Февруарчето расте не спира, мама скоро РД парти ще планира

• 41 105
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Страхотни новини!Много се радвам
Пожелавам ви едно безгрижно и щуро лято Simple Smile
Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 646
Чудесни новини, Скк.
Много се радвам!

# 647
Хубави новини, Скк! Дано да имаш възможност да дадеш почивка на душата си от тревоги и само усмивки да има около теб.

# 648
Девойки,вашите деца ходят ли вече по нужда в “стандартната” тоалетна с детска седалка?
Не мога да го накарам дори да седне, иска си само гърнето и това е.
Чудя се как да го накарам да ходи в тоалетната вече Thinking

# 649
Тези две книжки ми бяха супер полезни в периода на махане на памперс първо ползвахме тази за котето Арчи за да го науча да ходи на гърне, след като свикна купих тази за Каю за да може да види как трябва да сяда на тоалетна и нещата се получиха от раз. Препоръчвам!

# 650
Нашия господин си сяда без проблем, че дори и без седалка, директно на гърнето.

# 651
  • Велико Търново
Махнах му гърнето и свикна на тоалетната с приставка. Мрънка, мрънка, но нуждата си е нужда Simple Smile

# 652
Девойки,вашите деца ходят ли вече по нужда в “стандартната” тоалетна с детска седалка?
Не мога да го накарам дори да седне, иска си само гърнето и това е.
Чудя се как да го накарам да ходи в тоалетната вече Thinking
[/quote
Все още не. Казва,че ще падне вътре и не иска . Взехме детска седалка пак не иска. Ще пробвам и аз с книжката за Каю.

# 653
С баба му ходи на тоалетната,  с баща му на гърнето за акането. Пишка на тоалетната.

# 654
  • София
Нали знаете, че с второто съм по-рязка Wink. Извадих дъската й обясних, че вече е голямо момиче. Но тя копира кака си и е лесно. Вече знае гласните звуци и ги повтаря като папагал.

# 655
Как сте момичета, започнаха ли морета, балкани 🏖🌄
Ще си правя списък за семейната аптечка за детето за морето. Вие какво ще вземете?

# 656
Аз вече почти нищо не мъкна с нас, най-много един Нурофен и нещо противоалергич о за всеки случай и това е.

# 657
На морето сме ние,моя водолей не ще и да чуе да излиза от водата,като арапче е станал 😁.От люлките едвам го сваляме и вечер го прибираме с пазарлъци.Нося обичайните неща-нурофен,хексалгин,алергозан,спирт,за повръщане и диария и пантенол.За щастие нищо не ми се е налагало да използвам.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:51 от лещичка

# 658
  • Down Under
Приятно прекарване на курортистите 🏖
При нас зима, дъждове, вече месец си кютаме само в къщи. Да идва ноември та и ние да опънем кълки на плажа 😉

# 659
Лещичка,малкия спи ли по-принцип следобед ако да, сега промени ли си навика?

Общи условия

Активация на акаунт