Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 103

• 28 177
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Какъв е шанса да са написали някакво random число, колкото да не е празно на ЕГН Joy Сигурно си викат 'А то това ще го покажем за няколко секунди в кадър, кой ще забележи' Joy
Има закон за защоита на данните. Нарочно е написан някакво несъществуващо ЕГН
Един милиард процента съм сигурна, че е така. Wink

# 691
Ванилия, новата сюжетна линия е темата за СПИН. Какво се случва с Петмезов и обкръжението му, и как рефлектира това върху цялата болница.
https://nova.bg/accents/view/2020/10/24/303363/%D1%85%D1%80%D0%B … 0%B2%D0%BE%D1%82/

# 692
Благодаря!

# 693
Хора, може ли някой набързо да ме светне за Кая и Александър. Изобщо не помня стана ли нещо между тях преди.

# 694
Здравейтееее, да се включа и аз във вашата групичка, може лиии? Grinning Hug Следя темата още от началото на сериала, но съм през деня с едно ходещо 1годишно бебе и все се каня да се включа, но после изключвам 😄. Та, приятно ми е и бих се радвала да си клюкаря с вас относно сериала. ☺☺☺

# 695
  • София
Хора, може ли някой набързо да ме светне за Кая и Александър. Изобщо не помня стана ли нещо между тях преди.

Не стана нищо. Кая избра да остане с Христо, когато той се появи.

# 696
  • София
Не, тя остана вярна на Ицко

# 697
Аз веднага да кажа, че съм ЗА Кая и Алекс. Joy  Много са ми сладичкииии Heart Eyes

# 698
  • София
Аз пък не, да си намери друга Алекс. 😂
 Не съм изчела всичко, но исках да кажа, че много се изкефих, че детето на Куртева толкова много прилича на нея, обикновено така ги избират да не приличат на нито единия родител. 😆

# 699
  • Велико Търново
Серията се казва "О! Детето" или нещо от рода.
Може би сега ще се случи нещо с Радо и ще трябва кръв Rolling Eyes

# 700
А детето на Куртева от Врабчев ли е? Кога са давали, че са имали връзка в миналото?

# 701
  • София
Аз веднага да кажа, че съм ЗА Кая и Алекс. Joy  Много са ми сладичкииии Heart Eyes
Много хубаво им се получава на Кая и Алекс. Но не знам дали ще има нещо между тях. Алекс уж е временно и ще се връща в Англия.

Детето на Пенев е страхотно. Малкият играе много добре.
В началото на сезона се разбра, че преди години Куртева и Врабчев са имали връзка.

# 702
  • Велико Търново
amonqk, в предишни серии. Само че аз не съм от паметливите, за да се сетя точно в кои е имало нещо по темата. В снощната дадоха резултата от ДНК-теста, на някоя от предните страници има скрийншот.

# 703
Много хубаво им се получава на Кая и Алекс. Но не знам дали ще има нещо между тях. Алекс уж е временно и ще се връща в Англия.

Детето на Пенев е страхотно. Малкият играе много добре.
В началото на сезона се разбра, че преди години Куртева и Врабчев са имали връзка.

Да вземе да не се връща Joy Въпреки, че съм почти 100%, че няма да са заедно, а е “записана” са Хаджито, не пречи да им се радвам Grinning

# 704
  • София
Нямаше нищо конкретно между Кая и Алекс освен леки намеци, 'ако ако, ахаа да стане,' ама до там.
Дано детето мине с леки охлузвания, че ни водят към катастрофа с карта. Аман от тия драми.

Общи условия

Активация на акаунт