💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 582
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 210
Смайли, предварително ти се извинявам, но Милен и Йоанна са машини Joy Heart Eyes

Браво машинки:trollface:TrollfaceTrollface

# 211
Ох, стига с тези саботажи. Няма логика да не спечелят Ловците.
Е, там са де. Карай по - спокойно.

# 212
Но реално Ники и Катя са MVP тази вечер.
Заедно с "умния" тандем на Ловците.

# 213
Слагат едни и същи на пъзел, те се провалят постоянно и не разбирали къде е проблемът? То вероятно другите са още по-зле на пъзелите, ама поне да пробват.

# 214
  • Испания
Николай: "За нас вече втоУото място е пъЪво".

Злобата разяжда Екатерина.

# 215
  • София
Днес Ники е големия герой.
Жътварите са много глупави и си заслужават съдбата. Големите проблеми при тях са, че виждат, че не се получава с Ивана и Любо, но останалите се скатават и не смеят да излязат напред. Може да пробват с Джери и Влади. Вайс пък се крие като мишок.
Днес от тях Любо мина най-бързо трасето с плуване и вкара от първия опит с топката.

# 216
Ивана - "Ако някой може да се справи по-добре, защо не каза". Ами то Вайс си казва, ама вие като не го чувате Joy

# 217
  • Испания
Екатерина: "Елате да се разбориме". ГоУема умница.

# 218
Жътварите не разбраха ли, че комбинацията Любо-Ивана не става. Много по-добре биха били Любо и Джери или Влади и Джери.
За Суза и Вайс коментар нямам.

# 219
Ох хора, закахърила съм се сега дали
Скрит текст:
Николай ще бъде смазан като забавен образ в новото си племе?!? Много ми е смешен този човек

# 220
  • София
Защо целенасочено се търси скандал с Екатерина от страна на Чудомир, който всъщност провали играта им днес? Ако това е начин да отклони вниманието от себе си, е грешен.

# 221
Катя е шило, не стои мирно в торба.

# 222
  • Пловдив
И на мен това ми се струва. Не е ок, тя не мълчи, той дудне, и хоп, пак конфликт. Ужассс...

# 223
От Рибарите слаби бяха Алекс - много бавен във водата и само подаваше елементите на Екатерина - и Чудомир с неговото хвърляне.

# 224
В най-началото на Игрите пъзели те при Жътварите ги редиха Джери и Любо и имаше ефект. Редяха ги. Ивана защо се навря и кой и каза, че може да реди пъзели джукестата!?

Общи условия

Активация на акаунт