Любители на Котки - Тема 150

• 28 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Котьо, супер ама в другия край на страната няма Grinning
Щом са заредили на едно място, ще заредят и в другите магазини. А ако не стане, насреща сме да изпращаме от София. Wink Само дано да са същите като качество и вкус, защото тоалетната, която купувах изчезна за известно време и новата не става. Наскоро разбрах, че и чадърите им, които бяха много здрави, вече се чупят повече от най-евтините китайски.

Безстрашната Преслава освен, че не се страхува от коли, не се страхува и от прахосмукачки. Лови я докато чистя. Joy

# 136
Зуки, да си жива и здрава и дълги години да живеете заедно с Феликс и да се обичате🤗

# 137
АниХр, накрая хвана ли мръвка или го изгонихте?

Мен малко ме е срам да прося, но ...
Ако на софиянки им се занимава и не им трябват, моля за пластмасови части от вино в кутия. Тази лентичка, която се маха като се отваря за пръв път.
Това ни е любимата играчка. Не мога да й смогна- крие ги. Знам едното скривалище - шкаф в кухнята. Ако има хора да я гледат как си играе и го скрие там, застава и чака да й го извадиш.
Оня ден за пръв път тая година взех вино. Сутринта й подарих лентичката. Извадих я от под шкафа и реших да вдигна нивото - метнах я в купичката за вода. Успя да я извади и то бързо. Опитва с лапа, с уста, накрая се сети да комбинира и двете и си я взе.
Миналата зима като бебе пак й беше любима играчка. И на висок шкаф, в пералнята, в съдомиялната - взима си я и гордо я размахва.

Лятото си играехме с пера от гълъби. Събирах като луда, но не е същото. А има мишки, топчета. Имаше пластмасов кръг с топки вътре. Не ги отразява.

За храната:
Пак се чудя какво да й купувам. Яде само сухата на Пурина Уан. Вече и паучове не иска. Консерви и човешко никога не е яла.
Новата в Лидл изчезна. И нея я ядеше с кеф.
Май ще трябва да ходя до ДМ. Джаста, може ли снимка на сухата?

С дядо Бегинс беше лесно - ядеше всичко. Накрая вече лечебна, но друго освен Роял Канин няма. Тогава четох че е вредна, но давах...

Преди време говорехте за имената и кой си ги чува.
Пред един от кварталните магазини има трицветен котарак. Каквото моята не яде, той намазва. Дружелюбен е и ако го видя го галя. Една вечер едно от момичетата от магазина пушеше с колежка. Спрях да му се порадвам. Тя каза, че се казва Сиренце. Веднъж го попитала: Ти искаш ли сиренце? и той измяукал. Попитах го: Ти вярно ли се казваш Сиренце? Той вдигна глава. Попитах момичето дали яде сирене, тя каза че не знае.
На другия ден пак ще ходя до магазина. Докато паркирах го видях в тревата да обикаля. Викнах: Ей, Сиренце!, той ме погледна и изчезна.
Днес го видях пред магазина. Докато го галех, го попитах: Ти вярно ли се казваш Сиренце? Чух звучно Мяу.

# 138
  • София
Ако е трицветна котката, то задължително е женска. Тигровото не се брои за 2 цвята, а за един. Та ако има бяло+черно+оранжево или светлия вариант бяло+сиво+кремаво, Сиренце е момиченце. Wink Понякога се случва да има и момчета, но не са истински мъже.

Храната в Лидл я има. Вчера купих. Явно не зареждат по много и бързо свършва. -

# 139
Трицветен котарак? Май такова животно няма, ако случайно се появи,той е стерилен. Трицветни (бяло, черно и оранжево) са само женски.
И честит празник на Зуки.

# 140
Коя точно е храната в Лидл?

# 141
Обещавам да снимам Сиренце и да я погледна ако ми позволи.

Таня, кой Лидл?

Галинор:

Извинявам се за лошото качество на снимките но не знам как да ги завъртя.

400 грама за 4 лв. Тяхната марка Кошида е като кауфландската - евтин боклук и не става за нищо. Но тази е нова и моята я харесва. Не знам дали е скъпа и дали е качествена.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:28 от Зуки Су

# 142
  • София
Зуки, до мол София.

# 143
Таня, благодаря! Хем го знам, хем ми е сравнително близо! Да й взема две, да има!

Аз редовно инспектирам Лидл на Захарна фабрика, Люлинския до пощата и този в Люлин 5. Все няма.

# 144
Зуки, търсих в нета изображения, но не разпознавам тази, която купувам, а не мога да ти снимам нашата, защото изхвърлих опаковката. Държа храната в кутии и хвърлям фабричните опаковки. В ДМ от който пазарувам са три вида - за малки котенца, пораснали котки и котки на възраст. В пакети са, не в кутии. Всеки пакет си има описание на български. Едни лъскаво сребристи са отстрани, а отпред имат изображение на котка. Тази за пораснали котки е 450 гр. - 5лв. За малки котенца е 500гр. за 5лв., а за възрастни котки мисля, че цената беше 4лв. за 500гр. Храната и на вид, и на мирис, и по описание, просто изглежда добре. Пп Честит празник. Бъди щастлива. Flowers Four Leaf Clover

Пп Мисля, че беше тази или поне прилича на тази, която купувам.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:52 от Джаста Праста

# 145
И аз се опитах от Гугъл да намеря снимки на новата лидерска храна. Няма!
Добре че майка ми се е сетила да остави пликчето в шкафа на принцесата.

Ще потърся и тази от dm. Благодаря ти!

# 146
  • София
Зуки Су, в петък купих и суха и паучове (по- скоро са пастети) от Лидл в Люлин 2.
Блеко ги харесва.

Момчето вече хапва по 3 пауча на ден + сухо (гладен е и не мирясва, но и паучове са 85 г, не 100). Застудя и "прави" козина  и после ще я "хвърля" по дивани и килими като се приберем в Сф Joy
От нас Лека нощ! Kissing Heart

# 147
Честит празник, Зуки! Бъди здрава 🍀
От паучовете същата серия Лидлска пробва ли ги?Не ги ли яде Феликс?
С кеф си ги ядат Драко и Марсел, а сега на консервите феринга малко се мръщят, ама си ги ядат. А те толкова вкусно миришат , иде ми да си грабна и аз от тях 😁 Суха взехме аплауз и още я смесвам с лидлската.

# 148
Пробвала съм лидълска суха, лидълски паучове и консерви. Все от светлосините опаковки Кошиба. Не ги яде! Пробвала съм и всичко от Кауфланд, тяхната марка. Не ги иска!

# 149
  • София
Пробвала съм лидълска суха, лидълски паучове и консерви. Все от светлосините опаковки Кошиба. Не ги яде! Пробвала съм и всичко от Кауфланд, тяхната марка. Не ги иска!

Имам предвид новата храна в Лидл, в бежова опаковка (с 60% месо).

Общи условия

Активация на акаунт