ОКТОМВРИйки 2020 - тема 7

• 38 987
  • 544
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Препоръчвам
https://m.facebook.com/mariadakovaofficial/
Не съм й ползвала услугите, но съм впечатлена от снимките й.

# 361
Аз май имам някаква форма на следродилна депресия - нищо не ме вълнува, освен бебето и голямото дете, често изпадам в ужас, че не се справям, панирам се в по-тежки ситуации, все си мисля нещо да не навредя на бебето или да му се повреди... Това не е типично за мен - поне книги и филми винаги са ме вълнували.

# 362
Здравейте да се отчета 😁. Вчера се роди нашата дъщеря Емилия 3,200 и 52см. По принцип бяхме за ноемврийче, но се отбелязахме като последно октомврийче. Живи и здрави да са ни всички бебенца😍

# 363
  • София
Аз май имам някаква форма на следродилна депресия - нищо не ме вълнува, освен бебето и голямото дете, често изпадам в ужас, че не се справям, панирам се в по-тежки ситуации, все си мисля нещо да не навредя на бебето или да му се повреди... Това не е типично за мен - поне книги и филми винаги са ме вълнували.
Мне, не си в следродилна депресия, споко.
Следродилна депресия е когато и бебето спре да те вълнува.

Теди, айде честито Grinning чаках да се похвалиш. Да ти е жива и здрава, и много да се слушате.

# 364
Теди, честито! Да е жива и здрава Еми и много да ви радва!
Ние имахме за малко подсичане и зачервяване на дупето и със судокрем оправихме нещата. Сега след всяка смяна го мажа малко, че ме е страх да не се изприщи отново. Намерихме добри памперси, които да не го запарват и залепват- Мамия. За сега съм доволна.
Иначе постоянно се заглежда и все надига главичката, когато е буден. Притеснявам се, че много свиква с мен и помрънква и малко плаче, ако не го гушкам. Като го приспивам гледам да го местя плавно и внимателно в креватчето, че иначе като се усети и веднага си ококорва очите, че и замрънква. Вече си показва характера и ината. Викам на баща му, че Никола, ще излезе по-голям инат и от двама ни. Дупе да ни е яко! 🤣😄

# 365
Добре дошла на Еми, здрава и щастлива да расте! Hug хубав РД ще празнувате Simple Smile
Още един глас за слинга. Сега рядко го слагам вкъщи, но малкият ми син на практика си отрасна в слинга. Перфектно е при деца с малка разлика или да си свършиш нещо вкъщи, ако бебето ти иска да го гушкаш и кърмиш

# 366
  • София
И нашите памперси не запарват, затова не му мажа дупето всеки път. Казват се Eco by Naty и са от целулоза и памук, биоразградими от 0% пластмаса. Засега няма подсичане. Не знам дали не са малко скъпи ама като ме лъхне парфюмът от крема за подсичане и знам, че си струва.
Да ви питам - на вас кога ви спряха лохиите? Аз утре правя две седмици от раждането, а лохиите ми спряха днес - това нормално ли е?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 20:15 от Dagny

# 367
И нашите памперси не запарват, затова не му мажа дупето всеки път. Казват се Eco by Naty и са от целулоза и памук, биоразградими от 0% пластмаса. Засега няма подсичане. Не знам дали не са малко скъпи ама като ме лъхне парфюмът от крема за подсичане и знам, че си струва.
Да ви питам - на вас кога ви спряха лохиите? Аз утре правя две седмици от раждането, а лохиите ми спряха днес - това нормално ли е?

От кой магазин купуваш памперсите?
Лохиите по това твоето време ми бяха спрели за малко, после пак тръгнаха, сега - вече четвърта седмица - са ми оскъдни и жълти.

# 368
  • София
Брех много странно. Аз не съм проучвала, но бях останала с впечатлението, че лохиите са 30дневен цикъл.
А пампите от Амазон ги поръчваме с едни приятели, за да си правим партия за шипинга.

# 369
  • Бургас
Те лохиите спират, тръгват, намалят, усилват се, 100 пъти си сменят цвета. На предното раждане ме бяха изчистили много добре и от 10ти ден след секциото бях с ежедневни превръзки и то ги слагах от страх да не тръгнат пак. А сега ... сега е е*аси теча вече 17ти ден. Минах през червено, кафяво и оранжево, чакам жълтото и да се приключва, че съм с алергия към превръзките и ми писна.

# 370
  • Пловдив
41 ден ми траеха лохиите, чак днес се осмелих да сложа ежедневна превръзка, вчера имях няколко капки за цял ден... Да видим сега цикъл кога ще се появи.

# 371
Аз с предишното имах инфекция и към 50 дена се влачех с превръчки, открихме я точно по дългите лохии - стафилококус епидермидис, оправи се бързо, та добре е да питате д-р при по-дълги според мен.

# 372
  • Пловдив
О при мен има почти 100% стафилококи, преди раждането започнах антибиотик и глобули за тях, но на 3 ден от пиенето му родих. Чаках да ми приключат за да взема направление за АГ и да пусна отново микробиология.

# 373
  • София
На мен лохиите още продължават на  33ти ден. Всякакъв цвят бяха, спираха, почваха...Вече нямам търпение да приключват Neutral Face

Да ви се оплача как трети ден малкия почти не спи. На ръце се унася, сложа го в гнездото и след 5-10мин ме гледа ококорен и надуе гайдата. Взема ли го млъква. След разходката единствено поспа около час. Пусна ли му някоя играчка с приспивна музика я гледа, прави физиономии, гука и никакво унасяне.

# 374
Десиссслава, на мен преди да ми приключат лохиите тогава ми взеха секрет, не помня с лечението обаче какво стана - дали изчакахме да свършат и тогава да го почнем, или преди, май второто беше.

JayRay, слинг!

Общи условия

Активация на акаунт