Вече няма желание за секс..

• 11 381
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
mi6o_i_pe6o, какъв опит във връзките трябва за да даваш съвети? Защото ти си абсолютно неквалифициран.

# 121
Аз вече дадох мнения по темата. Няма да се повтарям. А защо пишеш "растистка душа". Или аз не разбрах.

# 122
Аз вече дадох мнения по темата. Няма да се повтарям. А защо пишеш "растистка душа". Или аз не разбрах.
Защото перифразирам цитат от "Пътеводителя...". Както съм означил след това.
А ти сподели на каква база даваш мнения.

# 123
На базата на 15 години брак.

# 124
На базата на 15 години брак.
И как е след 15 години брак? Като отидете на ресторант, вече започна ли да разглежда първо менюто, а след това сервитьорката? Grinning

# 125
Ми ти никога няма да разбереш как е след 15 години. И по-добре за жените.

# 126
mi6o_i_pe6o,
Чудех се мъж като вас, толкова потентен, защо аджеба не е в момента в леглото с някоя засукана млада мацка, ами кисне в бг мама ?

# 127
Досещам се как е след 15 години. Лягаш да спиш вечерта и си мислиш: "Ееееех... Ако бях я убил преди 15 години, вместо да се женя за нея, от утре вече щях да бъда свободен човек..." Grinning

@buttercake
Защото омъжените жени вечер са при съпрузите си. А с гаджетата се срещат след обяд. Освен това, не си падам по "засукани млади мацки". Предпочитам добре поддържани жени около и над 40. Но ти задаваш интересен въпрос. Накара ме да се замисля: защо щастливо омъжени БГ мами прекарват вечерите си във форума, вместо с мъжа на мечтите си? Wink

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 20:33 от Анонимен

# 128
А в какво се изразява интереса ти към СО?

# 129
Досещам се как е след 15 години. Лqгаш да спиш вечерта и си мислиш: "Ееееех... Ако бях я убил преди 15 години, вместо да се женя за нея, от утре вече щях да бъда свободен човек..." Grinning

@buttercake
Защото омъжените жени вечер са при съпрузите си. А с гаджетата се срещат след обяд.
Желая ви още много години да успявате да правите толкова нещастни домакини щастливи. Това е хуманно и добро.
Гаджетата защо да са само следобяд ? Вечер заети ли са ?

# 130
Поне деца имаш ли или и там "бял лист"?

# 131
Аз съм от мъжете, които предпочитат да правят много жени щастливи, отколкото една - нещастна Wink

Браво! Продължавай да се раздаваш..Най-накрая във форума да се появи мъж, който знае какво иска!
Така де.. Има жени, които не искат да си развалят семейството, но имат нужди без драми..
Може дискретно да оставиш координати..Купидоне за чужди семейства!

# 132
А в какво се изразява интереса ти към СО?
Към въглеродния монооксид??? Не бих казал, че проявявам особен интерес. Въпреки че, като се замисля, при правилна употреба той би могъл да помогне на една нещастно омъжена жена да се превърне в щастлива и весела вдовица... Trollface

Поне деца имаш ли или и там "бял лист"?
Казва ли ти някой? Както гласи една стара народна мъдрост: "Ако срещнеш детенце, погали го - може да е твое!" Grinning  А поуката е: "Ако срещнеш стар човек, направи му път - може да ти е баща!" Wink

# 133
Мишо и пешо, според мен женените жени са ти само във фантазията, не може да не си април нещо от там за семейството. Изглежда опита ти се крепи само на вицове и умотворения.
Също така висиш тук да търсиш нови "жертви".

# 134
В толкова дълга връзка редовният секс е възможен само в един случай - ако мъжът ходи по чуждо.
Скрит текст:
След всяка странична забежка жена ти ти се струва в леглото като нова Simple Smile Това е като с шоколада - много е вкусен, но само ако преди това си хапнал нещо солено. Ако пробваш няколко месеца само на шоколад - после няма да можеш да го гледаш, ще ти се повдига само при мисълта за него. Абсолютно същото е и със съпругата. Съжалявам, ако разбивам нечии илюзии, но това е положението...
Съжалявам, че ти разбивам илюзиите, но си нищо повече от един смешник относно отношенията си с жените. Нито опит имаш, нито сигурно сериозна връзка. На теории животът е едно. Практиката сочи друго. Смешно, та чак жалко.

Дървена философия му се вика на това мишо-пешовото. Ръси кръчмарски "мъдрости" без да си има на понятие от отношенията между мъж и жена съпрузи.

Общи условия

Активация на акаунт