💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 000
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
И така Вайс и приятели с голямата баданарка в опит да замажат излагацията.

Ами, да. Снощи - Сюзън, днес през деня - Юлиян, сега - Амелия. Да видим кой е следващият.

Надявам се Владислав да не напише пост какви другари са.
И Йоанна се е включила... Rolling Eyes

Това няма как да видя, защото ме блокира още в самото начало. Затова и ходя с разплетени чорапи.

Копирай ѝ писанията, ако искаш!

# 1 906
  • Берлин
Смайли, опасна си. Не ми стига бутонът "харесай"

# 1 907
  • Испания
ми, толкоз...
Скрит текст:

Имаха наглостта днес да пуснат това "интервю". Аз пък не го обявих тук. То пък едни интервюта...

Смайли, опасна си. Не ми стига бутонът "харесай"

Аз съм безопасна игла.

# 1 908
Това няма как да видя, защото ме блокира още в самото начало. Затова и ходя с разплетени чорапи.

Копирай ѝ писанията, ако искаш!
Готово:

yoanna.lazarova
👏🏻 това е само една игра. Разбира се, че приятелството ти със Сузи е много по-важно и ще я защитаваш💛

# 1 909
  • Sofia
Каквото и да напише Вайс е след дъжд качулка! Всички вече знаем, че няма как написаното да е лично негово, просто няма капацитет! Жалка подла душичка и завършен простак, с претенции за мъжкар, и с поведение на мишкар, удобно криещ се зад кърлежа и Сюзън.
Поличкопоклонник - тъп и прост, с претенции за играч!

# 1 910
И какво сега, пред жандармерията и МММ бойците дигат бяло знаме...Този Вайс голям смешник. А Йоанна ме довърши...

# 1 911
Абсурд е онова дългото да е написно от Вайс - "самообладание" и "приоритети" са написано правилно, пълният член си е на място.

Също така мисля, че подигравките с името на Джералдин (и въобще, с чието и да е име) говорят повече за използващия ги, отколкото за носещия името.

# 1 912
  • Испания

Готово:

yoanna.lazarova
👏🏻 това е само една игра. Разбира се, че приятелството ти със Сузи е много по-важно и ще я защитаваш💛

Благодаря ти. П..ия!

# 1 913
  • София
Аз малко се опулих от едно инфо, което са пуснали в същия профил в инстаграм, за четиримата финалисти. Не знам дали е вярно.

# 1 914
  • Бургас
Аз малко се опулих от едно инфо, което са пуснали в същия профил в инстаграм, за четиримата финалисти. Не знам дали е вярно.
Кажи и на нас де. Стана ми любопитно.

# 1 915
  • Испания
Вайс трие коментари със сигурност. За един час - 4 коментара. Вярвате ли? Аз, не.

# 1 916
  • Sofia
Вайс трие коментари със сигурност. За един час - 4 коментара. Вярвате ли? Аз, не.
Мдааа, истината не е лицеприятна... и боли..

# 1 917
Вярвам, че това му го е сътворила Амелия. Късно е, чадо... Двойно лицемерие!

# 1 918
Егати мърльото. Уж се извинява и съжалява, ама пак не пада по гръб. Не били показали реакцията на Влади. Сигурна съм, че Влади не е реагирал по никакъв начин, но дори да е, нищо не оправдава такъв грозен език, имайки предвид и, че се излъчва на национален ефир.
Колкото до Амелия, много я харесвах, но още миналата година изгуби уважението ми, след като след всичките сълзи и сополи, и тежки думи по адрес на Панчев и сие, накрая пак се ливреше с тях.

# 1 919
  • Sunshine state
Дай го в скрит текст, моля.😁

Общи условия

Активация на акаунт