💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 898
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ако имат поне малко акъл ще вземат жълт, защото така това племе ще остане с 5 човека, а сега даже с и на съвет, т.е. има вариант да загубят още един човек и да се разпаднат.

# 526
Най-добре е да вземат Борислав. Той така или иначе е отскоро при ловците и няма сантимент към тях. Много по-бъзро ще се адаптира в новото племе.

# 527
Най-вероятно ще вземат Тодор. За мен трябва да мислят по-глобално и да вземат от жътварите. Ама то на тях и без това много не им пука дали ще се разпаднат.

# 528
  • София
Ако мислят ще вземат един жътвар. Даже и да загубят утре жътварите ще останат пет също.
Това би било най-логично, но както знаем, мисълта не тече гладко в това племе.

# 529
  • София
Алекс е от тези, които държат на участието, а не на резултата, малко хипарско.

# 530
  • Пловдив
Няма да вземат Тодор, Катя не го понася. Дано вземат Вайс, ще умра от кеф да развалят Коалицията там.

# 531
  • София
Жена ще вземат според мен. И мисля, че ще е Джери. Или Симона. Мъжете са им много - жените малко. Пък и кога са имали добра стратегия рибарите....

# 532
Е, какви са тия правила по никое време. Това е сигурно заради Мая.
Не е честно спрямо останалите племена. Те с какво са виновни, че рибарите само губят. Дано да вземат някой жълт.
Баси и тъпотията.
Точно заради Мая не е нечестно. Вместо да вкарват още една резерва при рибарите им дават този шанс.

# 533
Е, какви са тия правила по никое време. Това е сигурно заради Мая.
Не е честно спрямо останалите племена. Те с какво са виновни, че рибарите само губят. Дано да вземат някой жълт.
Баси и тъпотията.

Не и честно и Рибарите да се разпаднат, заради отпадането на Мая без игра.Stuck Out Tongue

# 534
Тодор ще вземат според мен

# 535
  • Пловдив
Милен е вариант.
Верно Катя не го диша Тодор.

# 536
  • София
Абе не са толкова тъпи. Жълт ще е. А и Рибарите не могат да понасят Жътварите, ще гледат да им намалят бройката.

# 537
Алекс да каже...водещият не каза ли пъзелът да се реди от капитана на лодката и последният. Защо при ловците не беше Тошко?

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:32 от Dream Team

# 538
  • София
За това, че двамата са "върхът на простотията" е права. Relieved

# 539
  • София
И аз мисля, че няма да е Тодор.
Катя и Йоанна са еднакво самонадеяни.

Общи условия

Активация на акаунт