Мъж Козирог - 3

• 41 364
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Той и моя мълча, мълча към година... Аз взех че го забравих, па той се сетил. През това време надебелял, заврял се при майка си и се обезпаричил. Ми какво да ме привлече? Нищо.

# 631
Козирозите са царете на натякването. Нищо не пропускат, нищо не забравят, нищо не прощават. Злопаметни са.

# 632
Моят козирог не е злопаметен, но аз (женският козирог) съм безкрайно злопаметна.

# 633
И аз не забравям.А не съм Козирог😊 Усещам у детето това козирогско"аз не съм виновен,те другите  ." И постоянно и набивам,че отговорбост за действията ти се носи лично.
И аз в момента инам проблем с дъртия козел,ама ми е все тая😊 К'вото е писано.Не насилвам никой за нищо.😊 След дни сме на "майка-дъшеря" почивка и я чакам с нетърпение.❤️

# 634
  • София
И аз не забравям. Помня ясни факти, с дати. Не си правя труда да натяквам. Вече просто режа.

# 635
При нас е обратното, аз му набивам канчето за минали неща. Не ми е изтъквал грешките или поне не толкова често , че да ми направи впечатление Grinning

# 636
Най - големите психопати и токсични хора. Винаги искат да са прави, царе в намилането и създаването на интриги.

# 637
Ааа не, не ... не приписвай качествата на Девата другиму.

# 638
Аз помня хубавото, той- лошото и така се допълваме ве„е 25 години. Добре, че си плувам безгрижно и хич не ми пука на перките и на опашката. Иначе ме спечели с директния си подход и факта, че направи чудеса за да ме спечели...., но е факт че и той се опитваше впоследствие да ме променя. Ми, сори, ама да е гледал, като ме е  свалял...Sweat Smile

# 639
  • София
Най - големите психопати и токсични хора. Винаги искат да са прави, царе в намилането и създаването на интриги.

И намилане на плавописни глешки също. Аз само да допълня 😁

# 640
  • София
Въобще намиране за нещичко, постоянно. В моя случай беше за стойката ми и дрехите ми.

# 641
И моят Козирог помни всичко и натяква при удобен момент. Просто в желанието си да не покаже, че някога за нещо не е прав, използва всички аргументи (минали и настоящи) за да докаже тезата си.

По-назад някоя дама беше писала, че за 3 месеца не е разбрала какво точно чувства нейният Козирог. Ами аз да кажа, че за 10 години все още не разбирам изцяло какво чувства. Grinning Те са доста потайни относно чувствата си, сякаш се страхуват да не станат уязвими, когато ги разкрият. Обяснения в любов и романтика са нещо много далечно за тях.

Трудна зодия са. Дори повече от това. Но, според мен, привличат точно с по-прикритото си поведение, което често излъчва мъжественост и загадъчност. Много от тях имат и изявена сексуална енергия, което определено привлича жените. Така че не е трудно да се влюбиш в Козирог. Но после съжителството с такъв човек е трудно, въпреки многото му положителни качества. Наред с тях има егоцентризъм, често мълчание, натякване и желание за контрол. Но същевременно са постоянни, целенасочени, семейно ориентирани, работливи. С две думи стабилен партньор, който на моменти едвам изтрайваш, но може да разчиташ на него, че би направил всичко за семейството, ако възникне някакъв проблем.

# 642
ахахах приключихме.... хаха няма такъв идиот- честнооооооооо!!!!!!

Значи, не стига че първо ме изгони от колата му само защото беше нервен на баща му и живота му и това, че въобще диша, после уж се разбрахме.. но да ви разкажа последната случка. Та пишеме си нещо, и му казвам, че нямаме вода в блока и пак трябва там легени - и той за пореден път казва, то и аз нямах 1 седмица ама не ти казах.. не че ми е важно, но му казвам, е няма пробелм и без това нищо не ми казваш.. като преди това, отново го поканих с мен на хижата, а преди това на 1 рожден ден на моя приятелка- отказа. казах ок. И на това, че нищо не ми казвал- отговора беше така ли? и аз пиша да. ама няма проблем, всеки път беше това стана онова ама не ти казах. и то след дъжд качулка. викам а и аз ти показах кво що- доказах - ма няма да се ядосвам повече и той ок лека. Викам пък и ме изгони от колата без никаква вина и аз имам някакви граници. и дотам. на другия ден нищо никой. Вечерта ми написа браво! мисля, че няма какво повече да си кажем.. и аз реших, че наистина няма и не му и отговорих. това вече 2ра седмица. .... пълен шизофреник.!!!!

# 643
Meggle94, вие сте ученици или студенти? Какви са тия разговори...

# 644
Аз нищо не разбрах - той казал, ама не казал ... и хоп шизофреник.
Отърва се, ама не е ясно кой.

Общи условия

Активация на акаунт