Любители на Котки - Тема 150

• 28 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
И Пиги хапва новата лидълска и я одобрява 😊 Понякога прилапва и някое месце или нещо друго от нашите чинии. Ходи и иска да яде от всичко.
Добре, че я видях, че е вътре, че изобщо не съм разбрала кога е влязла. Щеше да стане... 🙄 Иначе е сладка пък😄

# 151
Много внимавайте с котките в пералнята, винаги проверявайте преди да я пуснете да пере, особено щом любимците ви имат присантиман към нея.
Знам за случай в който така от невнимание едно котенце е било "изпрано" от собственичката си. Котето не беше оцеляло, а жената няколко дни не е знаела на кой свят се намира от мъка и вина. Откакто знам за този случай, като видя котка в пералня и изтръпвам.
Пп Бубе, поста ми не е адресиран към теб,  вие сте изключително отговорни и сърцати стопани, просто използвах момента да предупредя, че стават такива бели и трябва да сме много внимателни и бдителни.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:27 от Джаста Праста

# 152
АниХр, нещо не се разбрахме, извинявай! От пост #137 надолу съм писала.

# 153
Зуки, не светлосините кошида, а новите- като сухата, която си показала. Има и паучове такива

4бр са, 3.49 мисля бяха

# 154
Паучове не съм купувала. Говорим за сухата в цветовете които си показала, Дучето.

# 155
Да. И си написала, че не иска паучове. За това питах дали си пробвала да ѝ даваш от тези 😁

# 156
Извинявай, Дучето, не те разбрах. И с паучове на тази марка ще опитам.

# 157
  • Велико Търново
Джасте, точно така си е за пералнята и сушилнята- както е в нашия случай. Именно защото се оглеждам преди да пусна я видях. Знам, че има мераци натам- и в пералнята е влизала, затова гледам преди пускане. Вкъщи с пералнята е трудно да стане, защото събираме дрехите няколко дни и шансът не е голям да се завре точно когато я пускам. Но виж в сушилнята- докато ги преместя и за секунди е скокнала( иначе е затворена сушилнята през другото време). Наистина внимавайте много с това😊

# 158
  • София
И Дейзи обича сушилнята, но след като са извадени дрехите, докато е още топло и влажно. Използва я за СПА процедури. Simple Smile

# 159
Леле,какви цени на храната само!
Аз също проверявам всеки шкаф или врата,която затварям.Фин обичаше да лежи в сушилнята върху чистите дрехи.Сигурно му бяха топли.И зад чекмедже се е навирал.

Малкия не съм го оставяла да се движи свободно в пералното още,че е много малък.Обче и двамата много обичат да пият вода,когато сме се изкъпали.не знам какво им харесва на вода,плюс разните му глеве и шампоани

# 160
Марсел не проявява интерес към тези неща, Драко също още не се е навирал в перслнята, но пък в коша с прането е първа кипра. Щом го изкарам от пералнята и почва едно душкане, едно завиране в дрехите, с лапи го бие..
А днес след като прострях..

.. се намърдаха едновременно 😁

# 161
  • на брега на морето
Внимавайте всички! Това е много важно! Котешки зъбки Satisfied Satisfied Satisfied

# 162
  • София
Нищо, че съм дама (позата е убийствена)... нали съм си при мама Joy

Отдавна ми се иска да споделя нещо за Маци... притеснявам се, че ще ме помислят за луда ако го кажа "в ефир", но се надявам, че вие бихте ме разбрали. Blush

Скрит текст:
Изводите ми са базирани на 4+ месечно наблюдение.
Кучетата в работата така и не свикнаха с Маци за 3,5 години и много я гонят (нощем са отвързани). През седмицата тя стои в халетата с нас (когато тя иска я оставям и през нощта), но в събота и неделя е навън (няма как да я заключа за 60-70 часа). До пролетта имаше едни бегове с натрошен стиропор и тя се криеше и спеше там (беше недосегаема за кучетата и  беше на топло). Наложи се да се разчисти мястото и котанка няма къде да се крие вече (и да се топли).
Котето започна да зачезва с дни (около ИП), но накрая все пак се появяваше (побърквах се от притеснение). В един момент ми направи впечатление цикличността на изчезването и- някак си разпределяше времето м/у двете места- едната седмица 3 дни тук, 4 дни там, другата седмица- обратно. Когато си идва   е спокойна, не е гладна, не е отслабнала, косъмът и е загладен и лъскав, не изглежда стресирана, протяга лапки да я гушна, показва радост и привързаност (рядко допуска друг освен мен до себе си) и ме следва като кученце, не ме изпуска от поглед дори, когато спи.
Забелязах, че по лапките има цимент- наблизо има бетонов възел. Но от др. ни страна  има нещо като общежитие със стол, та не мога да разбера къде я хранят и явно я и прибират.
Този месец котето идва в понеделник към 10 ч и в петък в ранния следобяд тръгва нанякъде (под час 😅).
Като споделих с ММ, той за моя изненада вместо да ми се присмее каза "никога няма да те зареже, щом се гушкате".

Ето я, и днес се появи към 9:30 ч, погушкоти се, хапна, показа ми къде има кърлеж (за да го махна) и спинкоти сладко на импровизираното си легло м/у кашоните. Heart Eyes
Та такива ми ти работи...

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 22:14 от AnyHr

# 163
И ние имахме такава служебна котана. За съжаление изчезна, все се надявам, че някой от съседните фирми си я прибра, а не и се случи нещо лошо. Оказа се, че  елия квартал я храни. Вечер към 17 часа се прибираше да спи при нас, а сутрин зачезваше. Многи, много ми липсва...

# 164
Глезундер:

Общи условия

Активация на акаунт