Отговори
# 525
Трудно ще се откаже Селин от Серкан, приятел от детството, мечта от детството. Важното е да не прави золуми. Лика прилика са си Ферит.
Пак ще кажа - подразних се като го чух да хленчи по телефона на Дерен - имам нужда да си поговоря с някого. И се изкефих как Джерен го отряза.

# 526
В Туитър нещо не са доволни от "Неверен", което е добре за нас Simple Smile Продължават да поддържат Демет и нас , но не ми дава да рефрешвам ...
За сериала на Толгахан - не са очаровани Simple Smile Вече е имало подобен сериал ..

# 527
  • Кърджали
Говори ли с Еда
тц
Преди години имах младежка любов. В гимназията. После когато се върнах от униревситета приключи. Беше първата ми любов . Много години. Гледаше конете в нашия чифлик - красив, работлив, честен Майка му беше помощничка вкъщи. Баща ми им купи къща, плати образованието му. Много ги обичаше. Един ден решихме да каже на наште че ще се женим. На следващия ден изчезна - без бележка, без извинения
Защо
Майка му крадяла от майка ми... Хвалани я да краде бижута. И баща ми я нагрубил След години разбрах.. Той не е искал да ми казва за да не страдам
Видя ли го след това
Не..Но когато и да видя коне, все за него си спомням. Ти сметни колко често. Серкан в тази история най- невинния човек е Еда. А ти си другият невинен . Но понякога семейството ни налага тежки тейни, които ни тежат... Знам че ще направиш най- правилното. Защото ти си такъв

Има защо Неслихан да казва че много харесвала тази сцена. Наистина беше много добра

# 528
  • София
Аз мисля, че песента Селин е изпята вече. Искрено се надявам поне! Мина времето на  тази интрига - Селин ве Серкан. Време е за нови неща и се надявам да не ни връщат повече натам. Има хляб за нови интриги. Simple Smile

Мъчно ми стана за Серкан! Какво си говори с Айдан? Прочетох, Александра, ама някак си сякаш го настройва за раздяла и, че ще му мине любовта някой ден. Тези истории на “имах младежка любов” съм ги гледала в толкова други сериали и филми като похват на родителското тяло...

Тази Селин полудЕ ли? Какво искаше от Еда?

Така като гледам, “бити” ще си е баш краят на епизода. Frowning1

# 529
  • Кърджали
Бърборанке, писах по-горе... Айдан колкото и да ме дразни на моменти , в такива просто грабва сърцето ми

селин звъни на ЕДа
Здравей Еда.  Не можах да се свържа със Серкан, кажи му че няма да дойда на работа
Ти добре ли си май плачеш
не съм добре, но докато Ферит ее там, аз не мога да дойда

# 530
Ваййййй Айдйн била влюбена в сина на слугите. Като решили да  кажат, хванали (уж) майка му да краде бижутата на майка й. Бащата на Айдан разбрал, гаджето си тръгнало тихомълком и Айдан чак след години разбрала защо. Грижил се за конете им и Айдан когато и да ги погледнела се сещала за него. Значи Алптекин е заврян зет.
Съветва сина си да остави Еда без да й казва защо, понеже така му приличало на ума и авторитета. Патка, така баш й оттърва. Боже, как мразя родители, които не са си взели поука от грешките и болките на миналото и тикат децата си по собствения си път.

# 531
Селин -умиращият лебед. Кажи на Серкан, че няма да дойда на банкета.

# 532
Маминка и на мен ми 'ареса  Hands Plus1

# 533
Сериалът на Осман води доста, борим се за второто място с Демет, "Неверен" и новият Simple Smile ... според Туитър 

# 534
  • Кърджали
dariVale ,  аз мисля че не го съветваше това. точно обратното. Разказвайки му случката му обясняваше как ще се почувства Еда ако той изчезне ...
Каза че в цялата история те са невинни, но на него му се налага да се справи с тежестта на тайните ... Знае че вземе правилното решение, защото само това му приляга..

ох, още съм под въздействието на сцената и изобщо не слушах какво се карат Джерен и Ферит

# 535
Това "пернатото" тотално откачи ... Simple Smile
П.С. С тоя стайлинг не е ли в 15 еп , аз вече тотално се обърках ....

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:40 от mi_si

# 536
Това "пернатото" тотално откачи ... Simple Smile

Joy Joy Joy

# 537
Е, прекалено ми е Еда да успокоява Селин...

# 538
  • Кърджали
Селин и Еда можели да си говорят нормално. Селин признава че не е имала смелостта да облече всяка щура дреха,у която поиска...

Еда, ти си различна от всички. Разбирам защо Серкан е толкова вюлбен в теб
да не говорим за това
Не, няма проблем, да говорим. АЗ бях влюбена в Серкан от мечтите си, не преалния. Ферит беше шанс да бъда щастлива, но го загубих, но не мога да виня никого, сама съм си виновна

# 539
  • София
Това вече е приказка! Браво на Айдан. Хубаво го съветва. Не бива да оставя Еда, камо ли без обяснение. Ще й разбие сърцето. А като научи истината от друг, втори път ще й го разбие. Блгодаря ти за превода, наистина си страхотна! Kissing Heart
dariVale ,  аз мисля че не го съветваше това. точно обратното. Разказвайки му случката му обясняваше как ще се почувства Еда ако той изчезне ...
Каза че в цялата история те са невинни, но на него му се налага да се справи с тежестта на тайните ... Знае че вземе правилното решение, защото само това му приляга..

ох, още съм под въздействието на сцената и изобщо не слушах какво се карат Джерен и Ферит

Общи условия

Активация на акаунт