Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 147
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Ето ги:
https://douglas.bg/guerlain-mu-f-facepowder-56751

Понеже имаше мнение, че са му изсушавали кожата, да кажа, че моята е нормална с леко омазнаване около носа и е възможно затова да не ми изсушават. 😊😊

# 376
Тези метеорити ахаа да ги купя и се отказвам.Колкото положителни, толкова отрицателни неща чета.
Ама ако
ще изсушават  много добре!

# 377
Моята кожа е леко суха, но Метеоритите не ми засушават допълнително. Аз също много се кефя на ефекта им, досега не съм го постигала с никакъв друг компактен продукт. Използвам ги над ФДТ/ББ/СС и всеки път застават идеално.

# 378
Писала съм някъде за него - продукта не е много подходящ за суха кожа, въпеки, че моята е такава с по подхранващ крем/база много ми допадна. Лесно се нанася, даде ми матов завършек, даже нямаше нужда от пудра. Траен. ( пробвала съм го лятото само ) Бих го определила със средно нежно покритие. Приятелките ми с мазни и смесени кожи много го харесват, защото не лъсват и им се затържа на кожата.
Няма ли някой отворен магазин в който да го пробваш - най-вече заради цвета. Прити шоп го продават в БГ

# 379
  • варна
Станислава 5642,
За моята кожа Шанел и Диор не са ,,уау,,( както и за други дами от форума, )Ако не можеш да си вземеш пробички, по добре не купувай пълноразмерен продукт, за да не се разочароваш.
Прочети мненията на NiaV. Тя има широк поглед върху продукти за суха кожа и не само.Моето мнение се припокрива с нейното на 99 процента, а обясненията и са супер точни! Има други марки, които много повече си заслужават цената.
А може и някоя мила дама да ти изпрати нещо , което и е излишно.
За съжаление аз останах вярна само на парфюмите им.
Коледа е ! Честито Рождество,скъпи дами и нека сме здрави , състрадателни и добри!

# 380
  • София
Станислава, теб ще те запомня, че си Шанел мераклия. 🤣🤣🤣 това е шега, да не се засегнеш. 😜

Да ви се похваля, че имам Метеоритите на Герлен от няколко дни и съм просто влюбена в тях и пристрастена към ефекта им. Толкова нежно озаряват кожата ми. Слагам ги над СС на Лумене и ефектът е една сочна, красива, гладка и озарена кожа. Многооо съм доволна!!
Страхотен избор са метеоритчетата,аз много ги харесвам.Мисля пак да си ги подновя,ти кой номер си взе?

# 381
  • София
Единия вариянт да си взема тези мостри и да знам кой цвят точно ще ми е добре ще ми струва 50 лв а др вариянт е направо да си взема целия продукт като рискувам с цвета който е B20

# 382
Станислава, теб ще те запомня, че си Шанел мераклия. 🤣🤣🤣 това е шега, да не се засегнеш. 😜

Да ви се похваля, че имам Метеоритите на Герлен от няколко дни и съм просто влюбена в тях и пристрастена към ефекта им. Толкова нежно озаряват кожата ми. Слагам ги над СС на Лумене и ефектът е една сочна, красива, гладка и озарена кожа. Многооо съм доволна!!
Страхотен избор са метеоритчетата,аз много ги харесвам.Мисля пак да си ги подновя,ти кой номер си взе?
Новите, които май са в лимитирана опаковка. Пуснала съм линк няколко мнения нагоре. Simple Smile)

# 383
Ако си от София може да пробваш Chanel в Pretty shop или Lero.

# 384
Станислава, имам този продукт в цвят beige 20, пробван 2 пъти. Склонна съм да се разделя с него, ако искаш пиши.
За мен не е топ продукт и ми беше импулсна покупка.

Метеоритите са ми много специфични. Много зависи какво съм сложила отдолу, рядко се получава прекрасно. В повечето случаи ми изсушават, нищо, че кожата ми е смесена, излизат ми винаги пъпки от тях. Размених топчетата, но си оставих едни компактни с четката за гъдел.

# 385
Единия вариянт да си взема тези мостри и да знам кой цвят точно ще ми е добре ще ми струва 50 лв а др вариянт е направо да си взема целия продукт като рискувам с цвета който е B20
А защо не пробваш в магазин? Баш този на Шанел е най-смотаният им тонален продукт според мен!

# 386
  • София
А защо не пробваш в магазин? Баш този на Шанел е най-смотаният им тонален продукт според мен!
А! А кой ще препоръчате за мазна кожа?

# 387
А! А кой ще препоръчате за мазна кожа?
Ако имате кожа с несъвършенства: широки пори, пъпчици, по-силна пигментация-Шанел не е много ОК. Но, ако имате хубава кожа, мога да Ви кажа по няколко думи за всеки от тоналните продукти на Шанел.

# 388
Станислава, отговорих на лични, ще пиша и тук.
За мазна (според мен и каквато и да било) кожа има много по-добър избор от Шанел, нищо че си му мераклия. Дай да разнищим въпроса и да ти помогнем вместо да ти даваме мнения и отговаряме на 182615 поста за този ФДТ. Каква е кожата ти точно? Мазна-ОК, но какво ще криеш с него? Имаш ли петна, широки пори, пъпки, бръчки? Как искаш да изглежда кожата ти- естествено или търсиш по-силно покритие и по-тежък грим? Разкажи по-детайлно, за да помогнем.
Zvezdelina, радвам се, че моята лудост е оценена Simple Smile
Весела Коледа на всички и приятно посрещане на новата, по-добра година!

# 389
Станислава, този фдт съм го пробвала и никак не ме впечатли. Лятото съм със смесена кожа, зимата по-скоро суха, но не фрапиращо. Давам няколко предложения на продукти, които са ок за мен, с уговорката, че нямам много за прикриване освен пори.

Класическата версия на Dior Forever. Първоначално лъха остра миризма на спирт, но на кожата стои чудесно. Средно покритие, което може да се надгради без да изглежда като маска, издръжлив е и трасфера е малък.

Разкошен, любим фдт, които се справя страхотно с порите ми. Не се набива в бръчки, но трябва да се сетне хубаво с пудра. Сочен завършек е при мен.

Абсолютна класика, която неслучайно е любима на много жени. Пълно покритие, което може да стане една идея по-леко, ако се смеси с основа или крем. Много му върви няколко капки хайлйтър за свежест. В никакъв случай не е за много сухи кожи и все пак трябва добра хидратираща база отдолу. Ако се прекали става като маска, матов финиш. Ако ти е тежък можеш да погледнеш Nude версията, която е с леко покритие, може да стигне до средно, със сочен финиш, но отново изисква хубаво сетване по местата, където може да се събере.

Определено не е за суха кожа, по-скоро за нормална, а дори и мазна. Цветовете са малко по-шашави и го няма тук, трябва онлайн да се закупи. При мен сработи трудно с една част от базите ш четките ми, но крайният резултат си заслужаваше.
Държа да отбележа, че най-практично и разумно е да вземеш отливки, когато имаш възможност. Не хвърлай пари на сляпо за нещо, което не знаеш дали ще ти пасне като цвят и формула

Общи условия

Активация на акаунт