Фалшиво работещите пък все обясняват колко работили, и как на работата всички са мързеливи глупаци.
За фалшиво вървежните няма да споменаваме

На фитнес не се ходи само за ваене на мускули и не е нужно "да си личи", че някой да му признае ходенето. Това го казвам като човек, работил дълго време във фитнес. Много хора идват по-скоро за разтуха след дългия работен ден, за тонус или за кеф. Не спазват хранителни режими, не правят силови тренировки, някои дори не доближават уред, различен от кардио машините, но са били редовни с години.
Абсолютно е така.
Аз ходя, например, за да раздвижвам онези части на тялото си, които по друг начин не мога. Работата ми е стояща, ходя много, но това ми раздвижва почти само краката. На фитнес ходя да раздвижа торса и ръцете основно. Нямам за идея нито да слабея, нито да заяквам особено. Та "личенето" при мен, например, е само в подвижността. И най-вече в собственото ми усещане за нея. Целта ми е изцяло от здравословен характер, така че личи ли ми, не ми ли личи - за мен няма никакво значение. Защото не ми е цел да ми личи.
Споделям само когато стане въпрос, както сега. А Ал Бънди е много прав - всеки парадира не толкова с това, което има, а което иска да има.
Ако някой ти промива ушите на дадена тема, бъди сигурен - има някакви проблеми с нея.
Освен ако не е търговец или не му плащат по друг начин, за да промива мозъци по дадена тема.