💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 165
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 275
Най-вероятно Йоана ще отпътува... За съжаление. Защото питбула ще се хили доволно...

# 1 276
Айдее и аз в темата😁😁
Тодор и Лазаринов ми бяха от фаворитите в началото.Сега и двамата са ми мишки Simple Smile.
Лазаринов май доста го е страх от Тодор😁 за тва и му ходи по гъза.
Влади пък заедно с Любо използват "хлапето" както я наричат , за да спечелят власт де.
А Влади като за началник на отряд(май такъв казаха, че е) е доста безличен и свит.
Сюзън и Вайс ме дразнят .
Харесвам Ивана Simple Smile напук на мненията тук.С леки пропуски обаче казва какво мисли.Другият ми фаворит е Катя , защото знае за какво е там и не робува на ахх племето ахх да бъдем приятели.По същата причина харесвам и Ваня.Боби и Николай са ми на кантар.
И противно на всичко казано за мен Вайс и Тодор са страхотни играчи, и ако не бяха такива противняци, щяха да ми бъдат фаворити.

# 1 277
Най-вероятно Йоана ще отпътува... За съжаление. Защото питбула ще се хили доволно...

Очаквам Йоанна да победи още в тази игра.

# 1 278
На Тодор може и да му изключат микрофона. Всички разбрахме, че не умее да формира изречения, нито да се обосновава. Отговорите са: "Защо не"; "щото така " etc.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 22:28 от Фръц!

# 1 279
  • Бургас
Искам да видя сега как Йоана ще го нареди за секунди 😊

# 1 280
Браво, хубава игра между добри играчи.

# 1 281
Айдее и аз в темата😁😁
Тодор и Лазаринов ми бяха от фаворитите в началото.Сега и двамата са ми мишки Simple Smile.
Лазаринов май доста го е страх от Тодор😁 за тва и му ходи по гъза.
Влади пък заедно с Любо използват "хлапето" както я наричат , за да спечелят власт де.
А Влади като за началник на отряд(май такъв казаха, че е) е доста безличен и свит.
Сюзън и Вайс ме дразнят .
Харесвам Ивана Simple Smile напук на мненията тук.С леки пропуски обаче казва какво мисли.Другият ми фаворит е Катя , защото знае за какво е там и не робува на ахх племето ахх
Ивана, освен да казва какво мисли, какво друго прави?  В тази игра друго се търси като умения

# 1 282
Искам да видя сега как Йоана ще го нареди за секунди 😊
Не знам..аз за Влади се притеснявам. Ако нямаше пъзел щеше да ги отвее, но милият хич го няма Blush

# 1 283
Ваня супер много се забави. Изобщо не разбирам защо избра такава техника на пълзене.

# 1 284
  • Испания
Сюзън защо трябваше да си остави маратонките под мрежата?

# 1 285
Хайде пак кажете, че Сюзън е слаб играч.Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 286
  • София
На Тодор може и да му изключат микрофона. Всички разбрахме, че не умее да формира изречения, нито да се обосновава. Отговорите са: "Защо не"; "щотото така " etc.
Joy

# 1 287
  • Испания
Ваня да беше сложила дълъг клин. Всичко ѝ беше навън. Бляк!

# 1 288
Изненада за мен е кардиото на Ваня в тази игра. Много слабо.

# 1 289
Много глупаво се бави Ваня.
Интересно, че и в индивидуалните битки Жътварите са по-бързи от Ловците, докато не стигнат пъзела естествено.

Общи условия

Активация на акаунт