💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 317
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 515
Ние виждаме това което ни показват и това което искаме да видим.
Имам близка приятелка с такива проблеми и в Катя виждам нея.
Безпардонно отношение, грубост, прекалена възбудимост. Гадно е, особено ако познаваш предишния човек.
Но все пак си е мое лично мнение.

# 1 516
  • Испания
Аз също познавам подобен човек като Екатерина, затова и в началото, когато представиха сестрите, се разплаках неудържимо. Ужасно е!

Скоро не сме се сещали за Мая.

В понеделник ще я пиша напуснала в първия пост.

Ето какво се е присетила Христа, не че не е права.

Сигурно, защото едното е обаждане, а другото - разговор. Но тогава сумите трябваше да бъдат разменени.

# 1 517
  • Sunshine state
Не си научиха урока и гафовете са несметни. А какво стана с жълтиците на Христа, така и не разбрахме. Защо не предлагат нищо за купуване на Ловците и Жътварите? Това също го пиша в графа гафове. Явно само Рибарите заслужават някакъв избор.

# 1 518
  • Испания
Не си научиха урока и гафовете са несметни. А какво стана с жълтиците на Христа, така и не разбрахме. Защо не предлагат нищо за купуване на Ловците и Жътварите? Това също го пиша в графа гафове. Явно само Рибарите заслужават някакъв избор.

Снощи Симона показа две торби с грошове, което значи, че е получила тези на Христа. Решили са, че няма нужда да ни уведомяват. Още една тъпотия.
Вероятно Симона искаше да покаже, че може да се откупи, ако я номинират, но после извъртя, че Ваня я е пратила на елиминации и тя е спечелила тези грошове.

# 1 519
  • Sunshine state
Аха, ясно. Ще се откупи, ако й предложат, че и тук са на благоволението на продукцията. 🙄

# 1 520
Май Сюзън участва и в клипа към новата песен на дъщерята на Станислава Армутлиева. Grinning

# 1 521
Дяволе аз само предполагам, всички очаквахме рибарите като най-слаби да ги разпаднат. Не стана, сега минавам на тия дето бяха най-силни.

Ако стане така , то не се учудвайте. В първи сезон стана същото , най-силното племе спря да съществува . Каква е тази тенденция , да спъват силните , не знам.

Тенденцията е да има неочаквани обрати,  за да не скучае зрителя.А и нали трябва водещите да произнесат някоя "оригинална" фраза от типа: Вече нищо няма да е същото:)

# 1 522
  • Испания
Май Сюзън участва и в клипа към новата песен на дъщерята на Станислава Армутлиева. Grinning

Да. Участва балет "Нова". Отваряй смело!

Скрит текст:

Кога танците са наистина секси?
Танцуването е начин да подържаме форма и да изразяваме себе си! Танцуването представя красотата на човешкото тяло по един невероятен начин.
Не е необходимо да си професионалист, за да танцуваш.

✨ Очакваме те всеки понеделник и сряда от 20ч в NOVA CENTER заедно със Сузи.

От дясната страна на Алма.

# 1 523
Едва я познах Сюзън, доста ми е грозноватичка, с грим изглежда по-екзотична.

# 1 524
Сюзън изглежда много различно с грим. На първия кадър тя е по на фокус от Алма. Stuck Out Tongue

# 1 525
  • Испания
Почти нищо общо.

# 1 526
  • Sunshine state
На Суза определено гримът й е в полза.

# 1 527
В много голяма полза.

# 1 528
Не понасям в Катя интонацията й на говорене (извън скандалите). Едно песенно, провлачено, надменно. Не ме кефи такъв изказ и за разлики от Джералдин и Николай, трудно ми е да я слушам дори.

# 1 529
  • Испания
Христа е пуснала в стори връзка към интервю с нея в "Блиц". Знам, че е жълт сайт, но щом тя го обявява, значи са публикували това, което е казала.

Христа от "Игри на волята" извади пред БЛИЦ пикантни т … улисието на шоуто

Сега го прочетох. Нищо особено, нищо пикантно, никаква тайна не казва. Както винаги, заглавието им не отговаря на съдържанието.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 18:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт