ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Между гори и планини
Някой като е болен и пропуска материал, няма ли начин да се обади на съученик и да пита какво са взели, домашни, думи, снимки? Ние така правим от 1 клас та до днес. Във Варна беше една негова съученичка, тук също. Той също помага при нужда. За това не обича да отсъства, защото му се събират много уроци на куп.

Имат група на класа, в която помоли да му кажат какво имат за домашно, но никой нищо не отговори. Писа на едно момиче и от там глас пустиня. Явно всеки си мисли, че друг ще изпрати и накрая нищо.
Много тъжно... Аз се радвам, че две деца - момиче и момче му пращаха снимки на домашното по английски, докато нямаха учебници. На момичето пишехме по Месинджър и веднага пращаше, момчето се сещаше само , явно като си почне домашното и пращаше в чата на Тиймс. Когато някой е отсъствал, или не е разбрал, си помагат. Моя го използват доста за преводач и помощник по английски.

# 136
  • гр.София
Мис74,  С. спомена,че до декември ще са в България,но сега ми звучи нереално.

Кафе не пие, кола-също,но заради газираното. Засега.

# 137
  • у дома...
А, може и повече, че Ани спомена май, че снимат два филма. Т. е. две продължения на Афтър.

# 138
  • Sofia
"А тези хубави актьори, докога са тук Satisfied, че на дъщеря ми снощи и казах, че няма да отиде, докато не оправи оценката по математика и настана един рев....."

Тез хубави актьори са тук до декември, снимат After 2 и After 3👍

# 139
"А тези хубави актьори, докога са тук Satisfied, че на дъщеря ми снощи и казах, че няма да отиде, докато не оправи оценката по математика и настана един рев....."

Тез хубави актьори са тук до декември, снимат After 2 и After 3👍

Много благодаря, значи има време, да не ми дава толкова зор Satisfied
blanc Flowers Rose

# 140
Как снимат Афтър 2, не е ли само Афтър 3? Май мернах реклами, че 2 вече е на екран или нещо бъркам?

# 141
  • софия
Значи, може ли да назначим мама Мони с връзките да пита там-когото-трябва и да дава график на снимките, че да падне малко напрежението от девойките?
Голям хит се оказват този филм и актьорите.

# 142
  • София
Изобщо не знам за какво говорите. Явно наистина момчетата са от друга планета Laughing .

# 143
  • София
Изобщо не знам за какво говорите. Явно наистина момчетата са от друга планета Laughing .
А, и аз не знам, нищо че имам две момичета Simple Smile Разбрах от форума, ама девойките не са чували даже.

# 144
  • София
И аз съм Before 😁😆

# 145
  • София
Нещо сме много назад с оценките...само входното по БЕЛ, вашите вече имат по 5-6 изпитвания....
Тази седмица титулярният учител по испански отсъства и го заместват всички останали, но не и колега по испански....дано не е винаги така....
Ще ходят на литературно четене с госпожата по БЕЛ днес. Малко се притеснява да слезе сама до центъра, да видим....малката е на 8 и има по- добра ориентация от каката.
За кафето проявява интерес, но за сега пие глътки от моето. Баща и прави страхотно кафе, черпя ви :

Обича кола, не се купува у дома за редовна консумация, а само като съставка за коктейли и тогава намазва една чаша. Надявам се да не е опитвала енергийни ....
В класа на малката има контактно дете, в карантина е....ще сме нащрек...

# 146
  • София
Значи, може ли да назначим мама Мони с връзките да пита там-когото-трябва и да дава график на снимките, че да падне малко напрежението от девойките?
Голям хит се оказват този филм и актьорите.

Май няма да мога. След лудницата онзи ден пред Шератон им забранили да изнасят информация за снимките къде и кога ще са. Но са до декември и доколкото разбрах се снима само 3 част. Съжалявам Sad Имах неблагоразумието да кажа, че дружките от Бгмама разчитат на инфо и той сигурно като чу за форума косата му е настръхнала Simple Smile

# 147
  • у дома...
Днес ще снимат някъде около НДК. Мен за събота ме интересуваше, евентуално да спретна изненада на Ани и да я заведа да позяпа.

# 148
  • Sofia
Как снимат Афтър 2, не е ли само Афтър 3? Май мернах реклами, че 2 вече е на екран или нещо бъркам?

Оф, съжалявам, After 3 и After 4 снимат, хем би трябвало да ги знам😆

# 149
Мисля, че има информация за затворени улици (където вероятно може да има и снимки, а не само ремонт Wink ). Не помня къде съм виждала. Дали в сайта на Столична община или нещо свързано с трафика...
Добре, че момчетата не се вълнуват от това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт