👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 634
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Не издържах на изкушението.
Да видим кое ще избера за Новогодишната нощ.
И без това, вече  ни наложиха ограничения за празниците и  с това ни развалиха плановете.
Копринена глезотия
Скрит текст:

tuali
Скрит текст:

Локдауна приключи за Испания   преди повече половин година.
И да за препоръчано писмо с номер за проследяване говоря.
Преди пандемията документи с пощата пътуваха   от 4 до 8 дни.

Страхотно е червеното сетче! 😍

А за Испания, нали до скоро пак имаха ограничения. Частичен локдаун някакъв. За това говорех. Не онзи, дето никой не припарваше навън.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 17:11 от tuali

# 541
  • Някъде там

Аз вчера скромно поръчах от HM -Безшевен сутиен Super push-up
Скрит текст:

Този сутиен е страхотен, имам същия в черно.
Аз днес от Hm си взех това.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 20:34 от bubanka

# 542
Може да е зима, ама аз си купувам кецове 🙈🙉🙊. Преди месеци ги дебнех, но никъде нямаше моя номер и сега хоп!

# 543
  • София
Две палта

Манго

HM

# 544
  • София
От днес от Peek&Cloppenburg

# 545
Може ли да те помоля да споделиш как е размерът на палтото на Манго? От един месец му се чудя, но все ме е страх, че са уголемени и ще плувам в ХС.

# 546
Едни обувки за лятото от FD:

От about you:

# 547
Охо, някой се готви за лятото! 🌞
А пък други за зимата .. (къде ще го нося не е ясно обаче). ❄
От Reserved от днес. Simple Smile)

# 548
Може ли да те помоля да споделиш как е размерът на палтото на Манго? От един месец му се чудя, но все ме е страх, че са уголемени и ще плувам в ХС.
He съм Etoile, но взех 2 палта XS oт Манго. Отговарят на номерацията. Светлото е широчко, но шик.
Кафявото е точно.
На предната страница са.

# 549
  • Пловдив
https://m.zara.com/bg/bg/палто-с-примес-на-вълна-с-двуредно-зако … 39&v2=1652752
Страхотно, много топли. Но с фалшиви джобове.

# 550
Малко зимни неща
Скрит текст:

и се чудя за тази пола
Скрит текст:

# 551
He съм Etoile, но взех 2 палта XS oт Манго. Отговарят на номерацията. Светлото е широчко, но шик.
Кафявото е точно.
На предната страница са.
Аз едно взех, но ми е голямо. Не съм връщала, но и веднъж облякох. Яд ме е, защото иначе ми харесва.
Като цяло, не ми върви с онлайн покупките този сезон.
Тези ботуши получих завчера https://www.obuvki.bg/botushi-nessi-880-n-zielony-w.html
Красиви, но много дървени - тънка подметка, лоша извивка ииии дървено твърд велур.... отдавна не ми се беше случвало.... Визуално са ок и събраха доста комплименти днес, но не ги препоръчвам.

# 552
  • София
Sl-бельото ми взе ума. Страхотно е.
Tualli-супер кецове.
И да не е спам ще кажа, че в Calzedonia има 20% и 50% намаление и забърсах от лъскавите чорапогащници като клин, които са стегнати.
Също утре в Зара ще има черен петък на доста стоки след 20ч.

# 553
Извинявам се за отклонението, но как ще поръчвате от Зара при положение, че магазините им затварят от събота? До сега винаги съм поръчвала до магазин.

# 554
Кафявото е точно.
На предната страница са.
Мен ме интересува размерът на конкретното палто, защото явно и при тях размерите са нещо относително. Ето, Light Beam е взела друг модел и според нея е уголемено.

Общи условия

Активация на акаунт