До какъв месечен доход се счита, че си богат (реапективно беден). Питам, за да ги поразчистя малко “кокошкарките” от приятелския ми кръг.
Днес си богат, утре си беден. В този живот има само едно сигурно нещо.
3г.ежеседмично чистех дома на едни потомствени аристократи (чистех в свекървата и в двамата й сина също). За тия хора само хубаво мога да кажа, държание, възпитание, отношение. Никога не съм се почувствала като чистачка в тях, винаги благодаряха, че съм била така добра да "дойда и помогна" 😎.
Пък какво остава да предложиш носени дрешки на някой, сакън, това е кръвна обида, ще нараниш жестоко егото. Уж, българите са бедни, а децата ни изтупани като за модно дефиле. Парцалки, телефони, силикони, прогнили лъскави таратайки с газова уредба.
освен на гореспоменатите съм чистила домовете и на други семейства от висшата класа. Била съм еднократно и при оръфляци, които ги мързи да си мръднат дебелите миризливи задници и предпочитат да дадат 30евро веднъж на няколко месеца, като се надяват, че за 3 часа някой ще им изближе лайняната кочина /разбира се, 2ри път не стъпвах при такива
/
Аз карам кола, колкото дневния ми доход. Като според мен, нормално е да имаш кола на стойност 1-2 месечни дохода (ако не е в гаранция). И може би 2 пъти повече, ако е в гаранция и от магазина. Просто в моя случай все употребявам парите за друго, купувам по някой апартамент, и все не остава за кола.

Препоръчани теми