💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 315
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Йоанна като я гледам и си представям Игра на тронове. Не знам защо. Wink

# 106
  • София
Любо - "Докато спях с едното око, с другото мислех" Mask
Аз от началото на формата се чудя защо им е толкова сложно мисленето на Жътварите, а то било, защото не мислели с предназначения за това орган. Joy

# 107
  • Испания
Чудомир на Екатерина: "...защото теб не те слуша главата!"

Браво! Каза ѝ го в прав текст.

# 108
Браво на Йоана за този ход с Тодор. Напрактика смени капитана самосиндикално.

# 109
  • София
Алекс, честито ти капитанство, хехе
Повеждай Ботевата чета! Grinning

# 110
Кривенето на устните на онова човече направо е отвратително. Мисля, че Катя умишлено й купи закуска. Може да се каже, че подаде жокер на ловците. Надявам се, че Лазаринов малко ще се поусети. Иначе изобщо не вярвам в сестринската любов на Йоана. Катя подаде решението на задачата, остава някой да се усети. Не се долюбват сестриците. Малиии, Катя сигурно затова е толкова изнервена - оная е направо оса.

# 111
Джералдин е направила 115 лицеви в една серия,това и да го видя ще ми е трудно да повярвам,уоу

# 112
Много ми хареса Йоанна тук.. Нека видим малко раздвижване в това племе.

# 113
  • София
Тошко ще бъде катурнат от върха.
С този номер ми се издигна в очите Йоанка. Как си играе с всичките не е истина просто. Grinning В смисъл антипатична ми е, ама в един друг свят/реалност би ми била фаворит номер 1.

# 114
Аз лично като се абстрахирам от режисираната диария със сестрите реално харесвам Йоана като играч. Страхотна преценка, ум и умение да манипулира. Перфектен "лош" играч.

# 115
  • София
Браво на Йоана за този ход с Тодор. Напрактика смени капитана самосиндикално.
Да, а Тодор се оказа един абсолютен тъпанар и явно доста предпазлив пред камерите. Каквито и съмнения да съм имала досега, вече съм напълно уверена, че "преписа" на играта със запаметяване поредността на плочките с цветовете. Не му е по силите да го направи сам!

# 116
  • Sofia
Не мога да Ви насмогна с четенето. Simple Smile Влизам само за да благодаря на Смайли за, както винаги перфектно оформената тема и положения труд. 💐🌺🌻

# 117
  • Варна/Лондон
Алекс, честито ти капитанство, хехе
Повеждай Ботевата чета! Grinning
Малко рехава тая чета, но хайде, от нас да мине.🙂

# 118
И на мен ми харесва Йоанна - разбира другите и умее да използва и разкрива техните слабости.

# 119
Ах, малката как катурна статуквото, много добър ход. Аз и преди казах - интелигентна е, физически е добре подготвена, ако не беше сестринската драма щеше да е страхотен играч.
Реално капитанската роля е бутафория, но в случая идеята бе провокация спрямо Тошко.

Общи условия

Активация на акаунт