💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 262
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Мислех си още снощи Влади като го раздаваше посърнал,че техен ще падне,бла,бла.Помогна му Любчо,взе си парички,чу правилата,чу великото предимство,което има,знае Сюзън колко може.Ми честно на вас не ви ли хрумна,че би могъл да се откаже от това предимство.После се връща,вметва го ей така помежду другото и не посяга веднага на джанките Simple Smile
Във връзка с горните коментари,забелязах косата на Ивана преди и след изпращането,как старателно беше сресана и бухнала.Отделно не ни дават кадри на мъчително набавяне на храна,стенания край огъня,предимно кършат едни пръчки и те не знаят защо:)

# 1 831
А като каза косата на Ивана. Всички копаха, дълбаха, Сюзън като прегърна Влади ноктите и да кожа, а Ванчето с маникюр Smiley

# 1 832
  • IT
Това е игра, защо да се отказва от предимството. Вайс ако е толкова ербап да се беше нагласил и издържал. Плюс това Сюзън я забави пъзела. И да и беше дам своето предимство се тая. Може да е бил гладен човека, за да пита за джанки от битка се връща.

# 1 833
Влади вчера прескочи последното стъпало. Така и не се оправиха - водещи, снимачен екип + кой знае колко човека са там и на едни играчи се правят забележки, на други - не. Поне да бяха изрязали спорните кадри.

На Вайс ако не бяха показали изказването вчера, щеше да е със съвсем различен екранен образ на леко глуповат, но силен състезател. Тодор засега много по-добре успява да си самоцензурира изказванията, макар че и той се пропука на реката. И тук в темата се забелязва значителен спад в положителните мнения за тях двамата.  Продължавам да си мисля, че ако всички отбори бяха изкарали по 2-3 седмици на реката, сините далеч нямаше да са най-големия цирк.

# 1 834
Мен ми направи впечатление грима на Ваня на реката...

# 1 835
  • София
Точно това исках да кажа-след като очерта така драматично битката брат срещу брата Simple Smile и като е наясно с това,че Сюзън щеше да го реди този пъзел до утре,да беше финализирал с едно великодушно дело-това ще го обвие в един благороден ореол- и пред нас,и пред съплеменници.

# 1 836
  • Испания
Мен ме втрещява фактът, че никой от участниците не обелва и дума за снощото държание на Вайс, с изключение на хвалебствията на Сюзън, разбира се. Но пък тя не ме учудва.

Всички останали мълчат като...

# 1 837
Мен ме втрещява фактът, че никой от участниците не обелва и дума за снощото държание на Вайс, с изключение на хвалебствията на Сюзън, разбира се. Но пък тя не ме учудва.

Всички останали мълчат като...
Мълчат, щото ги е страх, да не ги подкара Вайсчо и тях...

# 1 838
Между другото и аз си го помислих това, че щеше да е много джентълментска постъпка да се откаже от предимството и да са с равен старт. Реално предимството беше нищожно, но щеше са е готин жест и много да му вдигне акциите. Може би от адреналина не се е сетил, пък и не е длъжен де, това е игра с награда, а жените постоянно желаем равенство и не е редно да се нагласяме според обстоателствата.

И мен леко ме смущават по-интимните кадри, имам чувство, че с настървение чакат да се подаде я нечия гърда, я нещо друго.

# 1 839
Не е ли пуснал нещо извинително или оправдателно?

# 1 840
  • София
Аз като прочетох тук (нямам инстаграм),че Вайс и Влади били приятелчета,не знам какво да ги мисля реакциите на другите.

# 1 841
  • Испания
Не е ли пуснал нещо извинително или оправдателно?

Не.

И през ум не ми е минало, че Владислав трябвало да се откаже от преднината, която му извоюва Любомир, пък още по-малко да я отстъпи на Сюзън. Защо? За да отпадне той, а не тя ли?

Там са състезатели и няма разделение по пол. Нали затова се борят жените години наред.

Защо се възмущавате, че Тодор подценява жените, а после искате Владислав да прави реверанси на Сюзън, защото е жена? Няма логика.

Друг въпрос е, че имах други очаквания от Владислав. Напълно съм разочарована от представянето му досега, ако изобщо ни е представен с нещо, освен с някакво мрънкане под носа.

# 1 842
Аз пък отдавна друго се чудя. Ходят с едни къси екипчета като гащи, особено Мира, направо изрязани бански. Там косми не им ли растат или те не се притесняват Thinking? Или правят кола маска.....Не, че другите къси гащи не са толкова изрязани, ама все пак.... Защо продукцията не е дала тип къси клинчета, а такива секси гащенца? Laughing На мен ще ми е много неудобно да играя така състезания, особено като знам, че ме снимат отвсякъде и в близък план, а трябва да се чепя как ли не Flushed
Аз едно време като тренирах, хич не обичах спортните къси панталонки, защото на някои упражнения все едно всичко ми е отвън Blush, винаги слагах къси клинчета.

# 1 843
Аз като прочетох тук (нямам инстаграм),че Вайс и Влади били приятелчета,не знам какво да ги мисля реакциите на другите.
Влади сигурно за първи път ги чува тези думи. Ивана дори се шашна от грубостта на думите му и леко се отдръпна, но са се хванали двамата и ще се държат вероятно един за друг макар да нямат нищо общо.
Аз разбирам, че се е ядосал Вайс, в яда си казваме еее, аз ще му покажа на него,еее, да ми падне на мен, добре, но такъв език показва, че то си е част от него и не е било просто под влияние на афект.

# 1 844
И аз това се чудя, на жените задниците са им изпод гащите, отделно пък това за неподходящите ъгли на камерите.
Аз пък отдавна друго се чудя. Ходят с едни къси екипчета като гащи, особено Мира, направо изрязани бански. Там косми не им ли растат или те не се притесняват Thinking? Или правят кола маска.....Не, че другите къси гащи не са толкова изрязани, ама все пак.... Защо продукцията не е дала тип къси клинчета, а такива секси гащенца? Laughing На мен ще ми е много неудобно да играя така състезания, особено като знам, че ме снимат отвсякъде и в близък план, а трябва да се чепя как ли не Flushed
Аз едно време като тренирах, хич не обичах спортните къси панталонки, защото на някои упражнения все едно всичко ми е отвън Blush, винаги слагах къси клинчета.

Общи условия

Активация на акаунт