Любители на кучета - 109

• 26 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе, Шоши! Само една топка ли успя да спасиш? ... Черен черен хумор ...

# 511
Галски и преди и след прическа е страхотен разкош твоя мъник!

Това видях сутринта в ФБ Frowning1, колаж с лошотията на хората:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:45 от Be_Special

# 512
  • о`майна лунна нощ е
Тва видях сутринта в ФБ. Frowning1

Такива неща ме разстройват много.
Моля те, поне го прибери в скрит текст.
Никой от темата няма да постъпи така със свое куче.Може да звучи като пост на щраус с глава в пясъка, но огромната ми молба е да не се публикуват подобни колажи в темата. С нищо не помагат, нищо непроменят в хората, които са тук, защото не с такава цел сме се събрали и пишем в темата, но са разстройващи.

# 513
  • София
Ох, Be_special, като видя такива, винаги ги взимам много навътре и ми се доплаква Cry После ходя да гушкам Буба и да я питам дали зане, че я обичам... И пак ми е чоглаво. И аз бих се присъединила към молбата на Туиг.

Хибискус, аз може да не съм отдавна в темата, но по отношението на участниците си личи, че ако не ви дадат госпожицата, това ще е грешка. Чакам да се похвалиш, според мен като видят какви хора сте и колко се вълнуваш, няма да пропуснат да я задомят при вас (да не са луди, я)!!

джуджанка, този рус младеж с дяволития поглед направо засенчва всичко около него, да ти е жив и здрав! Понеже видях твоята снимка и картинката на Be_Special при влизането сега, хлапакът сладък направо ми подейства балансиращо на емоциите!

А така се радвам, когато видя дечица да растат с кучешко другарче... И как пък на всички ви малчуганите са такива бонбони, с конкурс на детски снимки ли сте се събирали тук Simple Smile Прекрасни приятелства показвате, освен прекрасни кучета и деца Heartbeat

# 514
Туиг, и мен ме натъжават, скривам го, веднага. Тва е част от живота и за съжаление част от лошата природа на човеците.
Идеята на колажа от части все пак ми хареса, защото за пореден път ни показва колко чисти, невинни същества са животните, в частност показва предаността на кучетата и че проблема не е в тях, а в нас!
Пп:няма повече да побликувам такива неща. Знам че никой тук не би постъпил така с кучето си, това е темата в която винаги цари доброто настроение и е една от най-полезните за мен, поне.

# 515
  • Sofia
Ох бе, и аз се разстройвам от такива картинки...
Днес така ми домъчня за Чоки. Пътуваме за уикенда и сутринта приготвяме багажите. По едно време се оглеждам - Чоки го няма. Тук Чоки, там Чоки... а той милият се наврял под масата, лежи и страда.. не че ще остане сам, дъщерята си е вкъщи, ама... И един тъжен поглед...
Направо ми идеше да го грабна и в колата!

# 516
  • София/Севлиево
И аз от вчера съм без дете и куче и ми е толкова тъжно...Е да,успях да се наспя най-накрая,ама после какво?!Добре че в понеделник ще си дойдат(тоя път баба  и дядо поискаха и Рекс да иде с малкия,даже къщичка с изолация са му направили)...

# 517
  • Пловдив
Членувам в една ФБ група за осиновяване на животни. Там има страшни картини, снимки, постове. Често се изкушавам да я напусна с оправданието, че сега не мога да осиновя друго животинче и не искам да си причинявам душевен дискомфорт с тези снимки. Но удържам тези пориви все още. От време на време споделям някой пост.
Защото постоянното спамене във фб те класифицира като някакъв маниак и хората те игнорват и не обръщат внимание на публикациите ти.

Мъчно ми е за животинчетата, преди Шошо гледах разни породи. Но реших, че трябва да си взема дизайнерско.

# 518
  • sofia
Есенна ваканция!!!

# 519
# 520
  • о`майна лунна нощ е
Любимо двойно капучино!

Бях на благотворителен шопинг пред община Пловдив. Три организации, които се занимават със спасяването на кучета и котки в Пловдив и региона, са организирали базар за днес и утре. Точно до билетната каса до фонтаните на Общината са. Имат доста неща - предимно хелуински, но мен ме грабнаха маските. И без това няма да ги свалим скоро.

Ето го и събитието във фейса.
https://www.facebook.com/events/436599063977443/?post_id=4430025 … ity&ref=notif

Едната от организациите "Спаси живот - дари любов" преди две години прибра кучка и малките й - 8 на брой, които тя роди до блока. Изключително сърцати хора. Винаги, когато отидем на ветеринар със Швепса, оставям в тяхната кутия малко парички, защото водят животинките в същата клиника и висят със страшни сметки.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:17 от `ТуиГ

# 521
Ох..мислих,писах,писах,мислих,писах и ми се опресни страницата и всичко се изтри @**** 🙈😁
Всички са страхотни, милички, малки и големи душичкии😍
За снимката от фб само ще кажа, че има много бездушни хора по света за съжаление.. 😡

А мойто добитъче чака да и дам бисквити, че човешките много и харесват 🧐😀

# 522
  • под тепетата
Ой , на баба черната красавица!

# 523
Како, ей тука на втория ред изпусна една буква

# 524

Ние днес сме така.Голяма игра падна,повече от половин час.Много обича снега и дъждът-също ,за мое голямо съжаление(за дъжда става въпрос,снегът и аз го обичам).

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 04:04 от siyina

Общи условия

Активация на акаунт