Мъж Козирог - 3

• 41 366
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Просто човекът си е домошар. За споделяне на чувства е рано, след 3 месеца не чакай обяснения в любов. Казал ти е в прав текс, че си избрана за негова партньорка.

# 616
При козлите пък трябва да минат минимум 30години🙂 да разбереш какво мислят и чувстват. Толкова са студени и предпазливи,че просто да ти убият цялото желание за любов.
Пожелавам късмет, дано скоро се развият нещата в добра посока.

# 617
Много са трудни, рационални, оперирани от емоция на моменти. Прекалено разумни и обмислят всяко едно нещо.
Директно ти е казал, че те избрал за партньорка, което за един Козирог си е вид обяснение в любов. Но не очаквай романтика и постоянна валидация на чувства от негова страна, показват чрез действия.

# 618
  • София
Точно такива са. И моят е такъв, много трудни.

# 619
  • София
Моят понякога много ми се е обяснявал. От "обичам те, искам да живея с теб " до разкази как сме се запознали, къде сме ходили - въобще много мили неща. Рядко е било, но е било.
Въобще, според мен, когато искат нещо, те го заявяват ясно и гласно.

# 620
  • Тра-ла-ла
Интересно ми в как ви свалиха вашите Козирози?! С някакви очарователни приказки и действия, но само докато им паднете в копитцата?! Или Ви зашеметиха с някой клон по главата и ви завлачиха в пещерата?! 😂 Или вие избрахте Козирога по практични подбуди - я какъв сериозен и работлив мъж-домошар?!

# 621
С 123456789 романтични жеста, включително поезия. Но бяхме много млади.

# 622
Оххх, за какво ме подсетихте ….
Моя приятелка наскоро приключи дългогодишна връзка с козирог, който дори ѝ беше предложил брак. Романтично, но и леко дървено. Та, при среща с майка ѝ казал, че така е по-добре за тях и като повод за раздяла посочил факта, че “тя всеки път ми препичаше сьомгата, въпреки че знае, че не я харесвам така.” Joy Joy Joy

# 623
Моят ме позлати😆 Трепереше,когато ми се обясни.❤️На втората седмица ме запозна с дъщеря си.После с цялото семейство.
Затова стоя зад думите си,че ако си избрана,изобщо няма да те остави да си задаваш въпроси Да сте 3 месеца заедно,да ти се обяснява,но да те крие,каквато и зодия е,си е червена лампа.
Миже да си затваряте очите,колкото ви харесва.

# 624
Връзката ми с мъж козирог  беше най- задушаваща и обсебваща. Та чак от ревност и " любов " ми посягаше. Аз съм сводолюбива, няма как някой да ми дава напътствия за живота.
Повече от година не можах да се откопча. Не съм живяла с него, не знам в битов план как щеше да бъде, но определено не исках и да разбирам.

# 625
  • София
Аз, доколкото помня, на 2-3 месец бях получила обяснение в любов, както и представяне на всички - приятели, семейство и т.н.

# 626
Моето бивше Козле ме спечели с интелект, последователност, ценности и колко грижовен баща и отдаден на семейството си е. Може би около месец писане с виждане, аз се колебаех дали да прекрача границата, но тогава ме целуна и започнахме връзката си. Наистина както е написала Джулая - моят е домошар, ама от големите, моногамен е, семейно ориентиран. Но ме изгуби с неговите несигурности, манията му за контрол, искаше някакси да ме обсеби и да промени това, което първоначално го грабна в мен - пъстрият ми и слънчев характер. После му стана проблем, че мъжете ме харесвали, все едно съм ги провокирала... ревност прикрита чрез обвинения към мен, че аз съм причината затова.

# 627
Да раздвижа темата.
При вашите Козлета има/ше ли черна дъска с отбелязване на всички провинения от ваша страна? Може да е от преди година, две, три, но при удобен случай се изтъква в настоящето.
Втори въпрос - Козирог да даде втори шанс на човек? Дори и да иска, няма да го направи от гордост ли, чест?

# 628
  • София
Не, не се е заяждал за провинения.
И да, давал ми е втори, трети шанс. Ама аз не искам вече.

# 629
  • София
Точно такъв е моят козирог. Всичко помни от 6 години назад и постоянно изтъква някакви стари неща, как според него грешка съм направила и тн. Говорим за нещо в момента и изведнъж включва нещо от миналата година примерно. Ужасно много ме дразни това и натоварва и съм му го казала, но все си продължава.
И да прекалено горди са. Дори когато знаят,че са сгрешили и другия е прав, нищо не правят за да оправят нещата. Стоят и мълчат. Може и с месеци. А това убива всичко. Дори в момента сме в поредното такова отношение и много ми е писнало вече. Не намирам никакъв смисъл да продължавам мъката...

Общи условия

Активация на акаунт