💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 583
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Откъде започна Чудомир, накъде отиде... а и какво искаше да каже... остана тайна... за самия него!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Като искаш да коментираш нещо, слушай преди това... и разбирай, преди всичко!

# 226
  • Испания
Нали някои оправдаваха Екатерина, че Ивайло ѝ бил виновен. После беше Христа. А сега?

То това психо с никого не може да живее.

# 227
Алекс ми е като природен брат на Христос. Една бяла роба, сандали на бос крак и да проповяда любов и доброта. Чудно ми е той как се е промъкнал през четири кръга кастинг.

# 228
Чудомир удари дъното. По-добро впечатление правеше докато мълчеше.

# 229
  • София
На Катя пак са и спрели хапчетата и ето го резултата.
Чудото обаче как тихичко и спокойно обяснява, няма нерви този човек. Само с мънкането си изнерви още повече онова нещо. Grinning

# 230
  • София
Ей, добре, че се върна в кухнята, защото на Станимира ѝ прилоша при мисълта, че мъжете могат да похабят храната. Satisfied

# 231
В най-началото на Игрите пъзели те при Жътварите ги редиха Джери и Любо и имаше ефект. Редяха ги. Ивана защо се навря и кой и каза, че може да реди пъзели джукестата!?
Точно. Пълна простотия, ама с тези капитани какво да очакваме...

# 232
Абе всички участници са една добре селектирана Психиатрия.
Чудесен кастинга са направили психолозите, признавам.

# 233
  • София
Да, оказа се доста глуповат. Просто искаше да я уязви, но не подбра темата... измисли си я, гОркият... Mask

# 234

Повечето участници този сезон са така за съжаление.

# 235
Чудомир с тази физика как пък ни една игра не е неговата - плува по-бавно от жените, точност му липсва, в другите игри също с нищо не блесна. Ако бяха разменили Борислав и Чудомир, сега рибарите щяха да са в резиденцията.

# 236
  • София
На Катя пак са и спрели хапчетата и ето го резултата.
Чудото обаче как тихичко и спокойно обяснява, няма нерви този човек. Само с мънкането си изнерви още повече онова нещо. Grinning
И нерви, че и акъл... простичък е милият. Wink

# 237
Сюзън ли била качила 7 кг в резиденцията и според някой от Ловците - заприличала на хамстер в лицето?! Sweat Smile

# 238
Хич го няма Чудомир,зле от всякъде и с този поглед,тръпки ме побиват.Катя небивало беше кротка,ама атаката е най добрата защита,не съм аз смотан,Катя е луда.Смотаняк.

# 239
В игрите само Николай и Екатерина се представят добре от Рибарите, но това за повече от стопанството определено не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт