💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 149
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Аз пък четох наскоро визитките на участниците.  На Йоанна пишеше , че девизът и е , нещо от рода , че не участва ако няма да победи. Та в този ред на мисли и следвайки логиката на мненията преди мен , може ли тя да грабне наградата  ?! 😁
Също така четох , че сестрите на се разбират и влизат в играта за да стоплят отношенията помежду си, което не се връзва с цялото им поведение.

# 781
  • USA
Прекратявам с темата, но доверие трудно се печели и лесно се губи. Победителят мин сезон е мъж, който не умее да плува. Точка

Един сървайвър спечели човек,който няма никакви качества - плуване,физически сила,издръжливост,баланс,социална игра..Всеки може да спечели,според това как се извърти играта.

# 782
  • София
Да се повторя. Нямам претенции за племената. Както ги наредят от продукцията, така. Но след това трябва да има равна игра, а не да се побутват тези или онези. След вчерашната простотия за мен този сезон вече е опорочен. Ако искаха да са принципни, да бяха сложили заместник на Мая още преди 3 седмици, но не по този долен начин да разбият племето на Ловците. Рибарите са трагедия, сами са си виновни за това. И далеч нямат най-слабите играчи индивидуално във формата.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:10 от Diavolo

# 783
Ивана и Влади мисля ,че ще са номинираните

# 784
И аз се надявам Ивана да е единия номиниран участник.Вторият ще е Любо или Влади

# 785
Ивана: "Единствена ни надежда е Вайс, който не се е пробвал на пъзел." Grinning

Ралица: "Ситуацията е Жътварите срещу пъзела."

# 786
  • Испания

Друго интервю с Екатерина

От фен страницата на сестрите.

# 787
Не очаквах номинацията на Сюзън.

# 788
А,така .. най-накрая Сюзън.

# 789
А,така .. най-накрая Сюзън.

И Влади.

# 790
Най накрая и Сюзън. Ама тя май не очакваше...как жално извъртя очи към Вайс. Дано изхвърчи от формата, дано

# 791
е как да не са в коалиция Вайс и Сюзън като са приятели още преди играта? Това трябваше да го обявят още в началото

То като имаш тъпо небългарско име се сприятеляваш със същите като теб Grinning

# 792
  • София
Влади и Сюзън. Добри играчи. Ще е тежко за рибари или ловци.
Хайде измисленото племе да се разпада. Жалко само за Миленския.

# 793
Влади и Сюзън. Добри играчи. Ще е тежко за рибари или ловци.
Хайде измисленото племе да се разпада. Жалко само за Миленския.

Мисля, че Ловците ще паднат в тази игра. В момента са много разединени и отслабени след преминаването на Милен при Рибарите.

# 794
  • Испания
Ивана пак спаси кожата. Пак мисля, че продукцията се е намесила в номинациите.

Общи условия

Активация на акаунт