💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 012
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Бургас
Ако предположението на Влади е вярно, какво се мотае, че не го нарежда...

# 1 651
  • Испания
И аз като жътварите съм зле с пъзелите.Според вас какво е изречението😁

Дойдох, видях, победих.

Доколкото видях, съответстваше, само нямаше запетаи.

# 1 652
Ако предположението на Влади е вярно, какво се мотае, че не го нарежда...
и Сюзън го знае. Рязко са поумняли за соло битката

# 1 653
О и Й са в уникална комбинация след Д, просто трябва да намерят Д-то за начало и първата от шесте броеници която съответства на тази комбинация. След това е само техника.

# 1 654
Може да му е мъчно...просто

# 1 655
  • Варна
Ами аз видях, че ДОХ са една до друга, на колелото. Бих намерила броеница с 3 цветни и от там нататък другите си идват по местата.

# 1 656
  • София
Сюзън май изобщо не знае какво прави. Подмята кубчетата и явно чака само да се нареди. Не знам какво й харесвате, само тялото й е хубаво. Дори и с грим ми е неприятна муцката й, по много тъп начин си държи устните. И стойката й никак не е хубава, изгърбена е. На играта за предимство ми се стори, че в плюс за Любо беше формата на черепа му - е по-плосък отгоре, Вайс е с по-заострена кратуна 😀

# 1 657
  • София
Жътварите обаче са най-зле ако се погледне комплексно. Ок, бяха на резиденцията, но в елиминационните битки са много зле. Това е единственото племе, което ще загуби 3-ма човека и тримата след директна елиминация, а не по здравословни или други поводи. И единственото племе, което (и то на два пъти) пращаше на дуел и двамата си представителя.
Няма какво да ги бавят повече. В понеделник да ги разформироват. На този етап сме от играта в който миналата година претопиха прабългарите. Simple Smile

# 1 658
и Сюзън го знае. Рязко са поумняли за соло битката
Ммм, няма как да знаем със сигурност, защото все пак това са коментари, записани след битката. Grinning

# 1 659
  • Испания
На играта за предимство ми се стори, че в плюс за Любо беше формата на черепа му - е по-плосък отгоре, Вайс е с по-заострена кратуна 😀

Това е, защото прекалено големият мозък повдига черепа.

# 1 660
Ахахх дано Вайс не гледа.😁😁😁

# 1 661
Хубаво, сърдечно сбогуване на Влади със Сюзън

# 1 662
  • София
С нетърпение чакам да видя физиономията на Вайсчо. И как ще започне да ухажва Ивана, която доста грубо нахрани преди това.

# 1 663
  • Испания
Лелеееееееееее, Вайс сега ще загине.

Браво на Владислав!

# 1 664
Йеееей. Много е сладък Влади, Личи си че е добряк.

Общи условия

Активация на акаунт