💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 090
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 320
-,- Ох! Трябваше да отпадне тази Йоанна, но явно не е толкова просто момичето и ще го изкара докрай, чак до финал. Страшно антипатична ми е....

# 1 321
Браво! Супер се получи. Сега остава утре и Влади да се спаси.

Обаче как пък няма една игра без пъзел? Така всеки, който не го бива в тази част, е обречен.

# 1 322
Хайде пак кажете, че Сюзън е слаб играч.Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Ми ти кажи...май не става само с мускули, трябва и акъл.

# 1 323
Тодор ме дразни повече от Веско Панчев дори! Абсолютен Бай Ганьо и простак за съжаление и със самочувтвие. И да не си беше признал, че е сексист то си личи от комплексарската му физиономия  стойка, мимики и всичко. А Лазаринов? Защо никой не коментира каква мишка е! За симона просто нямам думи. Толкова проста жена ,защо така? Никой не я питал имала ли е кръв по ръцете, 100 пъти го повтори. Съгласна била, че е най-виновна за загубата и след 5 минути обяснява как си били наваксали и йоана е виновна всъщност..

# 1 324
Перфектна игра за Ваня и Йо. Браво на Ваня за победата.

# 1 325
Йоооо, бравооо

Браво Ловции
Това са мъжете на племето! Wink
познай Тодор как щеше да спаси племето. Най-мъжкарят......

# 1 326
  • Испания
Симона не я виждах тук. Нито Тодор, нито Лазаринов. Борислав, вероятно, също не.

# 1 327
Добре, че не беше скучна статична игра както предните четвъртъци.

# 1 328
Дааа...каква изненада!
Ами каквито и да са ви отношенията е кофти да се бориш срещу съотборник, стана ми мъчно.
Еее, сега като мното обичате спойлери ми спуснете един - Владито остава ли, че ще заплаша, че ще спра да гледам Joy
Въпреки, че смятам, че Ваня пречеше на Йоана на кормилото, то е готино сега как я победи точно на пъзел.

# 1 329
  • София
Тодор: Аз казах ли ви го?!
Продукцията: *показват откъс, в който не им го казва* Satisfied

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:36 от La Vikinga

# 1 330
  • Бургас
Айде пак, съжалява за жълтиците, защото нямало да помогне на сестричката. Ще повърна вече.

# 1 331
Ами така е, мъжете ходят на битки и печелят, а.... пооо-слабите мъже си седят в резиденцията и чакат 🙄

Браво на Ваня и Йо!

# 1 332
От промото ми се стори, че игтрата утре я повтарят с предната елиминация?

# 1 333
Добре, че ги показаха диспансера, претесних се, че са се изколили.
А, представяте ли си да дадат пъзел на Влади и Сюзън, то може и още да играят Joy

# 1 334

Ми ти кажи...май не става само с мускули, трябва и акъл.

Е стига деее, много сте лошииии.Disappointed Relieved  Ама беше наравно във физическата част с жандармерист.Yum

Общи условия

Активация на акаунт