Любители на кучета - 109

• 26 090
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Вчера вечерта точно това си говорихме с мм,какво правим с кучето при карантина.
Той най-спокойно ми заяви:
- Отварям прозореца на терасата,пускам кучето долу в градинката с повода,той нали е 5 метра,после си го вдигам и го прибирам и готово.
Паднах от смях Joy да поясня на 1ви етаж сме и с джак ръсел около 6-7кг 😉

# 601
  • о`майна лунна нощ е
Има не едно клипчета из нета с подобен сценарий.

# 602
Не знам за България, но в Сърбия всеки ден те проверяват по телефон, което е ОК, ако е мобилен, но има и проверки на адрес по ЛК, при което е имало и малко неприятни ситуации, пример жена се прибрала от мъжа  си при родителите си без развод, при карантина обаче, била задължена да е на адрес по ЛК....та вариантите със селата дано са възможни, или поне отвозване на кучето по някакъв начин. В къщи с дворове ОК,но апартаменти. Имаше дори екипи, които да взимат куч за разходка по големите градове, не съм чула дали се е изпълнявало в действителност....

# 603

Здравейте ,приемате ли нови попълнения...?Това е Арчи и днес става на 1 година Blush

# 604
Честит да си Арчи! Добре дошъл. Желаем ти много здраве и дълги разходкии Heart

# 605
  • о`майна лунна нощ е
Много официално представяне Wink
Честит празник на рожденика и стопаните му!

# 606
Е ние нв говорим да не се спазва карантина, ако ни поставят. По-скоро варианти си обсъждаме, защото кучетата си искат тяхното и хич не отбират от карантина. На село нямам никой, то и ние преди 3 години си взехне къщата де 😂 Вече е пригодна за живеене, само оградата малко куца още. Но както казах карантината е само за някои. Имам няколко случая на работното място и то потвърдени с тест и никой от останалите не е пратен карантина.

Добре дошъл на Арчи и да е здрав и щурав!

# 607
  • София
Честит рожден ден, хубавецо Арчи!
Да си здрав, игрив и все тъй красив!
Birthday

# 608
Благодаря за топлото посрещане Two Hearts Луд е за трима,но такава му е породата...Точно се мъчи да си разкъса новата плюшена играчка Blush Иска да бяга,но в момента съм с ковид..Извежда го дъщеря ми за малко,но ние имаме опция да не срещаме никого по пътя си...

# 609
  • София/Севлиево
Ч.Р.Д,Арчи! И добре дошъл!Май е бретон или се заблуждавам( щото моя е с къса опашка,ама тъй си прличат).

# 610
Ч.Р.Д,Арчи! И добре дошъл!Май е бретон или се заблуждавам( щото моя е с къса опашка,ама тъй си прличат).

Бретон е ,да..Но не му рязохме опашката..не бих направила това на някой умишлено Grinning

# 611
Честит рожденник да ви е жив и здрав 😍
Тайра я черпих един кокал, че цял ден беше сама, и много е слушала (общо взето е спала като пор) 😁

# 612
  • Варна
Честит ден на Арчи 🥳

# 613
Аз в момента съм под карантина. Единственото което ме успокоява че вълкодава ни е бебе. Досега и безтова разходката и беше да види дали не са разместили случайно кофите. Та две седмици няма да и се отразят

# 614
Честит рожден ден на Арчи! Birthday

Общи условия

Активация на акаунт