Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 284
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
И аз чакам Love story! Любима красота. За ЕДП версията говоря. И ЕДТ е хубава. Всъщност искам и двете, но няма как 😜

# 391
  • Балчик
И аз чакам Love story! Любима красота. За ЕДП версията говоря. И ЕДТ е хубава. Всъщност искам и двете, но няма как 😜

Повече няма да си играя с вас, пък. И на мама ще ви кажа!😀
Сега и аз искам да го пробвам! Ама за три живота парфюми имам.

# 392
  • виртуално
Джемма , не така с лошо Simple Smile 20мл са нищо работа според Врачанската школа.
Казала съм на дъщерята, че зестрата ѝ ще е в парфюми ... да му мисли, който я вземе.

Нямам още мострата от нотино, ни в пощ клон , ни в кутията ...

# 393
Мен пък никакви Chloé - та не ме изкушиха днес, макар че Love story e прекрасен (имам едни 20мл oт bellamia) обаче видях, че Парфимо имат чудна промоция на свещите на Yankee Candle 😂 Така натоварих кошницата, че минах някаква граница от 5кг шипинг тегло (макар сумарно нещата да не бяха с това тегло май🤔) и не можех да продължа и да избера доставка, докато не махнах 1-2 неща.
Имаше и в Makeup някаква промоция, та и от там чакам свещи с последната поръчка.

# 394
  • София
Пуснах Номад на ниската цена и после го отказах, защото за мен нямаше несесер. Несправедливо ми се видя. Аз не обичам такива неща.
Новият парфюм на Валентино ми хареса. Разносих я с удоволствие мострата, но свърши Neutral Face

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 08:19 от amia_a

# 395
  • София
Ама за три живота парфюми имам.
Джемма, тук повечето сме с по няколко живота минимум, ако се съди по бройките парфюми. Grinning
Радвам се, че ти е била полезна информацията за Aromatics in White Clinique, и аз се кумех на тия 102 лв за 50 мл от известно време, но се оглеждах за по-добра оферта. Wink Не ми се е случвало досега да мине поръчката и после да я откажат, та леко се стреснах от твоята случка, но виждам, че поръчката ми вече е в статус "обработва се", така че силно се надявам да няма проблеми и до седмица да се радваме на парфюма. Simple Smile

# 396
Само да вметна че Love story не е много за на сляпо. Особено ЕДП. И тест на кожа, защото на блотера са красиви и двата.
А ролона от 10 мл си е направо обида. Пробвах го в Сефора, трайност 0 и въпреки че беше новичък нещо не му беше на ред. Внимавайте защото в Парфимо тях ги продават за около 20 и няколко лева и не ги препоръчвам. По-добре класически пулверизатор.
ЕДП при мен мирише повече на роза и аз като техен любител й се радвам. ЕДТ мирише различно, усеща се нещо по-свежо и някак изтънчено.
Има ги обикновенно и двата за проба в магазина на Нотино в Парадайз. Другаде не съм ги виждала скоро, само там.
Ето за справка за пирамидата и на двата:
ЕДП - https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Love-Story-26227.html
ЕДТ - https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Love-Story-Eau-de-Toilette-33429.html
Поддържат си високи цени. Следя ги поне от миналото лято и така и не уцелих тяхна цена която да смятам за справедлива. Е вярно че понякога съм стисната, ама все пак искам 2, не един.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 19:23 от Lale_Lili

# 397
  • виртуално
Аз се надявам на намаление на 20мл Love Story Eau Sensuelle.
Класическото EDP го размених след едно фъс, EDT ми харесва но не че да го купя.
Иначе в Дъглас допреди няколко дни също ги имаше за проба

# 398
  • ново
Аз се надявам на намаление на 20мл Love Story Eau Sensuelle.
Класическото EDP го размених след едно фъс, EDT ми харесва но не че да го купя.
Иначе в Дъглас допреди няколко дни също ги имаше за проба
Лятото го бях набарала в Мейкъп 20 мл за 28 лв. Страхотен!

# 399
Sensuelle го има в размените.
Ако някоя се интересува все пак. Не помня коя беше дамата, но знам че я питах дали е ЕДП или ЕДТ и накрая се оказа че е Sensuelle.

# 400
Tuali, заради теб поръчах свещи и ароматизатор за кола!🙈
Последната мк поръчка от сайта изобщо не беше успешна и уж се бях зарекла да не взимам нищо, но...

# 401
  • София
Днес си взех Елексира от Парфимо с празен ход и т.н. Разносих го хубаво и съм супер доволна. Сега като видях споделената оферта за Clinique aromatics in white и понеже с вас имам сходни парфюмни впечатления - реших да го пробвам на сляпо. Сигурно другата седмица ще е при нас Wink

# 402
Тъкмо си получих доставката от makeup - Reminiscence Patchouli. Не очкавах толкова красив парфюм. Страхотно  шоколадово пачули,  влюбен съм отново Simple Smile

# 403
Поръчах от Парфимо на15 Октомври. На 18 ти пратката се изпщшрати до България. Днес Спиди ще ми я доставят.

# 404
  • София
Момичета, правя голяма поръчка от Парфимо. Код Antoanet11 не хваща. Някакви други дали има?

Общи условия

Активация на акаунт