Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 727
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 125
Много ми бяха смешни реакциите на Дана при аргументацията на Поли Joy
То на нас ни звучи нелепо, но...психиката на певиците е друга. Те са свикнали да са душата на компанията, да им се радват хората и наистина пеят от сърце. На нас може да не ни харесва пеенето на Поли, но си личи, че с желание го прави. То и пеене без никаква емоция, не е пеене. Затова няма как да не я е заболяло когато Тона я нагрочи за най-безполезна. Тя не е толкова тъпа, вижда се колко може и колко прави. Но когато си зареждал някого с положителна емоция пък той после те изкара безполезен...ами гадно си е. И още по-гадното е, че Антония дори не се сконфузи от това. Тя съвсем преднамерено настройваше близките си участници към Поли, не е беше нарочването й от немай къде, както се опита да замаже.
Много противно и вулгарно момиче е Тони. Завършен егоист, който като се почувства застрашен, изважда най-грозните си черти на показ.
Онова руменобузото така и не разбра, че няма да го огрее- пак завряно и се опитва да си краде целувки. Бива ли така да се унижава един гвардеец...

# 1 126
  • София
Аз мисля, че на повечето фермери им е светнала лампичката, че не бива да допускат Никога Вече Трио "Сезонът е наш" да вземе властта. Ако не са го разбрали останалите, значи са много прости. Триото се взеха за абсолютни лидери - те колят, те бесят, трябва да спре тоя ужас, то става противно за гледане.
Абсолютно! Hug Мисля, че който не го беше разбрал до тази седмица, Кустев го светна, та дано са се позамислили и не допускат за пореден път тази глупава грешка.
За госпожица Фон дьо Тенска съм довечера, не че я харесвам, но Тъпото отдавна трябваше да си е заминало. Според мен няма да е и кой знае каква драма Поли да е фермер. Както се видя, и в седмицата на Косъма фермерите сами се управляваха и си действаха по задачите, не са чакали тя да ги организира. Не че има подобни умения, но и желание не се видя да има. Беше изключително заета единствено с това да пие кафе нонстоп. И то кафе, сервирано от работещите. Confused Така че няма да се събори фермата и с Поли начело.

# 1 127
И във Фермата а и в живота често се случва най-некадърните и неможещи хора да управляват.

# 1 128
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава...
Управляват, защото има кой да ги избере.

# 1 129
Поли не я трая и нямам такива хора в обкръжението си. Но я искам за Фермер, да прати Пешко за ратай, а Калата в кухнята, за да поработи малко, че него специално не съм го видяла да се измори.

# 1 130
  • SF
Като ви чета и искам да ви подкрепя и аз да съм за Поли.
Ама не могааааа... Много ми е..- нещо като неприятна.
Но и на Антония не съм фен.
Аз си нямам фаворити тази година. В началото ми бяха Петър и Калоян . И все им симпатизирам малко повече отколкото на другите, но чувствата ми към тях поизбледняха. Заради увлечението на Петър по Лудото Ванче. Заради увлеченията на Калоян по Антония. Заради невъзможността му за самопреценка това как изглежда в нашите очи. Заради невъзможността му да прецени, че тази мацка, ако му се падне навън, той няма какво да я прави. Заради някои други техни арогантни изцепки. И все пак... айде от мене да мине! Simple Smile
Ще подкрепям Даяна. Малко наивно опознава живота задавайки фейсбук въпроси за вторите шансове и други философски виждания, но кой пък е безгрешен!
Даяна и Петър са моите фаворити, пък ще видим след около месец-два какво ще съм познала.
Само някоя Мария или Надя да не вземат да спечелят със сила и бачкаторски умения, че...

# 1 131
Поли не я трая и нямам такива хора в обкръжението си. Но я искам за Фермер, да прати Пешко за ратай, а Калата в кухнята, за да поработи малко, че него специално не съм го видяла да се измори.

Не може и двете, ратаите вече са в кухнята, няма пълно щастие, дет' се казва, иначе добре звучи.

Аз искам Калоянчо ратай и първи дуелист, да му видя "достойния" избор на опонент - я СтоЕнчо, я чичо Митко.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:05 от Ендорфинче

# 1 132
Цитат
Bengun
Епична битка Simple Smile
Джабулани фон дьо Тенска в червения ъгъл.
Тоца Косъма в синия.
Агитките, готови ли сте? Аз изпуках пуканките и тръпна в очакване. За мача Джошуа - Пулев няма така да се вълнувам, както сега.
Най - добре ще е довечера, Пешко да ги качи на самолета, и тримцата да полетят накъдето им видят очите.
И двете не са полезни за фермата. Едната хвана мускулна треска на ръката - от гримиране, другата на краката - от вирене. Обаче нека да остане Полина, още много техники на гримиране има да покаже. Отровната Айви да заминава, че квартира има да реди с Жани.

П.П. Един екзистенциален въпрос ме мъчи! Поли с грим ли ще се бие? Thinking

# 1 133
Видях Ангел какви ги върши . Не бях гледала последния епизод .Анго  Анго .....чак ми се повдигна.
Но пък иначе, като закръгли тези пълни с всякакви чувства очи, когато говори пред камерата,  излъчва нещо съвсем различно от гореспоменатото поведение
Има мисъл, кротост ,има разум, точни и уместни мнения - звучи дори,повече от адекватен.
И като се прибавят , и личните му драми, човек СТОИ, гледа, вдига вежди и си казва :"каква съдба , какъв жребий,  все пак останала наченка на ведрина, в тази душа" .
Но, че е противоречив образ - такъв си е .
А Поли е смешка, само дано да не е флегматична и неориентирана, като Асен, щото жалко.
Мутресата барабани с пръсти пред себе си и заявява,че Поли е отвята. Боже , какво самочувствие?!
Да се махат и двете !

# 1 134
  • София
Аз се нагледах на скучни дуели,изключвам само този с Боби.Отделно новите игри са ми направо обидни с това,че са избирани като за пионерски лагер,така че днес ще заложа на Маскираният певец,а този дуел ще го превъртя набързо.
Дано аз съм каръкът и да наблюдавате по-оспорвана игра.И нека по-добрата победи,хайде това да е Поли Simple Smile

# 1 135
Ама закъде без грим ще играе Поли? Моля ви се! Залагам 5 ст., че ще е гримирана. Макар и леко, но ще има.

# 1 136
  • Mediterraneo

П.П. Един екзистенциален въпрос ме мъчи! Поли с грим ли ще се бие? Thinking

Че тя ако излезе без грим, ще изтрепе и публиката. Шок и ужас ще има.

# 1 137
С контур като на индианец тръгнал на война.

# 1 138
Подкрепям изцяло идеята, някой от двамата - Калоянчо или Петър да ги видим в ролята на ратаи. Ама фермер да им бъде някой, който ще им покаже - къде зимуват раците. При жените нещата са сложни, Надка взеха да я дават по-рядко, но си мисля, че си е продължавала с интрижките. За първа година гледам Фермата, миналата година гледах ИВ, беше ми забавно. Тази година нещо не е ок... Има доста играчи, които могат да направят интересни двубои.

# 1 139
Петър и Ванчето им е време да са ратаи.

Според вас ако Поли стане Фермер, кого  би избрала за свой съветник?

Общи условия

Активация на акаунт