Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 124
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 735
Уиш, а така ми се иска моят мъж да четеше форума. Малко така да си свери часовника. Обаче той е мачо и с кокошки не се занимава.

# 736
  • София
Офф, няма сила която да ме накара да изчета 50 стр., но това пък да четеш ерген да пише за въображаемата си жена какво и как трябва да прави, е толкова забавно.
Сега пак ще се нахвърят срещу мен, че генерализирам, но в темата мноооого повече се срещат стари моми да пишат за въображаемия си принц какво трябва да прави, какъв да е, къде да е майка му и всякакви вариации.
Ако искаш да броим?
Залагам на около 2% претенциозни ергени Simple Smile

(по броя на плюсовете вече започна да става видно. Докато пиша мнението си и вече имаш няколко)
Simple Smile

# 737
Евенце, а как си представяш женен мъж да е толкова смел, че с риск на животеца си да изяви такива претенции? Simple Smile Само ерген може да е толкова безразсъдно храбър оптимист.
Храбър? Друга е думата според мен. Лошото е, че дори не осъзнава, че над 90% от тук присъстващите му се смеят, а той си мисли, че е супер партия. И после обяснява как тук никой не му е фактор и таргет. Само дето не разбирам какъв е смисълът да се хабиш пред хора, които не са ти в таргета. Или стратегията е дай да се правя, че съм над нещата, че някоя да си каже " егати стабилния мъж" и да ми върже.

# 738
Уиш, а така ми се иска моят мъж да четеше форума. Малко така да си свери часовника. Обаче той е мачо и с кокошки не се занимава.

Ми чети му ти пикантерии и смешки. Аз така правя и наистина много се смеем. Той ми чете вицове от фейсбук, че се е абонирал за няколко групи, а аз - тукашни хуморески.

# 739
  • Paris, France
Офф, няма сила която да ме накара да изчета 50 стр., но това пък да четеш ерген да пише за въображаемата си жена какво и как трябва да прави, е толкова забавно.

Е, остава и женен да го напише!

Всеки си има изисквания, от които не отстъпва и е добра да се познава и да не прави компромиси, с жена, със себе си.

На бас, че ако не беше мачо нямаше да го погледнеш.

За моя - добре, че не чете форума или друг подобен.

И като си свери часовкика?????? Старата песен на нов глас.

Евенце, а как си представяш женен мъж да е толкова смел, че с риск на животеца си да изяви такива претенции? Simple Smile Само ерген може да е толкова безразсъдно храбър оптимист.
Храбър? Друга е думата според мен. Лошото е, че дори не осъзнава, че над 90% от тук присъстващите му се смеят, а той си мисли, че е супер партия. И после обяснява как тук никой не му е фактор и таргет. Само дето не разбирам какъв е смисълът да се хабиш пред хора, които не са ти в таргета. Или стратегията е дай да се правя, че съм над нещата, че някоя да си каже " егати стабилния мъж" и да ми върже.

Че тук не е сайт за запознанства. Не мисля, че мъж с всичкия си влиза тук да си търси гадже. 90% сме дъртели с ремаркета, повечето щастливо женени. Аз не се хабя като обяснявам и той не се хаби

# 740

Че тук не е сайт за запознанства. Не мисля, че мъж с всичкия си влиза тук да си търси гадже. 90% сме дъртели с ремаркета, повечето щастливо женени. Аз не се хабя като обяснявам и той не се хаби
Не желая да си отварям устата, само това ще кажа, умна жена си.

# 741
  • София
Не мисля, че с четене някакъв часовник може да се свери. По-скоро, да превърти стрелките ...

# 742
Невена, НЕ на компромисите, викаш. Да живее ергенството!
Танграта, представям си и обратната страна, ама досега поне не съм чула някоя да има претенции мъжа да е строен на вратата за ежедневния секс, който ѝ се полага, щото ... нали. Или пък след 10 години съжителство или брак да не си пуска косми по гърба, ъъ той де, не тя.

# 743
  • France
Да живееш сам си е вид казарма. Научаваш се да се грижиш за себе си и разбираш какво и колко струва да се разправяш с битовизми. А да не можеш да си намериш и платиш квартира след 25 години, значи ти липсва адаптивност и конкурентно способност. Обикновено мъжете, които до късно са отглеждани после се облягат изцяло на жена им. За някои може и да е ок, за мен - не
Колкото за мъжете с деца, ако един ден тръгна да се развеждам, ще съм попрехвърлила 40. Много по съмнителен ми се вижда ерген на тази възраст, от колкото разведен с деца. Най вероятно ще избера втория вариант

# 744
  • Paris, France
Стрина Калина,  и ти не си глупава и знаеш, че това, че мъж ти пише, не означава, че е сериозен към точно тебе, каквото и да казва. Мъжете се задяват където идат. Лигавенето е между другото.
Танграта, представям си и обратната страна, ама досега поне не съм чула някоя да има претенции мъжа да е строен на вратата за ежедневния секс, който ѝ се полага, щото ... нали. Или пък след 10 години съжителство или брак да не си пуска косми по гърба, ъъ той де, не тя.

Много сме се изпоженили безкомпромисно. 🥳

Като знам, че не ща косми няма да се оженя за космат. А и има лазерна и домашни IPL.

E, та като го няма за секса, съседа го има. На жените кандидати за секс не ни липсват и затова не ни е важно мъжете ни да са на линия всеки ден. За мъж не е така.

# 745
Стереотипно е и убеждението, че казармата от някого е направила човек.
Богатите и умните още навремето си намираха начини да се измъкнат от тази загуба на време.
Ако търсите богати и умни, не ги търсете сред тия със стереотипите или сред тези, склонни към подчинение на казармен режим.

# 746
Стрина Калина,  и ти не си глупава и знаеш, че това, че мъж ти пише, не означава, че е сериозен към точно тебе, каквото и да казва. Мъжете се задяват където идат. Лигавенето е между другото.
Никъде не съм казвала, че въпросният ми пише, какво остава да си въобразя пък сериозност. За съвсем друго говоря, но както вече казах, не искам да си отварям устата.

# 747
  • Обран бостан ;)
Танграта, представям си и обратната страна, ама досега поне не съм чула някоя да има претенции мъжа да е строен на вратата за ежедневния секс, който ѝ се полага, щото ... нали.

Ето

https://www.bg-mamma.com/?topic=1258670

# 748
Да живееш сам си е вид казарма. Научаваш се да се грижиш за себе си и разбираш какво и колко струва да се разправяш с битовизми. А да не можеш да си намериш и платиш квартира след 25 години, значи ти липсва адаптивност и конкурентно способност. Обикновено мъжете, които до късно са отглеждани после се облягат изцяло на жена им. За някои може и да е ок, за мен - не
Колкото за мъжете с деца, ако един ден тръгна да се развеждам, ще съм попрехвърлила 40. Много по съмнителен ми се вижда ерген на тази възраст, от колкото разведен с деца. Най вероятно ще избера втория вариант

Уффф, по мое време практически НИКОЙ не можеше да си плаща и квартира, и разходи, и дрехи на 25 години. Че и да спести нещо за брака после. Всички живеехме до брака общо взето с родители и съвсем не беше толкова страшно. Нито пък точно нашето поколение сме с ръце в задника (и мъже и жени) и мъжете ни не се облягат на жените да ги дундуркат.

А за родителите пак да попитам - ако става дума за свеки, да се оправя и да не ми пречи на семейството. Но питам сам о - ако не е за неговата, а за вашата майка пак ли така?  Повечето възрастни се оправят съвсем сам и, но някои, понякога, за известно време не могат - инфаркти, инсулти, счупвания... Искат си грижи, а и стават бая проклети. Ми малшанс, ама човек си има дълг в края на краищата.

# 749
  • France
За твоето време не знам, аз пиша в сегашно.

Общи условия

Активация на акаунт