам.

Nevena, какво означава 'опразнила от глюкоза'?
Добавки пия всички от изброените без Б-групата на витамините, може би и тях трябва да включа.
VLCKD и WFPBD нищо не ми говорят, но ще потърся информация, за да не те карам отново да обясняваш.
А къде си писала свои примерни менюта?

Desii, благодаря ти за съветите, ще ги последвам! Вдъхнови ме да пробвам отново с режима Hug

# 632
  • Paris, France
Desi_123, Честит рожден ден 🥞🥮🍰. Да си жива, здрава, богата, красива, усмихната и щастлива.💐💐💐 И на следващия РД да дондуркаш бебе или поне да се разхождаш с корема, с или без ИР. 🤰🐣🍼. Наздравееееее 🍷🥂.

Щях да те хокам за вглеждането в КЗ, ама днес не му е времето. Намини по-късно да те почна с точилката.

Дара, докато не влезеш в кетоза не бива да ядеш много мазнини, а при ИР наситените тровят и те. Започва се с намаляване на ВХ и заменянето им с протеин на равни калории и чак след влизане в кетоза се добавя повече мазнина. Първо се чисти храненето, маха се алкохол, движение за опразване от глюкоза и чак тогава се ядат мазнини и то не много. Мазнини ядат спортистите за енергия. При нас караме на собствени 😻🤩. В началото се яде често и по малко. По 5 салатки от по 3 зеленчука всяка ядях. Така не се чувстваме отпаднали

VLCKD - много ниско калорични кетогенна диета. 600 калории от яйца и гъби + целина и спанак и подобни колкото искаш, но минимум 200 калории от листа, което си е кила листа.

WFPBD - веганска от цели храни, но без ядки и маслото и за ИР и след това кардио.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:34 от Nevena Virolan

# 633
Оффф бе,много съм проста.Днес след 8мес.въздържание се наплюсках с въглехидрати.Отдавна свинята не се беше събуждала...можех са ям още,но нямаше какво.Яд и срам ме е.Час след това кз 7,6 и нещого,които ме озадачи е,че на 2,30мин.сред освинването беше все още висока- 6,9,въпреки 30мин.интензивна разходка.Защо не пада тая захар?!Направо се мразя,че се изложих така.

# 634
Благодаря Невена Simple Smile.
От любопитство си позамерих няколко пъти. Дори и какво съм яла не съм си вкарвала в приложението. Реших че на фона на почерпка и тирамису няма голям смисъл да се балтая да записвам и само да си мисля за съотношение мазнини, въглехидрати и калории Simple Smile 
Umi Zoomi и моята не е паднала особено още...Мнооого бавно пада, макар че не съм тренирала интензивно де. На мен ми отнема време да се нормализира (2-3 дена, а в лошия случай и седмица, до трайно истински хубави) стойности

# 635
Деси, ЧРД! Hug
Куку, използвах бг целина, зелената част която е над главата. Но съм използвала и праз, чушки, броколи, карфиол и каквото се сетя за "пълнеж". Grinning

# 636
Благодаря, Долче Simple Smile

# 637
Деси, ЧРД!!! Желая ти много успехи и сбъднати мечти 😘

И аз да се похваля, днес видях 64 на кантара. Нямам търпение да паднат още 4-5 кг за да знам, че съм приключила и само да поддържам.

# 638
Деси, честит рожден ден! 💐
Аз се справям идеално с 16/8 хранене ежедневно, много ми е добре. Е, свалих още един кг, което не ми беше цел, но пък се чувствам идеално. Като се нахраня към 13:00 ч, направо не ми се яде за вечеря, но ям малко, щото ме е страх да не съм съвсем в дефицит. Опитвам се да ям повече органи, ама е трудно предвид, че никой вкъщи не ще да ги помирише. А те са пълни с всички витамини и нутриенти. Иначе вече ги свикнах домашните и не се готви отделно, всички ядат ниско вх и не се оплакват. Забелязвам, че ако вечер ям зеленчуци, сутрин ме боли корема от газове и дискомфорт.

# 639
Благодаря Лимонче и Арвен Simple Smile

# 640
ЧРД Деси, само хубави неща връз главата ти пожелавам Grinning

# 641
Благодаря, Елора. Надявам се вече да си по-добре ти Simple Smile

# 642
В някои отношения се оправям.

# 643
Arwen, и на мен понякога ми е странно второто ядене, така се засищам с първото... Grinning

# 644
Момичета, с какво брашно мога да заменя бялото в рецептата за кашкавал на фурна?

Общи условия

Активация на акаунт