Мъж Козирог - 3

• 40 717
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Тя не е казала,че не са говорили и се е правил,че не я познава.Не търси повод да ги очерняш още повече Wink
Аз разбирам,че е очаквала топло посрещане като за 'близки познати",а не го е получила Все пак не са двойка.Аз го приемам за нормално

# 676
Приятелчета не е нужно да са. Но поне елементарно възпитание и уважение от страна на Козирога няма да му свали акциите. Едно "добър ден" не боли, вместо да се прави на сляп, глух и ням и поведение тип "ти па коя беше, аз вече те забравих" 😂

Поздравил я е, просто е бил студен. Ами не знам какво друго очаква мацката, нали в крайна сметка знае, че той не иска да са приятелчета. Как да се държи? Фойерверки да пуска 😄😄
Моята козирожка душа не ми позволява да се хиля като диня на бивш (изключение прави само бившия ми козирог, ама това е защото сме едно към едно и все едно да не поздравя себе си) 😄😄😄 Здрасти - Здрасти и до там. Не ми дреме за бившите, така е по-здравословно за всички 😀
Разбирам го човека, не му се занимава, видял е, че няма да я бъде там, та от учтивост поздравява.
ПАК казвам - всичко е спекулация и мое мнение ✌️

# 677
  • Бургас
Просто козирозите са по-обрани, по-затворени и не толкова радушни и отворени към хората за любезности. Възможно е това да е причината, а не, че е гадняр.

# 678
Виждам, че се е развила дискусия.
И двамата сме продължили напред и затова няма драма.

Но Джулая я права, говоря за елементарно възпитание.
Ако не бях отишла да го поздравя най-вероятно щеше да не ми каже и едно здравей.
Това не го разбирам.
Знам, че е обран, студен, наранен и вече не сме в животите си по този начин. Но в крайна сметка сме си били близки, живеели сме заедно, дори не успях да питам как са децата ...
Но всеки действа според неговите си разбирания и усещания.
Това беше акцента, a не да очерням Козирозите, които си имат и много хубави качества.

# 679
  • София
Хубави, хубави... Joy елементарното възпитание не е от хубавите черти на Козирога, така излиза Joy
други някакви хубави черти има...

# 680
Години сме заедно, охладняхме, защото имаме проблеми с детето. Малко даже бяхме на косъм, но в името на семейството нали знаете... Определено нещата се променят с годините, всеизвестно е, и то не само при нас.

# 681
Години сме заедно, охладняхме, защото имаме проблеми с детето. Малко даже бяхме на косъм, но в името на семейството нали знаете... Определено нещата се променят с годините, всеизвестно е, и то не само при нас.

Коя зодия си?
Би ли споделила хубавите и лоши според теб черти на мъжа ти.

# 682

Коя зодия си?
Би ли споделила хубавите и лоши според теб черти на мъжа ти.
Да, аз съм рак. Директна съм, но и той също. Приличаме си. На моменти той изгрубява, но това става , защото последните години много неприятности имахме, основно с детето. Не съм изневерявала, а той едва ли, обикновено дори в обедната почивка се прибира. Иначе помага ми, колата ще ми оправи, гумите, нещо вкъщи като се чупи, ако има нещо за пренасяне . За пари - дава, отслужвал ми е с големи суми, прави ми хубави подаръци, основно златни бижута, букети. За детето много ми помагаше като беше бебе, всяка вечер го къпеше с мен. Изобщо не е романтичен, но и аз като съм уморена, претоварена, не ми е до това, макар че дълбоко в себе си копнея за това! Като всеки човек хубаво и лошо. Много неща мога да кажа, въпроса е да не разтягам напразно локуми.

# 683
Здравейте!
Наскоро се запознах с мъж Козирог, но не знам какво ще стане изобщо. Все още не го познавам много добре, но има вид на уравновесен човек, успешен в работата си, в сферата на финансите, самостоятелен, интелигентен, хубави качества. "Проблемът" е, че не ми допада чак толкова визуално, обаче аз пък имам история все с токсични партньори и сега съм си казала, че трябва да се променя и да започна да излизам с нормални мъже. Аз съм Везни, супер емоционална съм, може би не е само от зодията, а лични мои проблеми, които имам. Много съм колеблива, постоянно свръханализирам всичко. Знам, че не е хубаво да се съди по външен вид, но ако мога да се оправдая със зодията ми, за нас пише, че сме най-"повърхностните" в зодиака и държим много на визията. Но както казах... може би трябва да го преглътна това. Всъщност не ме притеснява чак толкова визията, а дали изобщо ще има някаква химия, защото в края на срещата ни той ме целуна по бузите и аз изпитах притеснение, а не вълнение.
И сега ще споделя още нещо, което той направи, което ме озадачи доста. Преди да се видим малко початихме и той ме попита дали го харесвам като мъж. Аз се опитах да му кажа горните неща, които пиша и тук, че все харесвам някакви неподходящи за мен, но че е време да променя това. И не знам дали, за да ми докаже нещо го направи, но в следващия момент ми изпрати негова гола снимка и каза, "това тяло харесва ли ти". Супер много се шокирах, защото не го очаквах точно от него. От някой простак и женкар - да, но от него... Не знам какво да си мисля. После на срещата на живо съвсем леко повдигна въпроса и каза, "е, какво толкова". Иначе каза, че търсел любовта, ама дали е така... На живо водихме нормални разговори, включително ме пита какво ми е мнението за състоянието на отношенията в днешно време. Даже след няколко дни ме покани да отидем на бар, което сигурно е добър знак. Но пък аз имам и други проблеми, сега напуснах работа и търся нова... усещам как почвам да се депресирам леко... може да му подейства отблъскващо, че нямам работа. Аз лесно се отчайвам, имам проблем с емоциите, също така преяждам и не се грижа за себе си, имам доста страхове. Не знам... представям си, че той като някакъв уверен Козирог със здраво самочувствие няма да може да ме разбере. Sad Но се страхувам и от самата себе си, защото когато реша да дам шанс на някой "нормален", но не го харесвам чак толкова физически, се чувствам все едно лъжа себе си и него. От друга страна пък не мога да излизам с някакви гадни типове. Много е зле при мен положението. Също така той не обича много да чати, което, разбира се, е напълно окей, но аз съм обратното. Обичам да си пишем, все искам да има дълги обяснения и разговори, но като гледам той хич не е така.
И накрая, може да ми се смеете, но бях гледала интервюта с един известен астролог и той каза, че според него за Везни най-подходящата зодия е Козирог и аз оттам изхождам, че може пък нещо да се получи. По принцип уж за мен са подходящи другите въздушни, но не знам. С жени Козирог имам много проблеми, хич не ги разбирам и даже се чувствам зле в тяхна компания, но мъжете вероятно са различни.

# 684
От написаното... извинявай , но според мен този човек не е за теб😔.
Добронамерен съвет от мен - помисли за себе си, вземи се в ръце и подреди настоящето.
Своята къща като наредиш и гости ще можеш да посрещаш 😊

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 15:18 от ccvet

# 685
Аз съм козирог, вярно, жена съм, но ако имам връзка с човек като теб, няма да го изтърпя. Извинявам се за думите, обаче ти не знаеш какво искаш.. А мъжа козирог не обича да го мотаят излишно, ще търпи, ще търпи, дори ако наистина има интерес може и да се опита да те разбере, ама ти с това положение “хем боли, хем сърби”, направо си нетърпима 😂
Каквато си чувствителна, накрая като се разделите, ще излезе той токсичния, че е станал студен, безчувствен и не е изтърпял несигурностите на една жена, която само и само да не е сама или с токсичен мъж, избира мъж, който Не я привлича сексуално.
Майко, майко…
Изобщо не се захващай..

# 686
  • София
Ама и с тази гола снимка, която ти е пратил, не ми вдъхва доверие.

# 687
  • Тра-ла-ла
Познавам няколко мъже Козирози с жени Везнички.

Към авторката:
1..Научи се да контролираш неконтролируемото Везняшко изговаряне на всичко, което ти мине през главата. За чий говориш на потенциален мъж колко си зле и какви кофти избори си правила в живота си?! Ами, ако и той е токсичен?! Директно сваляш гарда пред него. Да не говорим, че при първи срещи такова жалване прави кофти впечатление.
2. Поработи над себе си и дефицитите си и тогава ще започнеш да привличаш правилните хора....тези, от които няма да се оплакваш и тези, за които няма да се колебаеш дали/или. Или в крайна сметка, ако някой не ти допада - чао. Не си длъжна да се примиряваш с черти и поведения, които не харесваш у другия само и само да не си сама.

# 688
  • волно калдъръмче
Този козирог въобще не ме изумява. По принцип са предвидими, праволинейни и традиционалисти, но има една част у тях, която им помага да си създадат бързо впечатление - провокацията. Пращането на голата снимка е точно с тази цел. Нищо не губи. От отговора ти ще си направи заключение дали ставаш за сериозна връзка, или ще си само за забавление. В момента така ги вижда нещата. Много въпроси задава, започвай и ти да питаш. Ако отвръщаш на провокацията с провокация (Защо ми изпращаш тази снимка?) - печелиш.

# 689
  • Бургас
Пращането на гола снимка говори много, освен ако това не е станало новото нормално. Никой достоен мъж, според мен, няма да праща такава снимки. Освен това за него отношенията  явно са предимно тяло-тяло, независимо какво казва, щом иска да те впечатлява с тялото си. Изобщо няма общо със зодията. Токсичните си търсят точно такива -слаби, неуверени, без работа, уязвими.

Общи условия

Активация на акаунт