Отговори
# 660
https://youtu.be/9Me1QgXRcvc
Докато го преведа сте го пуснали с руски субтитри, ама нека.
Еда: Серкан е наел къща, наел е офис, идва с мен
Момичетата : Оуууу
Еда: Момичета, много се влюбих! Не мога да си намеря място! Вижте, сложих си червено червило, до такава степен...
Серкан.: Ти какво такова нещо си?
Еда: Какво нещо съм?
Серкан : Нещо красиво?
Еда: Взех ти най-страахотният подарък на света!
Серкан: Робот?!
Еда: Робот Болат 😂🤣😍😂🤣
Еда: Много ми липсваше!
Серкан : Да се сближим ли?
Серкан : От няколко дни има нещо, за което искам да говоря с теб. В една такава вечер, тук, връзката ни, която започна с договор....

Ииииии очаквам вториа фраг да е много жесток. Но като гледам (съдейки по последните думи на Серкан и по сълзите на Еда) , май Серкан намира смелост да ѝ разкаже. Или все още не намира смелост да ѝ разкаже, но първо я докарва до страх че ще се разделят (Еда е насълзена), а после официално ѝ предлага брак... Но по-реалнл ми се струва да ѝ каже

Много ти благодаря Flowers Hibiscus
Както казва Бърборанка , че първият винаги е позитивният, представям си втория какъв ще е ... достоен конкурент на драмите в сряда

# 661
  • Кърджали
Тази ситуация е такава, че каквото и да направи Серкан е очаквано (и в някаква степен разбираемо). Дано не е избрал да сложи край обаче. Ще убие и мея и себе си.. А ме вярвам да издържи дълго без нея, той не може да диша, не може да живее нез нея.

# 662
Не искам да махам розовите очила, но в този момент едва ли ще ѝ предложи брак. Дано да ѝ каже истината, а не да измисли някоя глупост, за да се раздели с нея. С времето тя ще приеме нещата и ще осъзнае, че той няма вина за събитията. Но ако реши да измисли нещо да се разделят ще я нарани много.
Спрете ме, не искам да влизам в черен сценарий. Все си напомням, че това е романтична комедия и до тук добре въртят нещата сценаристите. Трябва да спра да гледам драми, направо са ми съсипали позитивната психика Rolling EyesThinking

# 663
Харесва ми промяната: Преди и сега Gift Heart

# 664
И аз си помислих,  че може да й предложи брак , но тогава пък защо тя ще плаче Thinking те кадрите нали са разместени , може да не е точно така , както изглежда Grinning
Да, и аз забелязах, че обикновено вторият фраг е по-тъжен , направо не знам какво да очаквам. Ще ни побъркат до сряда , поне любов ще има Heart Eyes

# 665
  • София
А възможно ли е яко да се е*ават с нас с този фраг?? Имам предвид, че епизодът е около два часа. Тези кадри може да са така монтирани, че да нямат нищо общо помежду си - поне не в реда, по който ни ги показват. Например, може Серкан, след като научава истината, да е съсипан. Да решава да замине някъде сам, за да помисли. Или да го играе зает около Еда, за да не остават насаме, докато реши какво да прави. Междувременно Еда първо да е щастлива, да споделя на момичетата как се чувства, после да усеща, че Серкан е странен, да я виждаме умислена и тъжна. Той да й признава. После намират начин да се справят с кризата и следват щастливите им моменти. Този разговор в края на фрага може да е признанието или нещо съвсем друго. Не знаем дори дали думите му са от същата сцена. Абе... струва ми се яко монтаж цялото нещо, че да се вкараме във филма, да гадаем и със сигурност да гледаме другата сряда. Очаквам и вторият фраг да е бомба, ако има такъв. Или яко сълзи, или пак ще ни разджуркат някакви кадри и ще редим пъзел без картинка - любимото ми!

Кате, ти си нашият Шерлок. Казвай какво мислиш?!

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:40 от Бърборанка с розови очила

# 666
И аз си помислих,  че може да й предложи брак , но тогава пък защо тя ще плаче Thinking те кадрите нали са разместени , може да не е точно така , както изглежда Grinning
Да, и аз забелязах, че обикновено вторият фраг е по-тъжен , направо не знам какво да очаквам. Ще ни побъркат до сряда , поне любов ще има Heart Eyes
То и миналата сряда беше така и накрая един хубав студен душ, още не можем да дойдем на себе си ... Wink

# 667
Момичета,

Какви са вариантите:
1. Предлага да сложат край на отношенията си без да ѝ дава обяснения за причината.
2. Предлага да сложат край на отношенията си като ѝ разказва какво се е случило.

Сълзите на Еда могат да са следствие и от двата варианта.

Харесва ми идеята след това да ѝ предложи брак, но защо ще казва, че тук са започнали с договора и се подразбира, че тук ще свършат тези отношения.

# 668
Обикновено 2 фраг е в събота , но сигурно сега ще е неделя-понеделник, а може и да няма , и това се е случвало,  да оставят само един Wink но дори и да има втори , не мисля, че ще ни стане много ясно , нарочно ги показват така неясно , вече почнах да си блъскам главата  Head Band Joy

# 669
  • Кърджали
Свършили са договорните отношения (фалшивия годеж), дс зспочнатнаписто, нов реален годеж.
Или поне страшно много ми се иска дс е така. Я, Серкан е толкова слънчев като е влюбен, не мк се гледа в друго състояние.
Взимам розовите очила на Бърборанка и отказвам да ги свалям. Поне дойато не ме залеят със студен киселинен дъжд.

# 670
Mira07, в Туитър са на мнение, че ще я зареже понеже му тежи на съвестта. Мисли, че ако Еда разбере ще го остави и намрази ...

До сряда ще ни държат на тръни ....
Нещо весело от фенове:

# 671
  • София
Според мен не къса с нея. За да реши да се раздели с нея, значи отново е станал роботът, който познаваме от първите серии. Който мисли логично, който се вслушва в разума, не в сърцето си, който не познаваше любовта. Но това противоречи на щастливите им моменти - защо ще се преструва няколко дни, а после бам, разделяме се. Няма логика за мен. А влюбеният Серкан не би оставил Еда. Оставете го него, че не може да диша без нея. Той не е глупав, със сигурност усеща, че и тя го обича. Как ще й разбие сърцето, като я остави?? Да, знае, че ще я нарани с истината за инцидента - но това е едно, съвсем друго е да скъса с нея с или без причина. Няма да е това. Спокойно! Друго ще е. Пожелах си Айшето да ни махне главите другата сряда и рейтингът да скочи до небесата. Явно ще ми се сбъдне желанието! Имайте търпение. Радвайте се на любовта им. Другото го оставете засега. Kissing Heart

mi_si, тия в Туитър ги остави. Досега да са познали нещо??

# 672
Бърборанке, сценаристите със сигурност се #@*!# с нас, това всеки път го правят. От 2 часа и кусур серия ни пускат 2 фрага по 40-50 сек, като половината кадри са от едни и същи сцени и ние избухваме в писане на сценарии. Всичко ще преживея само да не ги разделят. Ама трябва да има интрига. Ако ги разделят и двамата ще бъдат супер нещастни. Двете госпожи няма да понесат да гледат децата така тъжни и ще почнат да кроят планове как да ги съберат.
Mira07, и аз от това се страхувам.
Бърборанке, той няма да стане робот пак. Надявам се. Rolling Eyes Но от страх, че тя ще го намрази като разбере, може да направи тази глупост да се раздели с нея. Само да не измисли да ѝ каже, че не я обича. Ще разбие сърцата и на двамата. За нас пред мониторите даже няма да споменавам.

# 673
mi_si, в интерес на истината, аз също си го мисля от сряда насам.

Еда е импулсивна и той си няма идея тя как ще реагира, ако ѝ съобщи в прав текст: "Баща ми по някакъв начин е свързан със смъртта на родителите ти." За него като човек на логиката, тя трябва да го отреже, отпише от живота си и да не го погледне изобщо след това!

Еда е благородна душа, но нашия робот не може да се довери на това и затова избързва като сам предлага да сложат край, за да не е принудена тя да го направи. Той най-вероятно ще ѝ даде обяснение и по роботски ще заключи, че няма как да продължат да бъдат заедно!

blue', миличка, този път ти ме изпревари! "Бърборанке, той няма да стане робот пак. Надявам се. Rolling Eyes Но от страх, че тя ще го намрази като разбере, може да направи тази глупост да се раздели с нея. Само да не измисли да ѝ каже, че не я обича. Ще разбие сърцата и на двамата. За нас пред мониторите даже няма да споменавам."

# 674
От Ханде:

След пущането на фрага Ханде и Керем влязоха в тренда на Турция в Туитър

Общи условия

Активация на акаунт