Любители на кучета - 109

• 26 310
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Стиснете едни палци на наш Чарлюша да му няма нищо сериозно, защото днес повърна кафява течност, примесена с много и малки кървави парченца. Уплаши ни много и сега ще отива със съпруга ми към ветеринаря. А хапна много малко сутринта - 3-4 гранули. Отделно от няколко дни се куми на гранулите, яде само по веднъж. Снощи се опита да яде листа, та дано от това да му се е раздразнило стомахчето и да не е нещо друго! Моля се, всичко да му е наред... ще ви пиша като имам инфо от вет. Neutral Face
Притеснено ми е...
Стискаме и палци,и лапи! Дано всичко бъде  наред,ще се молим заедно с теб! Чакаме да пишеш после Heart

# 586
Галски и лапи и палци всичко стискаме и чакаме новини щом приключи прегледа.

# 587
  • Варна
Стискам ❤

# 588
# 589
И аз стискам.

# 590
Здравейте. Не съм чела дали някой се е сблъсквал с подобен казус, надявам се и на нас да не ни се случи, но при поставяне под карантина някое семейство, кой и как ще извежда кучето?

# 591
И от нас стиснати палци за Чарлюша.
Дано всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

# 592
  • София
Прибраха се. Според вет най-вероятно е раздразнено стомахчето.
Били са му 4 инжекцийки (милото то) - против повръщане, нещо обезболяващо, бусколизин и още една, ама съпруга ми не запомнил всичките Simple Smile. Има нещо бяло в една спринцовка да му го дадем преди ядене и една консерва с храна, предназначена за кученца с проблемни стомахчета. Не са му правили други изследвания, но утре е пак на контролен преглед. Ще го следим и така. Дано с това се размине, но така не е повръщал никога. Кой го знае какво е докопал да налапа без да го видим...
Много ви благодарим с Чарли за палце- и лапо- стискането (ама че сладко звучи), дано да е само това. Иначе е живнал и почна да се обажда както си знае ...
П.П. Не ми бе само това притеснение, ами и от днес сме в карантина заради положителен тест на госпожата в групата на малката, та се надявам, че ще се разминем здрави... дано!!!

# 593
Ще му мине като на куче Grinning

# 594
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте. Не съм чела дали някой се е сблъсквал с подобен казус, надявам се и на нас да не ни се случи, но при поставяне под карантина някое семейство, кой и как ще извежда кучето?

Молите съседи или роднини. Взимат и връщат. Вие си го оправяте после вкъщи. Кучето не е извинителна бележка за нарушаване на карантината за съжаление, дори да сте поставен в такава заради контакт, а не заради разболяване.

# 595
  • София
Ето го болника

Ще се оправи, де ще иде Hug

# 596
Ух, че е миличък Heart Eyes
Даже леко усмихнат ми изглежда Simple Smile

# 597
Дано само с тия боцкания се размине Чарли 🤗

Точно сутринта си говорехме със сестра ми, че ако вземе да стигнем до карантина се изнасяме на село зарад кучаците. Особено Макс няма на кой да му проверя разходките. Нямам вяра на никой за него. Въпреки, че не вярвам въобще в това, че някога ще ни сложат под карантина, тъй като вече започнаха да излизат хора с положителен тест, ама никой не гъква да пуска контактните под карантина. За това съм и изключително резервирана от "мерките" на РЗИ и също за пореден път се убеждавам, че всичко се прилага за пред медии и там където евентуално карантината не би попречила на работния процес.

# 598
И ние сме обсъждали поставянето под карантина. И ние като Сиви ще бягаме на село,че наш Арес няма човек,който да може да го изведе,освен мен и съпруга ми. Ама дано не се стига до там и сме живи и здрави всички.

# 599
  • о`майна лунна нощ е
Ние село имаме, но там живеят свекърите и бабата на мъжа ми, та вариант да се изнасяме има, но да се възползваме от него не желаем. Къщата се обитава от тях постоянно и няма да им мъкнем зорлян бацилите там. Добре, че кучо е среден формат и нямаме проблем с намирането на доброволци.

Общи условия

Активация на акаунт