Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 192
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз за зъби не ща да говоря, стига ми маман на закуска.

# 436
  • Пловдив
Ох, намерихте къде да се забиете - зъбна плака и косми! Предишната тема на темата беше по-пикантна и по-приятна.
Ще се учудиш колко богаташи или привидни богаташи имат големи пропуски по отношение на личната поддръжка. Simple Smile
 Иначе за половите им подвизи също има противоречие. Някои по-заможни си стоят сами, а други - макар и бедни - вършеят мацка след мацка.

Скрит текст:
Тази насока на темата повече ли бива? Smiley

# 437
  • France
Жреб, ще кажеш, че сумати богаташи познаваш по света и у нас, че чак статистика стъкми.

# 438
Като казахте косми, възхищавам се на това движение за не-обезкосмяване на жените, но просто не съм толкова смела, че да се включа в него.

# 439
И какво му се възхищаваш? Да ходиш грозна за да докажеш нещо си???

# 440
  • Paris, France
Аз за зъби не ща да говоря, стига ми маман на закуска.

Добре, че маман не е проктолог. Или патолого-анатом 😎

Жреб, ще кажеш, че сумати богаташи познаваш по света и у нас, че чак статистика стъкми.

Аз познавам всякакви. До култура е. Арабите си ходят космясали и като са милиардери. Японци и китайци нямат косми.

Като казахте косми, възхищавам се на това движение за не-обезкосмяване на жените, но просто не съм толкова смела, че да се включа в него.

Аз се погнусявам. Имам приятелки, които не махат косми, но не са космати.

# 441
  • Пловдив
Те просто искат да държат мъжете далече от себе си. Или да привлекат заможни почитатели на храсти.

# 442
Нямам нищо против всякакви течения в модата, но аз с косми никога няма да бъда. То все пак трябва сам себе си да се харесваш, да ти е кеф, че си секси.

# 443
И какво му се възхищаваш? Да ходиш грозна за да докажеш нещо си???
Не съм останала с впечатление нещо д доказват, поне тези, които съм гледала аз.
Иначе и с тунинга се правиш на урунгел да доказваш нещо си, ама ми е една идея по-комплексарско.

# 444
Има хора с беден речник. Такива бедни езиково мъже например,си татуират на бицепса сърце пронизано от стрела в средата на което пише "Мичето-98". Laughing Това не означава че те непременно са комплексари.

# 445
  • Mediterraneo
Има и хора, страдащи от логорея. Тях никакъв външен признак на богатство не може да ги направи привлекателни. Независимо в какъв кръг се движат. Същите като тези с бедния речник. Средата е злато.

# 446
  • Пловдив
Най-златната среда е тази между краката. Много от небогатите жени могат да го потвърдят.

# 447
  • София
И пак си дойдохме на думата за Фройд. Wink

# 448
Чудесен спам е настанал, гледам се толерира, 2 стр. се дискутират зъби и продукти, и понеже всеки коментира, ще ви кажа моите стотинки, ако помогна на някой, ок.
Генът е важен, но поддръжката и профилактиката, храната, са ключови.

Листерин е базова марка, не е добра - съдържа алкохол, хлорхексидин (от който зъбите пожълтяват), титаниев диоксид и др. "чудесии".

Насочвам ви към продукти с "nano medical hydroxyapatite".
В Бг 2 са марките - Аpacare и Biorepair. Има ги в Медея.

Жребче, понеже ровиш - изпиши в Гугъл това в кавичките и прочети, английски разбираш.

Дракарис, купи си от тези пасти и ги върти, влез им в сайтовете, разгледай, информирай се, прочети.

Аз не използвам "вода за уста", а импрегниращия гел Repair and Protect на Apacare.
А когато нямам достъп до четката и пастите, дъвча дъвките Apa Gum.

Андариел, не съм съгласен с много от нещата, които пишеш.
Не всеки бленува и желае "кариерната стълбица" в корпорация, фирмичка.
Не всеки с "вишУ", и емнаасе диплОми е умен, успял, кадърен, интелигентен и т.н.
И обратно, около мен имам всякакви примери, вкл. за среднисти отдавна със собствени бизнеси, не "просташки", а с експертиза, постоянно четящи, информиращи се.
Вече в 21 век може и без "диплома".
Дипломата, сертификатите, са нужни за някакъв предварителен подбор в определени ниши и професии, но в повечето случаи се гледа какво можеш, дори в любимия ви ИТ сектор.
Имам приятели без никакви дипломи, и са гурута, вече 10, 15 и повече години.
Изключваме лекари, юристи, където е ясно, както и инженери, примерно, където има и много "гладни" и нереализирани.
Хубаво, и аз съм с виСше, но това нищо не ми е дало, природно съм си интелигентен.
Да, "помогнало" е в началото, но после от мен си е зависело, а за в бъдеще ще се занимавам и с много по-различни неща и ниши, бизнеси допълнително, защото експертизата ми, знанията, вече са много широкоспектърни.

Едит: Tарталета, днес имам 1 пост на кръст, сори, 2.
Вече, ако визираш, че се интересуваме и знаем много неща, така е.
А това е само началото, бедна ви е фантазията.

Совичке, ок, чудесно. Навлизаш в най-женствените си години. People Dancer
Ти можеш да режеш, аз пък не се церемоня, и не ми дреме, все ми е едно, с теб, без теб, нали знаеш - следващата ще "дефилира" след теб, ако не си ти. Wink

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:32 от FragranceFanatic

# 449
  • Mediterraneo
Добре, бе, братя и сестри, откога мъжете започнаха да говорят повече от жените?

Общи условия

Активация на акаунт