Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 517
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Другата България
Мери, ама Анго поне на дуелите Не застава със силните на деня.
Аз се редактирах, имах предвид именно Митко, ама нали в акъла ми и Ангел, че после и за него писах, и направо съм го изпляскала с Мара ведно.

Мария=Шестака. Нагаждачи. Стоян и той там.

# 1 336
Значи, ако Тоца предложи Калоян или Петър за фермери и вземат, че изберат един от тях съм повече от сигурна че Ангел такива щуротии ще върши, че ще ги остави без пари.

# 1 337
Значи, ако Тоца предложи Калоян или Петър за фермери и вземат, че изберат един от тях съм повече от сигурна че Ангел такива щуротии ще върши, че ще ги остави без пари.

Е, тогава още повече ще му се радвам на глупостите. Joy

# 1 338
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 37 (17.10.2020)

# 1 339
Добре бе, само аз ли не се учудвам, че Ваня застана зад Поли? Никога не е имало “четворка”. Не си спомням въобще да са ги дали някога сами четиримата да си говорят. Ванчето си харесваше Пешо, не е била близка с другите двама. Пък и, ако наистина между Петър и Антония са се усещали някакви неща, е напълно в реда на нещата Шкафчето да застане срещу Тони.

# 1 340
М, да. Той от сега ги оправя и предвидливо си къта жили и други гнусотии за ядене, да не умира от глад заедно с тях Joy И с  тютюн се е запазил, както видяхме. Ей така, както се прави на луд, им крои шапката. Чак ме кефи Joy

# 1 341
  • Другата България
Скрит текст:
Марето е добродушна, работлива и силна, но е наистина глупава. Когато Кустев й обясняваше, че тримата глупаци са се групирали и държат властта, тя гледа учудено и пита:"А, кой, кой?...А тъй лии?"
Именно. Много глупава.
Но не чак толкова, за да не се ориентира към силните и тези, които са на власт.
Първо беше близка с Дана. Скараха се. После стана с Надя.
Да, беше си най-близка с Надя. Това не значи, че трябва да слуша нея, така е, но все пак!
Тя се лашка като свободен електрон абсолютно неориентирано именно към този, който е фермер и свитата му.
За мен Мария е Ангел в женски вариант. Не мога да харесам такива хора. Ангел поне има малко акъл и донякъде хитрост, малко или много. Мария е просто глупава и наивна, тя си мисли, че със сила и неутралитет ще стигне напред. Да, ама позиция трябва понякога, собствена, не тази на властимащите. Може и да ѝ е била симпатична Тонка, може, ама някак не забелязах да са си близки във фермата, ама изобщо. Именно заради Калоян и Петър го направи според мен.

На Ангел номерата вече дори не са интересни, нито са смешни, нито са забавни.
Става досадно, тъпо, и противно.
С тази усмивка неговата не знам какво очаква да постигне, ако не е по сценарий това неговото наистина е като някакво дете в детската градина, което предизвиква леличките да налагат наказания на него и на останалите, заради една или друга пакост.
"Честито на новия фермер" - и ОНАЗИ усмивка. Бляк!
Ангел е хитро куче. Точно репликата - Честито на новият фермер- го издава. Беше му ясно, че Антония ще отпадне и ще предложи Калоян за фермер. Всичките му грешки са умишлени, за да подкопае новият, който ще застъпи на длъжността.
Иначе си е скица. Много се смях, как ровеше из боклука да яде Joy
Но според мен, дори и това е точно премислен удар.
Да видим дали съм права Simple Smile
Ок, съгласна съм.
Но дори и да му е било ясно, че Тоца ще отпадне, то трябва да му е ясно И че Калоян може И да не е фермер.
Така "цака" тези, до които стои тази вечер, защото те ще подкрепят новия фермер, нали това се очаква.
Никак не мога да му схвана логиката, ако има такава изобщо. Иска скандали за храна, тютюн, алкохол, така ли?
Значи не иска да е ратай, тоест, никой няма да го сложи повече заради тези номера - според мен това му е целта, като чу какво вече трябва да правят ратаите. Защото за мен и според мен Анго не е по работата изобщо. Той се скатава и нищоправи, той не се вълнува от никого и от нищо, той се буташе да е ратай досега именно защото нямаше никаква работа там. Сега вече няма да е така, и той и там явно не иска да работи.
Така бих си обяснила тези простотии, които ги прави.
Друг е въпросът, че досега той открито не е събрал смелост да се противопостави на нито един от мъжете.
"Скача" на жени, а пред мъжете мишкува и си плете неговата кошница. И прави това, което прави подмолно, зад гърбовете им, и ги глобяват заради него. Ако искаш глад и мизерия, кажи го открито, защо по този начин?
Много "мъжко", няма що.

# 1 342
  • SF
Само като му видя усмивчицата, с която съобщава всички новини пред зрителите и продукцията и ми става ясно, че нещо крои.
Прилича ми точно на селски хитрец.

# 1 343
Добре бе, само аз ли не се учудвам, че Ваня застана зад Поли? Никога не е имало “четворка”. Не си спомням въобще да са ги дали някога сами четиримата да си говорят. Ванчето си харесваше Пешо, не е била близка с другите двама. Пък и, ако наистина между Петър и Антония са се усещали някакви неща, е напълно в реда на нещата Шкафчето да застане срещу Тони.

Не си само ти. Реално 4-ка нямаше. Малко след купона за рождения ден на Шкафчето нещо се промени в отношенията им. Ванчето може да е всякаква луда калинка, но изглежда има принципи и е на център, а не ветропоказател, на където духне вятъра/Джепето и тя да се завърти в нея посока. Ясно показа отношение в скандала с космената вечеря. Фермера и Вицето се скатаха тогава. Като цяло Ваня и Антония не са една кръвна група, първата е много по-интелигентна.

# 1 344
Аз ще се радвам Ванчето да се отдръпне от Пешко, защото допреди да почне да се излага с "хлътването" си, ми беше от що-годе симпатичните жени във фермата.

# 1 345
https://fermata.btv.bg/videos/v-ponedelnik-vav-fermata-ednite-li … a-sadbata-si.html

Промото за понеделник. Явно Ванчето наистина се е отдръпнала.

# 1 346
  • Варна
Мисля, че Тоцка ще посочи Пепи секса за фермер и Ваня няма да гласува за него.
Искам идната седмица, гвардееца да заличи ехидната си усмивка и да потърси Тонка в Асеновград.

# 1 347
Какво казва Ванчето накрая на видеото. Искам го .. един ден .. не мога да разбера

# 1 348
  • SF
Той я е отдръпнал.

# 1 349
Чува се Пешо с шуменски акцент да казва "Сега ша на подпукат и нас" . А те какво са очаквали? Да управляват до финал?
Голям рев от Ваня, Пешето се е отдръпнало явно.
Ванчето май казва, че иска да е сама един ден.

Да не забравяме обаче, че днес е празник! Но не защото Поли победи или че Тоца падна, не. В този ден двете половини на общия мозък са се събрали отново и са заживели щастливо.

Общи условия

Активация на акаунт