💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 898
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 735
Силните, умните и красивите  Wink
Не са формирани 3 отбора силни.
Да ги пускат преди сезона да си теглят жребий, тогава ще жаля за разбиване на "най-силното" племе.
Тази година са Силните ,Глупавите и Психодиспансера.

# 736
  • I want it all and I want it now.
Много крещене😜 в отбора на Рибарите. Не знам как издьржат 😝

# 737

Еми честита преквалификация на Милен Grinning

# 738

Еми честита преквалификация на Милен Grinning

Не го мисля аз него, все пак е лекар Simple Smile

# 739
Заплахата на Катя към Алекс като се джафкаха: Ще те изнасиля с това знаме.
😂😂😂
Много ми е забавна.

# 740
Заплахата на Катя към Алекс като се джафкаха: Ще те изнасиля с това знаме.
😂😂😂
Много ми е забавна.

Целият епизод беше култов, така не съм се смяла отдавна!

Алекс към Катя: Изкуфяла жена!
Катя към Алекс: Млъкни, да не те изнасиля със знамето! Joy

А най-смешно беше, когато Рибарите финишираха и се отделиха да се карат, а камерите плътно след тях. Ловци и Жътвари се борят със сглобяването на руля, но на никого не му дреме, безинтересни са. Рибарите пак им отнеха прожекторите. Joy

# 741
Аз по едно време тотално забравих, че всъщност другите две племена продължават да се борят със задачата Grinning

Йоанна снощи ме подразни с това, че прехвърли цялата вина върху Ваня. Дори и да е така, вие сте екип и за бъдещата ви екипна работа е добре да запазите някаква спойка. Обвинявайки изцяло другия, ти създаваш пропаст между двама ви, как следващия път ще седнете да работите заедно. Хубаво, може да е била тя виновна, но в случая не печелиш нищо, като я ковеш. От друга страна дали Ваня е била виновна или Йоанна се справя трудно без съдействието на Милен ще остане загадка за всички нас. Или може би ще го разберем при следващия пъзел.

# 742

Май беше - изкукуригала. 😂😂

# 743

Май беше - изкукуригала. 😂😂

По вероятно. Щото техния петел започва от 2 часа да кукурига Smile

# 744
Ловците били най-добри... нищо, че Жътварите ги съсипват почти всяка игра и губят накрая на пъзелите защото са прости.

# 745
Е... съсипват ги, ама са прости и какво - губят, значи няма как те да са най-добри! 😁

# 746
По едно време снощи вече се замислих, дали панаирът на Рибарите на плажа нямаше за цел да разконцентрира другите две племена и те никога да не си наредят пъзелите Joy

# 747
Mrporter е напълно прав - Жътварите доминират до момента във физическите компоненти на игрите. Шест загуби имат само от липсата на човек за логическите задачи.

# 748
  • USA
Екатерина Велика - Юлиян на сезон 2. Катя определено беше наясно какво прави, може и от миналия сезон, но и ако има око е видяла минималната разлика.

Aз пък съм 90% убедена,че Катя е знаела предварително какъв ще е пъзела и затова беше в лодката.Предложи Станимира като мн добре знаеше,че тя не може да копае дънерите и другите няма да са съгласни.Как път тоочно племето,което имаше нужда от нов играч,спечели..
И Катя си го редеше,все едно знаеше кое парче,къде тр да се сложи.Дори не се колебаеше..

Аман от евтини номера на продукцията.

# 749
Още снощи и аз бях убедена в същото- магията на телевизията.
Не е възможно това крехко тяло на Екатерина Велика да извади много по - тежки трупи от нея и със замах без да е задъхана да започне да реди пъзел и да го нареди най бързо.
Другият вариант е на другите две племена да се се дублирали или липсвали елементи от него, с цел да запазят рибарите.
Щото мин. година май първо се затри племето на шоуто- зелените.
Половината от тях продукцията ги изпрати в болница, с недомислена игра.
Тази година внимават да не си повтарят грешките.

Общи условия

Активация на акаунт