Любители на Котки - Тема 150

• 28 652
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
И на Шаги коша за пране му е любимото място..Май ще трябва да взимам по голям обаче 😀

# 166
Сутринта в Лидл на Скобелев (София) имаше 2 вида гранули в жълта опаковка - пиле и риба. Взех пиле. Принцът горещо одобри, ама пък и аз се прибрах 2 часа след обичайното време, може просто да е бил прегладнял отвъд претенциите си Grinning

# 167
  • София
Малкия не съм го оставяла да се движи свободно в пералното още,че е много малък.Обче и двамата много обичат да пият вода,когато сме се изкъпали.не знам какво им харесва на вода,плюс разните му глеве и шампоани
Преди два дни, докато работех от вкъщи едната ми дъщеря нахлу със Страх в стаята силно притеснена, че му излиза пяна от устата. Беше се уплашила, че умира. Погледнах го, да имаше нещо като пяна, но изглеждаше напълно здрав и активен. Казах и само да го избърше и да го следи. След ден открих причината, именно водата от банята, където има малко останала пяна от шампоана.

# 168
Таня, благодаря за разходката до Лидл. В 11 часа взех две последните суха храна пиле. Риба имаше, но тя не я обича. Взех и една четворка пауч, пак пиле. Изяла е половината от един.

Привечер ходих до Овча купел и реших и там да проверя. Имаше много и от двата вида. Взех още едно пиле суха. В тоя Лидл дето е на главната им улица, където е цеха на Горна баня. Минават 11, 60, 102 автобуси.

Не засякох днес Сиренце. Утре ще опитам пак.

И ние редовно сме в легена:

# 169
Да,и аз не разбирам.Има постоянно вода,която сменям всеки ден и няма търпение да излезем,за да се навре да ближе коритото.Фин беше същия,дори ни чакаше и зяпаше

# 170
Хич, не ми пука колко струва на бай балука лука(плевенски жаргон).....

# 171
  • София
Подхвърлили са ни котенце. Явно някой е видял, че ги храним и го е оставил. Живеем на много оживен булевард с непрекъснато паркиращи коли, които се сменят през половин - 1 час (синя зона е). Едва ли ще оцелее дълго. Разпитайте дали някой не търси оранжево котенце. Страхува се от другите котки, а на хора се доверява. Дъщеря ми го погали, а като се появи Лудия, се крие зад краката ѝ. Все пак баткото се уплаши повече и избяга. Simple Smile

Ето го сладурчето:

Лоши са снимките, но на тъмно с телефон - толкова.

# 172
Поредното, дано късмет има.

# 173
Топка щастие. ❤️

# 174
  • София
Вие си го знаете, де, но ми попадна статия за котешкото примижаване - дето изразява благосклонност. Та хората си правили проучвания и го наричат "усмивката" на котките, много по-добре били разположени към хора, които им се "усмихват" по техния начин.
Аз бях чела нещо подобно, и когато видя Мади да ми мижи насреща,  ѝ отговарям по същия начин. Сега, като си го представям, че тя ми се усмихва, ми става още по-мило. Hug
https://www.sciencealert.com/you-can-build-a-rapport-with-your-c … VJX3yPgo3oxaAr4y4

# 175
  • София
Вижте го какъв сладур е! Момченце е.

Изобщо не може да се пази! Отива при всеки, който се спре. Завря се под паркирала кола. Едва го извадихме, но едва ли ще е за дълго. Колите, които спират са топли, а той трепери от студ. Със сигурност е изхвърлено домашно. Има и рахит (лапичките му се кривят леко), което подсказва, че не е виждало слънце.

# 176
  • Стара Загора
Чумито вече е кастрирана! Оставих я сутринта, обадиха ми се, че всичко е наред. Hug Утре ще си я взимам, казала съм ѝ да слуша. Качила е 50 грама, вече е 2,650 Grinning

# 177
Радвам се за Чуми.
Танче, пусни го в групите, може да има късмет, горкото, Боже дано оцелее. Cry

# 178
  • София
Радвам се за Чуми.
Танче, пусни го в групите, може да има късмет, горкото, Боже дано оцелее. Cry
Пуснах снимка сред приятелите ми. Не съм сигурна, че по групите ще се получи нещо. Само ще ме нападнат, че не съм го прибрала аз. А и са толкова много обяви, че се подминават. Отделно, че ако се появят кандидати, подборът е много труден. Имам чувството, че тук много повече знаем едни за други, макар и прикрити под измислени никове и аватари в сравнение с фейсбук профилите. По-скоро си мисля за отделна тема във форума.

Бързо възстановяване на Чумито! Heart

# 179
Имаш право.
Пусни, нищо не се губи, вярвам, че все отнякъде ще излезе нещо, помните ли 3-те последни дето намерих и ги осиновиха заедно, прекрасни душици са станали, не вярвам на късмета, който извадиха....

Общи условия

Активация на акаунт