Мъж Козирог - 3

• 41 518
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Поведението му няма много общо със зодията, а с нарцисизма и с твоята самооценка.

# 421
Поведение, като но всеки плъх, уплашил се от поемане на отговорност, задълбочаване на връзката и най- вече собствена несигурност и незрялост.
Не е до зодията, такива са повечето днешни мъже, за съжаление.

# 422
  • София
Олеле мале. Човекът пък постъпва абсолютно правилно. С кой акъл да се забърква с омъжена жена с деца? И секс не е имало. Е какво всъщност има? Погледи в коридора на офиса? Айде стига.

# 423
Джулая, всъщност, толкова, колкото и ти😄
Не се вземай твърде свриозно🌻

# 424
  • София
Олеле мале. Човекът пък постъпва абсолютно правилно. С кой акъл да се забърква с омъжена жена с деца? И секс не е имало. Е какво всъщност има? Погледи в коридора на офиса? Айде стига.
По-спокойно,моля!Да,не е имало.Има причина,която не смятам да обяснявам.Любовта не е само секс Wink  !

# 425
  • София
Аз пък ти обяснявам главната причина, поради която се е дръпнал.
Само някой много луд ще се хване и ще поддържа връзка със омъжена жена с деца, че и колежка. Така чупи всички яйца в една кошница.
Козирог са достатъчно практична зодия, за да го осъзнават рано или късно.
И въпреки че са склонни към авантюри за повишаване на егото, хич не са склонни към образуване на скандали и се крият. Страшно точни в преценка на риска също.
Въпреки че не съм Козирог /Дева съм/ този тип практично мислене ми е присъщо и го разбирам.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 21:51 от Rockstar

# 426
Ако му е проблем липсата на секс, да е казал. А не да я игнорира и да се държи като сърдит тийнейджър.
Като я викаше да живеят у тях с децата, сексът не беше важен...

# 427
  • Тра-ла-ла
Козирозите никак не са по приказките и обясненията. И точно така наказват - чрез киселеене, сръдни, игнор или скандали.

# 428
Да, това определено е начинът да се започне и да се развива нормална връзка. И то на 40+
Да си седи сам, както досега! Най-добре са си сами или с маминка!

# 429
Всъщност аз сега разбрах, че секс не е имало.
Как така 8 месечна връзка, предложение за съжителство и липса на секс?
Това нормално ли е?
За мен определено Не.

# 430
  • София
При това с Козирог. А те не се шегуват в леглото.

# 431
  • Бургас
Всъщност аз сега разбрах, че секс не е имало.
Как така 8 месечна връзка, предложение за съжителство и липса на секс?
Това нормално ли е?
За мен определено Не.

Ако е нарцисист-напълно е възможно.

# 432
Не е нормално, да я кани да живеят заедно, да се запознава с децата й, да й дава някакви надежди, а всъщност те и до  секса още не стигнали. Абсолютна инфантилщина от негова страна. ( ако всичко това е вярно)

# 433
  • София
Тя го е запознала с децата.
Което ... няма да коментирам.

# 434
Може да е асексуален, да има проблеми с ерекцията и тн.
След като я е поканил да живеят заедно преди да са правили секс, няма какво да го жалим.

Общи условия

Активация на акаунт