Мъж Козирог - 3

• 41 336
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Да,наистина са добри.Потвърждавам😊

# 661
Между другото, зодия Козирог са добри в леглото.

Да бе Laughing Вица на деня.

Подкрепям. Grinning

# 662
  • Тра-ла-ла
Сухар да прави е*@си секса?!  Как точно ще стане?! Освен, ако не говорим за някакво заучено и технически издържано  лашкане, но лишено от емоции и фантазия. Аз и толкова не съм видяла от Козирог 😂

Но допускам, че ако има по-интересни лични планети, които могат да дадат малко огън/страст, вода/емоция и въздух/освободеност - това може леееееко да отчупи едно кораво ръбче от Козелската същност 😝

# 663
Моят  опит е с пълна отдаденост на партньора и желанията му.Дори се обучаваше сам в някои специфични неща.
Може и да е свързано с любовта му към мен или просто с педантичността на козЕлите😊
В никакъв случай не мога да кажа на това "сухар" По-скоро бих казала,че е "врял и кипял"

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 16:27 от red soul

# 664
Те, че са отдадени спор няма, ама като няма фантазия..

# 665
Е,да кажем тогава,че аз съм срещнала еднорог. И друго имах предвид под "отдаденост в секса" Wink
Такава категоричност,базирана на ограничен опит е странна.Това са хора Има добри,има и не чак толкова.
Моят и на Рокстар опит е такъв,вашият е различен Не коронясваме всички представители наедно.

# 666
И аз не се оплаквам, даже никак, а съм си мрънкач по принцип.

# 667
Днес срещнах бившият си партньор на работа за 5 минути. Отидох, усмихнах се, а отсреща кубче лед. Все едно говореше с непознат... Минаха повече от 8 месеца, той беше инициатора като цяло, въпреки, че и двамата не бяхме щастливи. Месеци наред каква ли не вина ми вкарваше, но въпреки, това, не беше обичал друга като мен и тн.
Честно да си кажа хем го знам, но си ме жегна държанието му. Все едно непознат от улицата, а до преди 2 3 месеца ми беше казал, че все още ме обича.
Нямаме любовни чувства, но какво е това отношение и по-точно липсата му?
А уж сме зрели и осъзнати хора.
С предният ми приятел (Везна) поддържаме хубави взаимоотношения, чуваме се за поводи и като цяло кой как е и се радваме за другият...
Но това Козела само той онеправдан, наранен и недооценен. Бахти човечето,а месеци наред се опитвах да ни съхраня като приятели. Видях, че няма реципрочност и спрях, но това държание днес ми дойде туу мъч.
Мрън.

# 668
Хич да не ти е никъде 😊
Продължаваш си и това е.

# 669
+1
Не стига, че не само не е Козел( а само на козата рогът😁) , ами е и мъж. Радвай се, че си успяла да се отървеш, че от его на големи неприятности са способни.
Черта и напред🍀

# 670
  • София
За какво ти е кубче лед? Друга жена да се опитва да го размрази, ако й се занимава  изобщо... ако не, да си стои замръзнал и сам ... ами не е ли така? Confused

# 671
Днес срещнах бившият си партньор на работа за 5 минути. Отидох, усмихнах се, а отсреща кубче лед. Все едно говореше с непознат... Минаха повече от 8 месеца, той беше инициатора като цяло, въпреки, че и двамата не бяхме щастливи. Месеци наред каква ли не вина ми вкарваше, но въпреки, това, не беше обичал друга като мен и тн.
Честно да си кажа хем го знам, но си ме жегна държанието му. Все едно непознат от улицата, а до преди 2 3 месеца ми беше казал, че все още ме обича.
Нямаме любовни чувства, но какво е това отношение и по-точно липсата му?
А уж сме зрели и осъзнати хора.
С предният ми приятел (Везна) поддържаме хубави взаимоотношения, чуваме се за поводи и като цяло кой как е и се радваме за другият...
Но това Козела само той онеправдан, наранен и недооценен. Бахти човечето,а месеци наред се опитвах да ни съхраня като приятели. Видях, че няма реципрочност и спрях, но това държание днес ми дойде туу мъч.
Мрън.

Като жена козирог и като човек с опит с връзка с мъж козирог(останахме си приятели, докато и двамата се обвързахме с други, неговата започна да се цупи и спряхме комуникация от раз без драма), ще кажа, че той просто не иска да се занимава с Вас. Това е. Евентуално ще Ви потърси след време, за да си почеше егото, може и за плътски страсти ако и двамата сте ок с това😄 Ама до там.. Щом Ви е обичал до скоро, а вече е студен, или му е писнало или му е минало😄
Мое мнение, не ангажирам никого с него Simple Smile

# 672
Е,то в ясно,че е така. Съвети тук са,на нея да не и дреме.
Продължава си живота и не го мисли тоя.

# 673
E, няма как да не ѝ дреме, тя си иска да са си приятелчета.
И моята Козя Венера не го разбира това. Има ли точка, няма многоточие.

# 674
  • Тра-ла-ла
Приятелчета не е нужно да са. Но поне елементарно възпитание и уважение от страна на Козирога няма да му свали акциите. Едно "добър ден" не боли, вместо да се прави на сляп, глух и ням и поведение тип "ти па коя беше, аз вече те забравих" 😂

Общи условия

Активация на акаунт