Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Мисли да си направи кандидат-студентския изпит в началото на декември, та сега използва времето и за да се концентрира допълнително върху това.

Не е ли рано за кандидат-студентски изпити?
По принцип да.
Но той се е обадил в университета, където иска да учи и са му казали, че изпитите са валидни за 2 години и той реши да го държи сега.

# 151
  • София
Ехааа, вие сте се ориентирали и за университета вече. Браво!

Какво иска да учи твоят младеж, lion_queen?
На какви изпити ще се явява?

# 152
Мобилни и уеб технологии като първо желание, а Информатика като второ.

Ще се явява на БЕЛ, защото се оказа, че разликите в материала по БЕЛ и математика от старата програма са по-големи в частта на математиката и по-трудно би ги запълнил.

Спомням си, че се бях оплаквала в темата, че малко "вятър го вее на бял кон" заради това, че си нямаше идея какво иска да прави, но сега излезе, че е сравнявал даже учебни планове между тази специалност и тези в ТУ-Варна, звънял, питал, свързал се с настоящи студенти във Фейсбук... Абе написал си е домашното.

# 153
lion_queen__, браво на твоето дете!
Такива неща в нашата къща са мираж. Даже може би очаква аз да проуча и да го информирам, ако разбира се, е в настроение да ме изслуша.

# 154
  • София
Такива неща в нашата къща са мираж. Даже може би очаква аз да проуча и да го информирам, ако разбира се, е в настроение да ме изслуша.

Ха-ха, у нас е същото. Но не е познал, аз не участвам. Виж баща му няма да го остави сам да се оправя. Ще му поднесе каквото може на тепсия.

# 155
  • София

Ха-ха, у нас е същото. Но не е познал, аз не участвам. Виж баща му няма да го остави сам да се оправя. Ще му поднесе каквото може на тепсия.
Вие пък! Сега ви е паднало да им дърпате конците, а се отказвате Simple Smile После като дойдат жените им ще ви е яд, че не сте се възползвали Овреме ... Smiling ImpSmiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 156
  • България, София
В къщи май аз съм тази, която поднася повече на тепсия и от време на време търпя критики от ММ.

Да споделя нещо забавно от ДО. Вчера наборката каза, че благодарение на ДО успяла да види как изглежда учителката им по НЕ. От началото на годината я гледали само с маска, а преди това не им беше преподавала на техния клас и въобще на випуска, май. Та госпожата пуснала камерата за малко и децата разбрали кой стои зад маската Simple Smile

# 157
  • София
Та госпожата пуснала камерата за малко и децата разбрали кой стои зад маската Simple Smile
Ей това беше много готино! Simple Smile

# 158
  • София
Може ли да питам по колко оценки ще имат  наборите?
При все,че са 5-6 предмета като цяло,моята дъщеря ще има 29 оценки! Flushed Rolling Eyes

# 159
  • София
При нас профилите са 4, всеки е разделен на няколко модула със срочни оценки, така че срочните оценки ще са поне 15, не знам точния брой. Броят оценки по всеки предмет и по всеки модул през срока зависи от конкретния учител, но 29 оценки досега не ми се струват толкова изненадващи.

# 160
  • Русе
Гледах че имат по 4 модула за четирите профилиращи. Само единият профилиращ този срок е с три модула.С останалите предмети излизат по 21 - 22 срочни оценки. Така че се пада че имат по всеки модул/предмет по 1-2 оценки. Нормално е да бързат да направят присъствени оценки, че не се знае как ще мине срока. При нас оценките са доста по-малко. Но по някои предмети имат вече по 2 оценки.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:07 от A m b e r

# 161
  • София
Сега погледнах - ще имат 19 срочни оценки.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:31 от Prizma

# 162
  • България, София
В тази връзка госпожата по НЕ на наборката се шегувала, че само като си отворят устата, трябва да им пише оценка. То модули, то чудо.

# 163
  • с/у ОколоМръсТното
Като гледам колко дълбоко сте запознати с учебния материал на тийновете, направо трябва да се скрия някъде като щраус.
Нито знам какво и колко учи, нито каква му е програмата, да не говорим, че нямам представа за съдържанието на учебния материал.
...

и аз съм така от 3г. Но пък е в ръцете на баща си Simple Smile
Цоп в новата тема.
Гледам за ДО си говорите.
Дано при нас да не се стигне до това. Но имат някаква готовност. В петък заради карантиран учител имаха час по политика от вкъщи. Simple Smile
Иначе с маски по цял ден. Навсякъде навън. В транспорта..............
Какви времена доживяхме?! Flushed

# 164
  • столицата
От тази карантина и тези маски, гаджета не могат да си харесат:blush:

Общи условия

Активация на акаунт