Вече няма желание за секс..

• 12 589
  • 169
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Толко ли съм го отблъснала да търси това което има до себе си другаде... Какво да направя да се върне това което имахме
Колко килограма беше преди да забременееш и колко си сега ?
Също колко си висока ?

# 76
Караме се, бях виновна за всичко. Но ето де от рядките ни взаимоотношения се роди моя малък мъж. Оправихме се относно караници покрай него.
Трудна ситуация и проблемът не е в качените килограми. Отдалечили сте се във времето, не знам да има магическа рецепта за оправяне на взаимоотношенията. Малко жени в тази ситуация биха родили второ дете, вероятно сте се надявали, че едно дете ще закрепи брака и ще върне мъжа в семейството (да, бяхте писали, че е станало случайно - просто няма как при съвременните контрацептиви).
Някои дадоха добри съвети за хармонизиране на взаимоотношенията, опитайте.

# 77
Благодаря на всички найстина за съветите. Аз лично съм си по едричка и тежах 87 кг нато преди да забременея и бях на диети.. Бях се лишила от доста неща но когато разбрах че чакам бебе "как се вика му от пуснах края и си хапвах". Станах 111 кг на височина 167 см. Много ми беше тежко найстина но за сметка на това не се спирах, и се движех постоянно. Сега не  смея да се кача даже на кантара, не ям кой знае колко ама доста рядко и именно това ми и влиае. По принцип съм на мнение че когато обичаш един човек и му имаш доверие за 10 години съвместен живот пазене то с контрацептиви е излишно от една гледна точка. Са каквото станало станало..синът ми е уникален, децата са смисъла на живота. Не съм от тея дето секса ми е много важен но, но това че мъжат ми не желае от доста време на сам сам да си поиска а се дърпа при мой опит ми е гадно. Гадно ми и ме довежда до мисълта че може би токова не го превличам че го търси другаде явно. Не се съмнявах е то на почнах. И е доста трудно. Затова и потърсих савет тук, имам приятели но честно казано ми леко срамнно да се до питам до тях...

# 78
Трябва да отслабнеш. Не заради него, а заради себе си.
Това е абсолютно доброжелателно мнение, не се обиждай, не целя подобно нещо.

# 79
Трябва да отслабнеш. Не заради него, а заради себе си.
Това е абсолютно доброжелателно мнение, не се обиждай, не целя подобно нещо.
Оуу не не не се обиждам аз знам. Това ми е прекалено ясно... Но покрай всичко др на главата не лесно

# 80
Станах 111 кг на височина 167 см
Flushed Сори, аз съм 167см и тежа 52...... 111 - Това са страшно много килограми... За този ръст допустимите стойности или т.нар нормално тегло варира между 53 кг. и 67 кг.... Наистина трябва сериозно да се стегнеш, защото здравословно това не е никак окей. И не съм мъж, но определено го отчитам като нещо, което би спряло доста мъже в сексуален аспект..
Мъжът ти колко килограма е?

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 13:09 от НямаСмисъл

# 81
  • София
Такива килограми са сериозен фактор, да.
Едно е на 167,  вместо 55, да си 65-70, друго е 111 някога, а оттогава без кантар.
Освен това килограмите не са просто "килограми". Това са % мас, мускул, кокал, кожа. При по-високи килограми %мас рязко скача. От 20, до не знам колко е възможно.
Това води до куп проблеми, най-малките от които, нарушена обмяна на веществата, нарушена регулация на температурата, потене, омазняване, увреждане на ставите и костите.
Вече по-натам жлъчки, бъбреци, и тн и тн.
Чисто физически вероятно сексът е затруднен, предвид разстоянията, препятствията и тн.
Напълно е възможно и мъж да стои и изцяло без жена с месеци, че и години, и да не иска такъв секс.

Освен това, с годините ще става все по-лошо и все по-лошо.
Метаболизмът се забавя, костите отслабват, мързелът нараства.

За извиненията, всеки си има.
Всеки на тоя свят има някакви задачи за решаване, работа за работене. Не само тези със 110-120кг имат ежедневна работа за вършене, която им пречи да се погрижат за себе си.
Винаги може да има някакво изключение, за период месец-година.
Травми, депресии, извънредна работа.
Но в по-дългосрочен план, няма извинение, което може да оправдае това състояние.

# 82
Има любовница и не иска да й изневерява с теб.

# 83
  • Пловдив
Дано не се приеме като спам или реклама , но с хранителния режим на Атанас Узунов за 2 месец , без да се лишавам от храна свалих 6 кг. На 170/58кг.  Чувствам се страхотно , промени се всичко в ежедневието ми.  Напиши в интернет , прочети и реши дали ще поемеш нов път в живота си .
Успех !

# 84
Дано не се приеме като спам или реклама , но с хранителния режим на Атанас Узунов за 2 месец , без да се лишавам от храна свалих 6 кг. На 170/58кг.  Чувствам се страхотно , промени се всичко в ежедневието ми.  Напиши в интернет , прочети и реши дали ще поемеш нов път в живота си .
Успех !

Или казано на простичък език - Спри въглехидратите....
Доста се поотклонихме от темата на авторката, но определено бих я посъветвала да се погрижи за външния си вид, не само теглото и съм сигурна, че мъжът и ще почне да и обръща повече внимание...

# 85
Тези килограми са много. Провери си щитовидната жлеза и инсулина.
Чувала ли си за инсулинова резистентност?

# 86
Според мен седни и опитай пак да поговориш с мъжа ти, питай го дали е заради теглото. Ако е заради кг поне ще си наясно и ще положиш усилия да се промениш.

# 87
Ама нали е получил ерекция ,не е заради теглото.

# 88
  • София
Ама нали е получил ерекция ,не е заради теглото.
Да, получил е, след ръчно стимулиране от нейна страна.
Баси и мъжа е тоя- няма да конкретизирам, че ще ме отсвирят.

# 89
Успех !

Бях на него преди да  забременея и знам че ефикасен. Но когато го спрях през време на бременността бързо качваш... Трябва ми малко нагласа да почна пак... Аз си правих всички необходими изследвания и дори за диабет и слава Богу съм добре...
Той не излиза никъде почти освен на работа.. После пазарува и си идва вкъщи. Айде преди се моткаше и стоеше до късно но сега си се прибира. Освен варянта да намира време по време на работа. Има моменти в който даже и изнервен от тая работа...

Общи условия

Активация на акаунт