💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 159
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 545
Тази вечер ли казахте, че ще е разпадането на едното племе или аз нещо не съм разбрала?

# 1 546
Вайс Вайс бейби Simple Smile Замина им коалицииката преди да са загубили още Simple Smile

# 1 547
В някои отношения Тодор и Вайс са все едно от един калъп вадени.

# 1 548
  • Варна
Николай като говори имам нужда от субтитри 😁

# 1 549
  • София
Лъсна простотията на Вайс.
Тъпата Ивана поне да види с какъв човек бе в съюз.

# 1 550
  • Испания
На петела му е спукана работата, ако кукурига.

Не вярвам, че ако не са ги накарали, така ще се отделят и ще си говорят напълно изкуствено Сюзън и Владислав.

# 1 551
  • София
Дори и да е по сценарий, никой не може да ги задължи да си влизат така остро, особено Вайс визирам. Защото и в миналия, а и в този сезон, повечето участници не си позволяват такъв език и държане. Т.е. и за това си има начин, ама толкова им е капацитета на някои хора. Simple Smile

# 1 552
  • София
А аз мисля, че Катя е на другия бряг и не се интересува от мъже. 🤷🏼♀
Интересно, как го разбра!? Flushed
Най-вероятно, защото не обръща внимание на умните мъжаги Александър и Чудомир по които всяка жена би си паднала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Или...?

# 1 553
Дори и да е по сценарий, никой не може да ги задължи да си влизат така остро, особено Вайс визирам. Защо и в миналия, а и в този сезон, всъщност повечето участници не го правят. Т.е. и за това си има начин, ама толкова им е капацитета. Simple Smile

От Вайс нещо друго ли се очакваше? 

# 1 554
Честно , не знам за кой да викам.
Влади ме разочарова..трябваше да сред най -силните този сезон , а той супер посредствен.
Сюзън , ако не е Вайс може да ми е симпатична, хубавица е и мисля че не е по слаба от Ваня .
Предвид слабоста ми към жандармеристи..все пак съм за Влади😁😁, дано ме изненада приятно

# 1 555
  • София
Не разбира се Simple Smile

# 1 556
Баланс по греда като един от дуелистите е професионален танцьор Simple Smile

# 1 557
Вайсчо изперка предварително, не ми се мисли после какво ще е...

# 1 558
Знам кой ще си тръгне.

Скрит текст:
Един жътвар.
Това не беше честно😂

# 1 559
  • Испания
Дори и да е по сценарий, никой не може да ги задължи да си влизат така остро, особено Вайс визирам. Защото и в миналия, а и в този сезон, повечето участници не си позволяват такъв език и държане. Т.е. и за това си има начин, ама толкова им е капацитета на някои хора. Simple Smile

Не вярвам, че ако не са ги накарали, така ще се отделят и ще си говорят напълно изкуствено Сюзън и Владислав.

Пишем за различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт