Мъж Козирог - 3

• 40 695
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Дори у всеки успешен финансист дреме по един простак. Да, провокация може да се каже че е, но и на мен не ми е нормално чак пък такава. Олеква доста.
И според мен трудно би я издържал, но ако има някакъв интерес би се пробвал. Докато нейния съвсем не го разбирам.

# 691
Според мен не е типично за мъж Козирог тази снимка. По-скоро е съмнително да не е някое куку.
Щом има такива притеснения, противоречия със себе си и визуално не ми  допада, не бих си губила времето.

# 692
  • Тра-ла-ла
Ако отвръщаш на провокацията с провокация (Защо ми изпращаш тази снимка?) - печелиш.
Печели той....като я вкарва в игричките си и се храни от реакциите й.  Виж, ако за голото му тяло изтърси някой бъзик като "Бива" или да не казвам варианти за по груби/пиперливи закачки - тогава може да се брои за обратна провокация.

# 693
Като се абстрахирам от споделените излишни подробности, ще изкоментирам само, че в отношенията с мъж Козирог има сцена само за една драма и/или трагедия – неговата. Няма да търпи и да е зрител на твоите ох, ах, их.

# 694
Присъединявам се към коментара на Аня.

Доста нетипично е това със снимката и за мен има два варианта. Пълен идиот или е провокация. От личен опит, бившето ми Козле ми е казвал в последствие, че в началото ме е поставял в ситуации, само за да види как реагирам и да стигне до негови си заключения какъв тип човек съм.

Звучиш ми доста объркана, намери първо себе си и след това мъжа ще дойде. Не се насилвай, ако не го усещаи и интуицията ти говори. Тя е най-добрият ти приятел Simple Smile
Ако считаш, че сте прекалено различни в емоционален план едва ли се получат нещата в дългосрочен план.

Ние също бяхме (и все още сме си Grinning) Везна-Козирог и не знам какви астролози си гледала, но почти 90 процента навсякъде ни дават като потресаваща комбинация.
Честно да Ви кажа, една година след раздялата ни вече се чувствам прекрасно без честата дребнавост, песимизъм и списъка с провиненията ми Grinning Но и същевременно повечето имат страхотни качества - лоялност, отдаденост, работливи и т.н.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 10:56 от sunshine_soul

# 695
Зависи на колко години е голият Козирог. Ако е под 35, пращането на голи снимки си е обичайно

# 696
# 697
🤔В действителност точно така се получава- нищо не спира Козирог решил ли е да продължи напред. Гадно е за тези, които са му повярвали.

# 698
# 699
  • София
Хаха, баш.

# 700
Привет, момичета, как ухажва козирог?
От няколко седмици имам вземане-даване с мъж козирог, с асцендент стрелец и съм много озадачена. Запознахме се онлайн, приказката ни тръгна естествено и непринудено, подхвърляме си разни сексуални неща, но честно казано си меря приказките, защото той се дръпва ако стане по-пиперливо...Хем ме подкокоросва в тази посока и ме предразполага, хем си слага спирачки...От различни градове сме и се видяхме преди няколко дни по чисто съвпадение - имаше работа в моя град. Говорихме си, накрая се целувахме...Продължихме общуването онлайн - и хем той ме търси и пише, хем сме си като приятелчета повече, имам чувството че и малкото сексуална закачливост от чата преди срещата намаля. Не мога да го разбера - очевидно се интересува от мен и му действам, същевременно забави темпото. Моля да ми разтълкувате такова поведение и дали е от зодията?! Той е на 35, аз съм малко по-голяма от него. Не сме тръгнали с нагласата за сериозни отношения, но той и за несериозни не се дава - сякаш той е жената и се дърпа. В съвременния свят на консуматори за пръв път срещам такъв мъж. Аз изобщо не го напъвам, оставила съм на неговото темпо, но ми е странно.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:36 от Тереза Орловски

# 701
  • София
Ами ако съдя по моя козирог, да такива са. Не бързат, предпазливи са, консервативни, неромантични.

# 702
Пресметливи плановици😉при тях нищо не е просто така, всичко е планирано и с цел, не са по романтиката и изненадите.

# 703
Да ви кажа не ми пречи ако не бърза, даже съм приятно изненадана...Иначе той сам си каза, че много премисля нещата.
Писна ми от мъже, които още на първата приказка започват да те бутат в посока секс...
В крайна сметка с козела се разбрахме да се видим отново - ще дойде, но това е резултат на цял ден свенлив чат и си искаше аз да си го поканя, не той да каже примерно - жено, искам да те видя, кажи кога да дойда...Сладко ми е това, по неговия начин, просто ми е странно в днешно време и съм нащрек...Усещам как ще бера ядове с него занапред, защото го харесвам, а той е костелив...
А в какъв смисъл всичко се планира и премисля, с каква цел, когато става въпрос за отношения?

# 704
В смисъл, че не е по импулсивните връзки.
Обича да прецени, да е подготвен, да е сигурен и т.п.  неща, които да не го изкарват от зоната му на комфорт. Неговата..твоята може и после да я помисли...ако реши😏

Общи условия

Активация на акаунт