🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Казаха, че Мозъкът почти не спи и че всяко успиване му коства по 3000 лева, нещо от сорта беше. Първоначално си помислих за някой, който работи или преди е работил в сутрешно предаване, но не се сещам кой може да е.

Не, казаха, че веднъж, заради един сън е загубил 3000лв. Тук имаше интересна интерпретации, че може да е водещ на сутрешен блок, да се е успал и това да е глоба.
Моята асоциация е, че може на сън да си е повредил часовник за 3000лв.

Относно БТК, майка ми работеше в телефонна централа (АТЦ) и по едно време имахме лимит за безплатни разговори - 500. Той беше невъзможен за изговаряне (освен ако не се обаждаш в провинцията или в чужбина), защото едно обаждане в София беше 1 разговор, независимо от продължителността му.

# 661
Милена каза, че озвучител коригира гласовете и нейният не се поддавал много на подобрение за махане на хрипа, защото при промяна звучал като бръмчене. Което отговаря на въпросите дали гласовете са съвсем реални ..

# 662
Е, то щеше наистина да е много чудно как бебето вади такъв глас, ако не е преправен. В действителност много прилича на гласа на Бежанска, ако наистина не ги коригират много.

# 663
  • Варна
Аз обаче спирам да проучвам това число 1663, т.к. не стигнах до никъде. Поне се нагледах на електроуреди за 1663 лв.Joy

# 664
  • Испания
Милена Славова: В „Маскираният певец” най-трудно ми беше да скрия гласа си

Цък на снимката.

# 665
Поизпуснах темата, сега гледам на запис последния епизод.
Палячи категорично е Теди Кацарова.
Мозъкът възможно ли е да е един от братята Аргирови?
Макаронът е Деси Слава за мен.
Азис ми харесва, в първи епизод нещо ме издразни, но определено е най-колоритен от журито.

# 666
  • Варна

Относно БТК, майка ми работеше в телефонна централа (АТЦ) и по едно време имахме лимит за безплатни разговори - 500. Той беше невъзможен за изговаряне (освен ако не се обаждаш в провинцията или в чужбина), защото едно обаждане в София беше 1 разговор, независимо от продължителността му.

Моята майка също и е възможен за изговаряне и надвишаване. После като ти вземат спестените като дете парички и платят сметката, тогава вече става невъзможен! Наскоро майка ми го разказва на приятеля ми, а аз само си спомням как ми взеха парите и повече не се повтори случката. JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Хора, това за 1663 няма как да са последните цифри на ЕГН. То няма логика според мен. Кой ще знае ЕГН-то на участника.... Да не говорим, че това са лични данни. Нещо друго е, но не знам какво.

# 667
  • София
Азис наистина е забавен като жури. Всъщност само той е забавен. Владо Пенев и Марта са просто за друго място и по друго време.

# 668
Ако е ЕГН трябва да е мъж- предпоследната цифра е четна.

# 669
Не знам дали сте коментирали за Палячи, но в уликите дадоха директно насока, че е Теди Кацарова. Предложиха и брак в БНТ преди години и пръстена беше скрит в 1 ябълка. В последствие се разведе.

# 670
Както пак се навързаха като черва с тия улики един с друг, нищо чудно и да са брой заловени мухи, които Милена после е убила с палката.

# 671
Уликата с ябълката как беше формулирана, нещо в смисъл, че има проблем с нея, ако съм запомнила (не можах да следя много добре)? Това в посочения горе контекст много накланя предположението към Теди Кацарова, всъщност и на нейния глас ми напомняше, но някак не съвсем същия, а пък уликите за Палячи като цяло не съм гледала какви са.

# 672
Уликите за Палячи бяха следните:
- винаги усмихнат, обича да радва хората (🙄)
- любимата му дума е “да” и може да я казва на много езици (изписаха я на екрана на няколко езика, включително гръцки и турски).
- бил е щуро дете и обожавал игрите (в клипа скача на ластик).
- между игрите винаги намирал време за любимата си храна (ядат филии с лютеница).
- едно от любимите му неща е било да говори по телефона и за него това било безплатно.
- бил много романтичен (показват пръстен), но е разбрал, че ябълката невинаги носи щастие.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:20 от Lilly_85

# 673
На мен Владо Пенев с всяко предаване ми става все по-симпатичен.
Алекс Раева нещо недолюбвам, дано се промени това с напредването на шоуто.

# 674
  • София
Алекс я харесвам от самото начало на кариерата й. Някак ми е симпатична. Тук не ме дразни. Владо Пенев само заради ъ-кането не ми харесва. Не мога да повярвам, че актьор може да се запъва така. Явно мисълта му тече по-бързо от речта.
Ябълката и аз мисля, че е свързана с Ню Йорк. Някой, който е бил там без да успее?

Общи условия

Активация на акаунт