Мъж Козирог - 3

• 41 345
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Аз, със сигурност! Вси пак съм самотна майка с две деца. Не ми трябва трето Simple Smile

# 646
  • София
Аз май я разбирам - той нарочно не казва като има проблем, а бяга и се крие. Съответно и помощ не предлага и общо взето, се държи като идиот. Отървала си се.
А това да ме гони от колата ми е червено знаме от всякъде! Аз навремето бях много тъпа и го пренебрегнах при бившия. За 20 години го е правил още 20 пъти!!!!
Никога повече.

# 647
Според мен затова не е станала работата, ти си жена с деца, а той е Козирог. Моят познат не би приел жена с деца изначално.

# 648
Бързо влюбчив Козирог? Има ли такова чудо? Grinning
Венерата му е в Риби.

Чудя се пак ли да си го причинявам този филм...

# 649
  • София
Те в началото са много влюбени, много говорещи за бъдеще и тн и после....палачинката рязко се обръща.

# 650
ММ е с Венера Риби, хич не е от бързите, нито пък от влюбчивите. Но има ли интерес са си преследвачи.

# 651
  • София
Има, има.

# 652
  • Тра-ла-ла
При Козирог не знам дали е бърза влюбчивост или прагматизъм ... Всъщност съм за 2рото 😁 Падне им сгодна женица - що да не си я приберат и да си спестят грешно хвърлена енергия за още свалки, проби и грешки с други жени...че и излишни разходи са това, още и загуба на време..

# 653
ММ е с Венера Риби, хич не е от бързите, нито пък от влюбчивите. Но има ли интерес са си преследвачи.
Като всеки нормален мъж.

# 654
  • София
Като всеки нормален мъж.
абе не баш. Везни ако е, има да се колебае, иска ли, не иска ли, какво точно иска ...ама може всъщност да не го иска...луд да станеш... почваш около него и ти да се чудиш. Joy

# 655
Писала съм"нормален мъж"

# 656
  • София
Писала съм"нормален мъж"
освен да перефразирате, уточнете? Какво значи нормален ? Те всички се имат за повече от нормални. Имах приятелка, която казваше : Ти слаб шофьор и лош любовник в България срещала ли си ? Те всички са голяма работа.. Joy и така си е

# 657
  • София
Между другото, зодия Козирог са добри в леглото.

# 658
Между другото, зодия Козирог са добри в леглото.

Да бе Laughing Вица на деня.

# 659
  • София
Ами не знам на какви мъже си попаднала. Аз съм имала две гаджета от зодията - имаше от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт