👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 670
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Axia, страхотни чанти Heart Exl

# 451
  • Mediterraneo
Мис Ви, колко ти излязоха Пумите. Питам само за сравнение, че скоро купувах същите.

# 452
Мис Ви, колко ти излязоха Пумите. Питам само за сравнение, че скоро купувах същите.
Към 68 лв. ми излязоха. Доста намалени ги взех, поне според това което гледах аз. Иначе аз питах, за впечатления. Blush Вашите маратонки, дойдоха ли?
Добре са като изработка, но някак си все едно съм като в плавници с тях. Като размер са ок, но краката ми изглеждат по-големи, отколкото са. При вас има ли нещо такова?!

# 453
  • Mediterraneo
А, сещам се, че някой пита. Страхотни са като изработка, но и аз имам подобно усещане. Взех точен номер, та не е от това. На мен ми се изхлузват отзад, обаче навървих вързалките до последната гайка и станаха нещата. Иначе са езкрайно удобни на ходилото, стелката им е супер.

# 454
  • Бургас
И двете чанти са супер.

# 455
Всичко е от H&M с 15% намаление. Simple Smile) и още два кода за отстъпка, та излезе добра цена Simple Smile

# 456
С тази пола се сдобих - много е мекичка и удобна Simple Smile С едни кубинки с ток и кожено яке заспива.

# 457
Мен изобщо не ме интересува върнати ли са от некоректен купувач, или не, редно е да проверяват какво изпращат. Не вярвам да възстановяват пари от върнати пратки, или да подменят без да огледат върнатите артикули.
Ех, Стрино Калино, не се пали толкова, няма смисъл Flowers Hibiscus Всички сме живи хора и не сме безгрешни. Важното е, че в крайна сметка всичко е приключило добре!
И на мен тази пролет ми притъмня и ми се се дорева, когато чак вкъщи установих, че вместо размер 34 от Дафне са ми изпратили 44 от исканата от мен рокля Joy ... Обадих им се на секундата и моята беше при мен още на следващата сутрин, а сгрешената върнах по същия куриер. Момичетата бяха толкова мили и отзивчиви, че и през ум не ми мина да им се ядосам. Пък въпросната рокля обра толкова овации, че даже бях забравила за дребните несгоди с купуването и.
Утре ще ви покажа моите придобивки, .... надявам се да сколасам Blush

# 458
  • София
- Reserved

# 459
Три за щастие Simple Smile

# 460
Малко офтопик, ама като чета коментарите за казуса с маратонките не мога да се въздържа Blush
Всички сте позитивно настроени, грешки стават, хора сме. НО за никого ли не е шокиращо и фрапиращо, че търговец може да изпрати маратонки за 100 лв ОЦВЕТЕНИ С МАРКЕР?!? Извинявайте, обаче това е изключително безобразие, що за идея изобщо! Не става дума за недоглеждане, а за чисто мошеничество, при това нагло и тъпашко.

# 461
  • Пловдив
Едва ли търговецът ще шари маратонки, които така или иначе пак ще са около тази сума и без това упражнение.

# 462

Само полата, но в по-тъмно сиво. Но и блузата я мисля...

# 463
На 9.11 поръчах тези маратонки от въпросния магазин, в размер 38, понеже докато им се чудя и 38 2/3 свърши.
Пристигнаха на 10.11. Пробвах и въпреки че ми бяха като ръкавица ги взех. Много ми харесаха.
На 12.11 в 17:50 виждам излязъл моя номер.
Поръчах бързо и тях.
Нямаше и минута от завършването на поръчката ми, когато ми звънна непознат номер.
Женски глас любезно ме попита, дали искам да поръчам още един чифт или искам размяна с вече поръчаните 38 номер. Понеже видели, че имам такава поръчка. Както и да е.
Разбрахме се и ги разменихме.
Вчера си взех от куриера 38 2/3, е по-добре са ми и съм много доволна.
Как да повярвам, че са нагли и безотговорни!?
Кой онлайн магазин ще прояви подобна наблюдателност и ще звъни в 17:50 ч. за да Ви направи услуга?
https://www.shopsector.com/product/adidas-fortarun-boa-atr

# 464
  • София
Боти Liu Jo, от Fashion Days

Общи условия

Активация на акаунт