Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 34 982
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Е това е. Другите винаги имат погрешно впечатление за собствените ти финанси.
Сори, обаче, за пореден път Уиш се опитва да ми се прави на счетоводител и греши.
Така че, драги съфорумци, никога нищо не знаем за чуждите финанси - фалшиви ли са, истински ли.

# 871
Може и да греша. Просто много пъти си се оплаквала, че не знаеш как ще вържете месеца, а това лято няколко пъти писа, че нямате пари, за да отидете до къщата в Гърция. Не изключвам да съм направила грешни изводи, разбира се.

# 872
Роки, защо не я давате под наем тази къща. Аз съм чувала за доста българи с къщи в Гърция, дето ги дават под наем на българи! Ни данъци ще плащаш, ни нищо.
Аз май не искам ваканционен имот, освен ако не е много евтин. Искам да си пътувам нон стоп на различни места, да си ям консерви и солети и да се правя на богата.

# 873
  • София
Освен парите, имаше още 99 други неща, които ни спряха това лято.

# 874
Фалшиво богатите хора се разпознават по различен начин през различните възрасти.. И на разпознаващия, и на разпознавания.
 Примерно, днес видях на училище да отива момиче с последен модел джип мерцедес - вие ми кажете, то фалшиво богато ли е?
 По разводите как се различават фалшиво богатите?
А сексът като критерий за фалшиво богатство може ли да бъде?
 А в старостта... как умираш богат от инсулт, защото не е имало, кой да те закара навреме в болница и как умираш беден, но с роднини около себе си.. Как умираш богат от рак, построил най-модерна болница..
 Но чуденето ми беше за разводите като критерий за фалшиво богатство.

# 875
  • Mediterraneo
Роки, ти самата си давала нееднократно информация в този вид. Уиш не хвърля боб, съди по думите ти. Сега, вярно, че драмата може да е умишлено така представена, но всички явно сме останали с подобни впечатления относно финансите, къщата и т..н

# 876
Аз съм против разводите, смятам че освен загуба на нерви, са и загуба на пари. Те тук във форума за всеки проблем викат: разведи се, бягай с двеста. Това от хора, които никога не са се развеждали, защото не са били и женени.

# 877
  • София
Ами не ги управлявам само аз тия финанси, стават издънки, това е.
И ако не бяхме оставили парите от апартамента в къщата, то към днешна дата просто нямаше да ги има.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:52 от Rockstar

# 878
  • Пловдив
Стига сте се оплаквали от недоимък. Щом можете да си позволите да пишете по цял ден в БГ мама, значи сте богати. Smiley

# 879
  • Paris, France
Аз съм против разводите, смятам че освен загуба на нерви, са и загуба на пари. Те тук във форума за всеки проблем викат: разведи се, бягай с двеста. Това от хора, които никога не са се развеждали, защото не са били и женени.

Много си права. Само дето в някои случаи разводите са печалба на нерви и печалба на пари за всички участници в драмата. Е, може би не в краткосрочен план. И най-вече свобода.

# 880
  • Пловдив
Като чета горните мнения, май изразът "брачни окови" не е случаен...

# 881
  • София
Сигурна съм, че ако хората преди да се оженят имаха възможност да видят в кристалното кълбо дали или как да се разведат, едно 90 процента от браковете нямаше да съществуват.

# 882
А, не знам. Аз 2 пъти съм се развеждала, пари не съм губила, но и не съм забогатяла след разводите си. Изобщо не разбирам какъв е тоя страх..)

# 883
  • Mediterraneo
То ако всеки подхожда към брака като нещото, предшестващо развода, никой няма да се жени. То и затова все повече самотни млади хора има- избират, подбират, мислят, умуват, накрая с пръст в г*з.

# 884
  • Paris, France
Сигурна съм, че ако хората преди да се оженят имаха възможност да видят в кристалното кълбо дали или как да се разведат, едно 90 процента от браковете нямаше да съществуват.

60% от новородените вече са извънбрачни. Върви се в правилната посока. 🥳

Общи условия

Активация на акаунт