Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 680
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Мен ме впечатли,когато Иван им четеше криминалната хроника на Анго,как не включи това ,че скъта тютюн Simple Smile
Ако Поли стане фермер,за съветник ще викне Стоян-тя нали е по духовното.Пък му е време и на него да се завърти малко повече пред камери,че някак е в сянка.Няма само другите да се излагат де.Simple Smile

# 1 156
Аз и тази събота ще гледам дуела тук, вие ще сте моите очи и уши.

# 1 157
Обаче не мога да не призная, че откакто Милена напусна Фермата, Надка се кротяса и се държи доста уравновесено. Чак съм напът да си върна симпатията към нея. Може би адвокатката е успяла да й изкара всички демони. Някаква органическа непоносимост да е било.
Дана също ми е по-малко неприятна в момента от Тони.
Или може би не съм достатъчно проницателна и се хващам като шаранче на инсинуациите на продукцията.
Дая може да е всякаква, но е добро момиче, не виждам злоба в нея.

# 1 158
Криминалната хроника! Joy
И накрая за всичките "престъпления" - некви си 30 лв., те губят много повече от въпросите от социологическите проучвания, ще ги впечатлят 30 лв. глоба. Joy

# 1 159
  • Буркина Фасо
Аз и тази събота ще гледам дуела тук, вие ще сте моите очи и уши.
що бре ?
имаш форум - значи имаш интернет.
имаш интернет - имаш и Фермата.

# 1 160
  • Велико Търново
*Godiva*, не бях прочела всички нови мнения и не бях видяла твоето, в което си писала, че вече си изгледала епизода. Извинявай!

Но е видно, че тази година някои фермери не са ги чели или не ги прилагат
Това стана ясно още при скандала за "папуците". Много добре си пролича тогава незнанието, че на ратаите не се полага от угощението "Вкусът на баба". А щом едно правило не знаят, значи и с другите са на тоя хал. Не че са били кой знае колко много, ама що пък да си дават зор да ги четат.

Онова руменобузото така и не разбра, че няма да го огрее- пак завряно и се опитва да си краде целувки.
Може пък да не са стигнали до него думите на Тонка, че не ѝ представлява интерес. Пък и все пак надеждата умира последна Joy

Аз мисля, че на повечето фермери им е светнала лампичката, че не бива да допускат Никога Вече Трио "Сезонът е наш" да вземе властта. Ако не са го разбрали останалите, значи са много прости. Триото се взеха за абсолютни лидери - те колят, те бесят, трябва да спре тоя ужас, то става противно за гледане.
Ох... те останалите сигурно са го разбрали, а който не е - наистина пък Кустев вече го е "светнал", ама те тримата не са. Като ги гледам как се заканват за следващата седмица... вЕрно са се взели за вездесъщи.

да прати Пешко за ратай, а Калата в кухнята
Както и Ендорфинче вече е написала - това няма как да стане. Според новите правила само ратаите ще готвят и евентуално фермерът на седмицата. Това второто не го съобщиха вчера, но в предните сезони така беше - ако ратаите бойкотират или пък фермерът вижда, че не смогват, то самият той се включва. Дет' се вика - да е мислил като ги е избирал Satisfied
Та... единственият вариант горното да се случи е ако единият от двамата е ратай, а другият - фермер. Което е немислимо. Поне към момента.

# 1 161
  • Варна
Ама много ви моля, не пожелавайте четвърта седмица поред да гледаме Тоца, Пешо и Калчо да управляват, то байгън вече, ша счупя тоз телевизор. По добре да си отпада Поли, че да видим разнообразие.

# 1 162
За дуела искам Поли да спечели, после нея да изберат за фермер, за вице да си избере Кустев, а ратаи да са Калоян и Хепи Ванче и Калоян първи дуелист.
Ей това искам!
И да питам какви са тия жили, дето Ангел ги яде, от къде ги взима?

# 1 163
И накрая за всичките "престъпления" - некви си 30 лв., те губят много повече от въпросите от социологическите проучвания, ще ги впечатлят 30 лв. глоба. Joy
Не се впечатляват лесно, щом напазаруваха за 56 ст.

# 1 164
  DamaPika  , проблеми няма, моля те ! Simple Smile
Трябва да се кефим ,че активно се пише  в темата .То и затова, не успяваме да се изчетем на екс.
Аз го карам по - БАВНИЧКО и с епизодите,  и с коментарите.
Кой когато може и когато му е кеф, нали ?!
Хубава вечер Simple Smile

# 1 165
Не се впечатляват лесно, щом напазаруваха за 56 ст.

Пакет салфетки на промоция Smiley

И добре, че ни спестиха отговорите за какаото на двамата Перси.Head Band

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 19:52 от Cafelate

# 1 166
Едвам смогнах да ви изчета. Направих и аз от тортата на Кустев и се глася да гледам дуел и да лапам торта. ММ не гледа риалитита,но каза, че ще се жертва днес, ако му отпусна от тортата.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 20:11 от mrav4ica

# 1 167
  • SF
Откъде взехте рецептата за тортата на Кустев? Припомнете ми за коя торта говорите.

# 1 168
  • Другата България
Може да ме линчувате, ама не мога да си позволя още една седмица отровното трио.
А спечели ли Поли, според мен това ще е реалност, кой ще избере Поли за фермер? Освен ако предварително не се разберат кой да е вице, но не знам дали това е възможно изобщо.
Така че....хем искам ТоЦа Косъма да е аут, хем не искам отново тяхно управление, това е ужасно, хора!
Обаче направи ли ви впечатление как Шкафче се разграничи от тях?

# 1 169
За мен снощи прегрешенията на Ангел бяха изсмукани от пръстите. Не можеш да обвиниш някой, че подяжда фермерите, като им яде от боклука, или там  каквото си беше топил в останалото олио.

Общи условия

Активация на акаунт